12°C

Beograd

PRIJATELJ MU JE SAOPŠTIO STRAŠNU ISTINU: O ženinoj prevari saznao je na ovakav način! (FOTO)

Slavoljub se konačno susreo sa strašnom istinom, prijatelj nije mogao da ćuti, morao je da mu kaže kako stvari stoje.

-Kaže moram nešto da ti kažem mi se znamo godinama , ne mogu da prećutim, obrati pažnju na Miliju.Ceo Majdanpek bruji da su njih dvoje zajedno . Kaže video ih Gaga kako se ljube u kolima - ispričao je Slavoljub

Priznao je kako je bebu od mesec dana ostavljala sa drugim maloletnim detetom kako bi vreme provodila sa ljubavnikom. Dete je plakalo, a komšije su morale da pomognu i da ga nahrane jer je majka bila odsutna. Kada se prisetio ovih trenutaka Slavoljub je pokazao veliki bes, i nikada neće pronaći opravdanje za bivšu ženu.

-Jel možemo ja i ti da imamo jedan otvoren razgovor ...Ja nju pitam direktno jel tebe Milija...Jel imaš ti nešto sa njim, kaže nemam. A on za sve to vreme ,ne dolazi...Reko idi da ga zoveš da dođe na kafu - ispričao je Slavoljub

Žena je pokušala da pobegne i da ne pozove ljubavnika, ali Slavoljub je naterao da to ipak uradi, međutim njegov lažni prijatelj je bio na poslu.

-Čekam ja njega, nema ga .Opet pokušavam sebe da ubedim da nije to to- rekao je gost vile

Komšijina žena mu je potvrdila da njen muž spava u njegovoj kući, čak ga je i pratila kako bi bila sigurna.

Konačno je uspeo da dođe do ljubavnika njegove žene , i tada ga je direktno pitao da li je bio sa njegovom ženom, ali bivši prijatelj nije ni želeo da čuje za to.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar