Izvor: Happy BSC
23.10.2020 u 22:18
0

OPUSTITE SE Jedan mit o zabavljanju koji vas sputava

Pametan telefon je fundamentalno promenio teren vezan za zabavljanje i veze, pa je tako došlo do nekoliko novih pravila, normi i mitova.

O čemu danas pričamo? O sada već rasprostranjenoj ideji da su aplikacije za upoznavanje rezervisane za očajne ljude, dok oni poželjniji i iskusniji mogu lako pronaći partnera na ,,staromodni” način.

Ovo je još jedan od mitova koji je razotkriven, budući da je, na primer, u Americi 53% samaca napravilo profil na nekoj od dejting aplikacija u nekom trenutku života. Štaviše, mladi u dvadesetim su oni kod kojih je verovatnoća da se aktiviraju na nekoj od aplikacija najveća i imaju 30% veće šanse da prvi dejt odvede i do drugog dejta. Studija je ispitala oko 6000 samaca svih godina i slojeva društva širom države.

Danas je onlajn upoznavanje postalo apsolutna norma. Korisnici ovih aplikacija  imali su četiri puta veće šanse da pronađu partnera u 2016, a 40% njih je do prvih dejtova dolazilo upravo na ovaj način, pre nego putem zajedničkih prijatelja (samo 24%). Drugim rečima, ne dozvolite da vas strah da izgledate ,,očajno” ili ,,previše dostupno“  spreči da probate onlajn upoznavanje – bar u ime nekog novog iskustva. Nemojte imati predrasude.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter