16°C

Beograd

UZBUDLJIV ŽIVOT UČESNIKA PAROVA POD VELOM TAJNI: Gošća otkrila interesantne detalje o Bratislavu!

Gošća u emisiji "Upoznajte Parove" je Biljana koja je došla kao podrška učesniku Bratislavu koji ima jako interesantnu biografiju.

Ona je ispričala kako je izgledao njihov prvi susret u Jermeniji i kako je ustvari počelo njihovo druženje.

Biljana je i zagolicala gledaoce stvarima iz privatnog života Bratislava koje su jako uzbudljive ali kako je rekla ne smeju da se iznose u javnost.

- Mi smo se upoznali u Jermeniji i naše prijateljstvo je veoma zanimljivo, mi smo bili tamo zajedno i obišli smo celu Jermeniju. Videla sam turiste koji se fotografišu i palo mi je na pamet da upadnem u kadar ali je on pre toga mene snimao na izlazu iz crkve. On je na facebooku čak stavio tu fatografiju i napisao slučajan susret i onda pošto se prezivamo isto si su mislili da se on oženio tamo u Jermeniji. on je dosta meni pomogao i ja njemu ali to su neke naše privatne stvari. On je meni dosta pričao o Ukrajini ali takve stvari se ne iznose u medije, to su jako psihički i fizički profili i ne može svako da organizuje ljude što je on i uradio. Njegov život je jako zanimljiv i turbulentan - rekla je Biljana Bratisavljeva podrška

Happytv.rs
Foto: Happy

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar