18°C

Beograd

BIVŠA MISICA SPREMNA DA OSVOJI SIMPATIJE PUBLIKE: ONA ULAZI U OSMU SEZONU RIJALITI ŠOU PROGRAMA PAROVI, OVO JE GLAVNI USLOV?! (FOTO)

IMA SE, MOŽE SE Mladen pokazao na šta je potrošio 34.000 evra koje je zaradio kao pobednik u rijalitiju! (FOTO)

Sve je bliža osma sezona rijaliti šou programa Parovi! I dok se spisak i dalje drži u strogoj tajnosti, kako se spekuliše u vili će se naći i bivša misica Jelena Govedarica! Prema tvrdnjama upućenih ona je za svoje učešće uzela pozamašnu svotu novca!

SADA JE KONAČNO POTVRĐENO: ON JE DEČKO ALEKSANDRE MARJANOVIĆ?! (FOTO)

- Jelena je vrlo popularna u BiH i kao bivša misica i tv lice, pored svih projekata koje je uradila, produkciji je delovala vrlo primamljivo! Oni žele da naprave pravi rijaliti šou program koji će sve potpuno iznenaditi, pa će se zbog toga u vili razni profili ličnosti! Znam da joj nije mali honorar i da će pored svog luksuza imati i svog kozmetičara koji će joj biti uvek dostupan! Uz sve imaće i mogućnost da se čuje sa svojom porodicom ili prijateljima jednom mesečno! - rekla nam je njena prijateljica.

MILIJANA U STRAHU: POTPUNO ĆE SE RAZORUŽATI, U OSMU SEZONU ULAZI NJEN LJUBAVNIK?! (FOTO)

- Svoj honorar će dati deci kojoj je to potrebno, i za njih želi da se izbori i skrene pažnju svim dobrim ljudima da treba da im pomognu! Ona je ozbiljna i svoje učešće je isto ozbiljno shvatila, pa možemo biti apsolutno sigurni da će Jelena prirediti pravi šou! - dodala je ona!

Izgleda da će ovo biti prava borba titana, i zato se spremite jer osma sezona uskoro počinje!

NE MORA VIŠE DA SE SKRIVA: TEA NAPRAVILA DRASTIČNE PROMENE! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar