17°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Magazin Novosti

ODLIČAN TRIK! Sredite OGREBOTINE na staklima naočara

Nočari su vam izgrebani? Menjanje naočara ili stakala zbog sitnih ogrebotina iziskuje mnogo novca, ali i za ovaj problem postoji mnogo jeftinije rešenje. U nastavku pročitajte kako da rešite najlakše ovaj problem. 

OVO MORATE ZNATI

BLOKIRANA PRIŠTINA! Specijalne snage na terenu!

STRAŠNA TRAGEDIJA: U kanalu pored puta pronađen automobil i telo muškaraca!

ČETIRI NOVA PRAVCA DO PRIŠTINE! Mihajlović o detaljima sporazuma: Pored dva nova auto-puta, radićemo još 90 kilometara saobraćajnica

MITROPOLIT AMFILOHIJE ISTAKAO I PORUČIO: Ne pretite, svi rušitelji su otišli u nepovrat

Kod ogrebotina na staklima naočara, najpre je potrebno posegnuti za poliranjem stakala. Međutim, za poliranje se mora koristiti specijalna abrazivna pasta koja se inače koristi za saniranje ogrebotina na automobilima.

Za primenu ovog metoda saniranja stakala potrebna je samo mala pamučna krpa, pasta za uklanjanje ogrebotina i mašinsko ulje.

Stavite izgrebano staklo na vodoravnu, suvu površinu. Nakon toga, nanesite malo motornog ulja na oštećenje, a zatim nanesite malo paste na komad tkanine. Lagano tkaninom polirajte staklo.

Po potrebi dodajte još malo ulja ili još malo paste pa lagano polirajte oštećenje. Ovaj postupak može potrajati i do sat vremena. Morate biti strpljivi i nikako ne žurite. Laganim pokretima polirajte staklo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti