29°C

Beograd

MILIJANA SPECIJALNO ZA HEPI PORTAL OTKRILA SVE DETALJE LETOVANJA: "Milojko nije sa mnom, ali smo non stop na vezi..."! (FOTO)

PROČITAJTE I: BIVŠA MISICA SPREMNA DA OSVOJI SIMPATIJE PUBLIKE: ONA ULAZI U OSMU SEZONU RIJALITI ŠOU PROGRAMA PAROVI, OVO JE GLAVNI USLOV?! (FOTO)

Kontroverzni ljubavni par iz Pilatovića, Milojko Božić i Milijana Bogdanović uživaju u stečenoj popularnosti koju im je doneo zabavno humoristički program "Parovi".

Naime, golupčići su uprkos mnogim neslaganjima uspeli da očuvaju svoju ljubav.

Bez obzira na to što je razlika u godinama između njih oko pedeset godina, ostali stanari luksuznog kompleksa lako su ih prihvatili i igrali rijaliti sa njima.

Nakon izlaska iz "Parova" Bogdanovićeva i Božić nastavili su vezu io polako se pripremaju za svadbu, međutim mnoge je iznadio Milijanin nedavni postupak.

Bogdanovićeva je otišla na more, i to bez svoje jače polovine.

Ona je specijalno za portal Hepi televizije otkrila detalje.

- Nisam sa Milojkom, sama sam. Odmaram, i uživam, Milojko je kod kuće i mnogo mi nedostaje, čujemo se non stop. Neko nadgleda radnike, neko uživa - otkrila je Milijana, te otkrila mesto u kom je odlučila da letuje.

- U Sutomoru sam - završava ona.

PROČITAJTE I: IMA SE, MOŽE SE Mladen pokazao na šta je potrošio 34.000 evra koje je zaradio kao pobednik u rijalitiju! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar