Izvor: B92
29.07.2020 u 14:35
0

ZVEZDA „TVIN PIKSA“ U BEOGRADU: „Dobar dan, volim Jugoslaviju“(VIDEO)

Američki glumac Kris Malki došao je u Srbiju, koja mu se, sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram, veoma dopada.

Malki je verovatno najpoznatiji po ulozi Henka Dženingsa, iz serije „Tvin Piks“, a kako mediji prenose, u Beograd je došao kako bi snimao seriju, u kojoj će mu partnerku glumiti Gorica Popović.

On je na svom nalogu na Instagramu podelio video-snimke u kojima možemo da vidimo kako mu se dopada u srpskoj prestonici.

Tako je, na primer, prilikom vožnje automobilom otkrio kako ume da kaže „Dobar dan“, dok se sa radija čula čuvena „Gara“.

View this post on Instagram

Wrap in Belgrade, done for the day!

A post shared by Chris Mulkey (@mrchrismulkey) on

Takođe, podelio je i snimak iz Vojnog muzeja na Kalemegdanu, gde je napravio i mali lapsus. Glumac je, naime, praveći se da „čisti“ top, rekao kako mu se dopada to što je u Beogradu, ali je pogrešio državu, rekavši kako se nalazi u Jugoslavija. Već sledećom prilikom, međutim, njegova partnerka na malom ekranu Gorica Popović ispravila ga je, naučivši ga da Jugoslavija više ne postoji i da je sada u Srbiji.

– Da da, naravno, znao sam to. Volim Srbiju – rekao je Malki.

Evo i „Henkove teme“, u slučaju da vam je potrebno da se podsetite lika koji je Malki tumačio u Tvin Piksu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter