Izvor: HappyBSC
21.07.2020 u 10:39
0

PROCURELO! Ovo je novi Samsung galaksi! (GALERIJA)

Samsung Galaxy Z Fold 2 je sigurno jedan od najiščekivanijih telefona godine. Kako se zvanično predstavljanje približava, press materijal slabijeg kvaliteta na Twitter-u otkriva dizajn tog uređaja.

Prvo što zapadne za oko je preklopivi ekran, a odmah nakon toga, da na poleđini ovaj uređaj ima dve kamere. Međutim, najskoriji izveštaji sugerišu da bi ipak Fold 2 trebalo da ima tri kamere: dve od 12MPx, glavnu i ultra-wide i 64MPx za telefoto objektiv koji ima mogućnost 3x hibridnog zuma.

Kao što je ranije navedeno, eksterni displej Galaxy Z Fold 2 telefona bi trebalo da bude veći nego onaj kod originala. Štaviše, porastao je sa 4.3 inča na 6.23 inča zahvaljujući novom odnosu strana koji je projektovan tako da što više smanji okvir oko displeja.

Ta promena, uz prednju kameru od 10MPx, bi trebalo da bude vrlo korisna, a najavljen je i veći i bolji unutrašnji displej . Navodno, očekuje se povećanje sa 7.3 na 7.7 inča, a umesto zareza, sada je tu punch-hole kamera. To ipak nije potvrđeno, prema renderima koje smo uspeli da vidimo, iako je vrlo moguće. Nažalost mnogih, izgleda da uređaj neće imati podršku za korišćenje S Pen olovke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter