15°C

Beograd

"GORI JE OD JELENE GOLUBOVIĆ!" Dva rijaliti igrača u ŽESTOKOM OBRAČUNU! Usledilo je nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO, VIDEO)

Prilikom ulaska Ivana Marnkovića u vilu "Parova" započeo je žestoku svađu sa Nemanjom Stamatovićem Žabcem. Njih dvojica imaju neraščišćene odnose što je izazvalo pravu erupciju komentara i uvreda.

- Mene gledaju sinovi, drugovi i prijatelji koji nisu uopšte naivni. Neću ni da ga grebem niti da ga udarim, ali ako pređe liniju biće svašta. Mene su neki upozorili na njega! - rekao je Žabac i nastavio da priča o Ivanu Marinkoviću:

- Jelena Golubović po ceo dan spava, k*nja i kada se uključi to je to, ali ovo g*vno kada pogledaš on misli da može sve. On kao meni nešto preti, ima da zovem policiju! Ovim putem vam govorim da ovo slušaju moji prijatelji i neprijatelji, meni se ovde preti, vi to ispitajte ili ću ga ja prijaviti! - završio je izlaganje.

Ivan je pokušao da se opravda iako zna postoji snimak gde se mogu čuti sve njegove pretnje:

- Naravno da je sve ovo izmislio! On je jedna kretenčina! Svi znaju da ja nikoga nisam ni pipnuo, a kamoli pretio. Kao Jelena Golubović i ja sam za psihičko maltretiranje do koske, fizičke pretnje niko nikad od mene neće čuti. On meni preti! - rekao je Ivan.

Posle njihove žustre svađe Žabac je pokušao da smiri situaciju pa je nasamo razgovarao sa Ivanom i pružio mu ruku pomirenja. Dokle će ovo pomirenje trajati ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar