Izvor: Happy BSC
05.01.2021 u 10:17
0

SRBENDA! NOBELOVAC HANDKE: Srbi su novi Jevreji nad kojima se obavlja novi holokaust

On je Austrijanac, ali je prema mišljenju mnogih, veći Srbin od većine „paradnih“ Srba. Spada u gardu probranih i retkih, ali istinskih ljubitelja Srba.

Peter Handke, austrijski književnik i aktivista, nemačko-slovenačkog porekla transparentno govori o svom pozitivnom stavu prema srpskom narodu. Zbog velike jubavi prema našem narodu nije dobio Nobelovu nagradu i to kada je trebalo. 

Međutim, kako je pravda uvek spora, ali dostižna, priznanje mu je dodeljeno nakon 20 godina. Trinaest godina nakon Miloševićeve sahrane Nobelov komitet odlučio je da Handkeu dodeli nagradu za književnost, što je izazvalo dosta bure.

SVE O SPORTU

TOŠIĆ SVE BLIŽI MARAKANI: Evo i koliko će zarađivati!

SRBIN DIGAO NACIJU NA NOGE: Svi su ovo želeli da čuju!

SAVO MILOŠEVIĆ ČEKA POZIV: Nekadašnji trener Partizana definitivno preuzima „orlove“!

– Sada bih prvi put voleo da živim 90 godina. Da živim i da zapišem sve šta se dešava Srbima. Srbi su novi Jevreji nad kojima se sprovodi novi holokaust i želeo bih da i oni kao Jevreji, i ja sa njima, zapišu svaku reč, svaki proglas koji objavljuju mediji novog nacizma – rekao je Peter Handke. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter