0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: webtribune.rs

KONAČNO SE SAZNALO! Evo gde su nacisti sakrili 700 milijardi OPLJAČKANOG ZLATA!

Poznato je da su nacisti pokrali milijarde, ili čak bilione dolara vrednosti u okupiranim zemljama. Neke od njih pronađene su nakon rata, ali glavne rezerve nacista su nestale.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 309 pozitivnih na virus, testirano 8.102! Preminulo 11 osoba

NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Nije korona, ovo je neka druga bolest

POTPUNI ŠOK! KORONA JE OVAKO UTICALA NA MUŠKARCA (62): Trajalo je četiri sata, a doktori su bili u šoku

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

Postoji veoma utemeljena verzija da su još uvek zakopane negde na Antarktiku, za koji su Nemci uvek pokazivali interesovanje.

Nacističko zlato je zaista neiscrpna tema, sa gotovo nikakvim pominjanjem koliko nestalih vrednosti je pronađeno i vraćeno njihovim vlasnicima koje su nacisti pljačkali.

Ovo nije previše zanimljivo za čitalačku javnost. Ali veoma je zanimljivo razgovarati o nacističkom blagu koje još nije pronađeno. Iako je prošlo više od 70 godina od završetka rata, verzije lokacije tih blaga množe se neverovatnom brzinom.

U principu, to je razumljivo. Nakon rata, pokrenut je pravi “inventar” imovine izgubljene kao rezultat destruktivnih akcija nacista u zemljama podvrgnutim agresiji, kao i u samoj Nemačkoj.

Proračuni su rađeni samo prema sačuvanim dokumentima, tako da se stvarna količina nestalih može povećati. Na posebnom spisku bile su devizne rezerve. Među njima zlato, srebro, drugi plemeniti metali, kao i dijamanti.

KORONAVIRUS U SRBIJI

Za 24 sata preminule tri osobe u KC Niš i jedna u Vranju

U Novom Pazaru 5 preminulih od korone u poslednja 24 časa

VLADA SRBIJE USVOJILA 4 NOVE MERE Ako ne nosite masku, ovo je iznos KAZNE!

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

I tako, ispostavilo se da, samo po dokumentima evropskih banaka, muzejskih zbirki i pojedinaca dragocenosti bile u vrednosti od oko … nekoliko triliona američkih dolara! Štaviše, ovo se računa ne po trenutnoj stopi, već po stopi od 1945. Najveći iznos u to vreme.

Pa, deo ovog iznosa može se pripisati kupovini najrazličitijih strateških materijala u Trećem Rajhu u drugim zemljama, pre svega neutralnim, kao što su Švedska, Švajcarska, Argentina i druge. Pored toga, otprilike 20% preostalog iznosa je vraćeno tokom posleratnih godina. Ali tada nije pronađeno oko 700 milijardi. Gde su sada?

Teško je poverovati da su tih 700 milijardi iskoristili nacisti. Danas se pokazalo da skoro svi identifikovani begunci iz Trećeg Rajha, koji su se nastanili u drugim zemljama, nisu vodili luksuzni način života, već su gotovo svi posedovali vlastiti posao, što su vrlo ozbiljno radili. Jasno je da je deo nestalog novca pomogao tim nacističkim biznismenima, ali ne svih 700 milijardi!

Mnogi stručnjaci veruju da je novac u obliku zlata i drugog nakita izvezen iz umirućeg Trećeg Rajha u druge zemlje avionima i podmornicama.

U isto vreme, Španija je bila tranzitna zemlja, a krajnje tačke su bile Argentina, Čile i Paragvaj. Ali nedavno se ispostavilo da su 1945. godine mnoge rute nemačkih podmornica išle pored Južne Amerike, dalje na jug – do Antarktika!

To može izgledati kao naučna fantastika, ali danas je sve više dokaza da nacisti na kraju rata nisu postavili skladišta za svoje zlatne rezerve u Argentini, već na Ledenom kontinentu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

Tačno, do sada nije otkriven ni najmanji trag tih skladišta, ali na obalama Antarktika pronađeni su uništena sidrišta na koja su se nekada usidrile nemačke podmornice.

Šta su oni radili na tim geografskim širinama i dalje je nejasno. U tim oblastima nisu vršene ciljane pretrage, prvo zbog teške antarktičke klime i, drugo, zato što niko nije verovao u takvu verziju. 

Međutim, danas su se pojavile nove tehničke mogućnosti za sprovođenje ozbiljnih pretraga čak i u teškim antarktičkim uslovima.

Iako do sada nijedna država nije pokazala interes za ovu hipotezu, možemo se nadati da će neka privatna korporacija, pre svega američka, pokazati interesovanje za nju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti