28°C

Beograd

NAIDA JE OVO ZAHTEVALA PRE ULASKA U "PAROVE": Pružiće svoj MAKSIMUM u rijaliti igrici, ali...! (FOTO)

Prošle noći su u raskošnu vilu "Parova" ušle atraktivna crnokosa Naida Gadžo i Tatjana (njena najbolja prijateljica) i svojom pojavom unele nemir među ostalim učesnicama popularnog rijalitija, budući da su nove cimerke zabavno-humorističkog programa veoma seksepilne.

Fitnes instruktorku je javnost upoznala još u šestoj sezoni, kada je Naida bila u romansi sa Nenadom Marinkovićem Gasttozom.

Temperamentna po prirodi, britka na jeziku, i komunikativna su samo neke od osobina koje poseduje zgodna sportiskinja, koja je pred sam ulazak u vilu obećala da će propagirati zdrav način života.

Gadžova je bila veoma uzbuđena, jer je ovo njeno prvo učešće u rijalitiju, a za Hepi portal otkrila je šta joj je neophodno i bez čega u narednim danima neće moći da izdrži.

- Drago mi je zato što sam deo ovog projekta. Od mene možete očekivati neočekivano, a narod će konačno dobiti priliku da me upozna onakvu kakva zaista jesam - otkrila je Naida, te dodala.

- Malo sam prehlađena, neću moći da izdržim bez kapi za nos i antibiotika. Zahtevala sam samo da mi ubace odmah kapi za nos... Nadam se da me takmičari neće nervirati kako ne bi gubila glas na njih - rekla je ona.

Nema sumnje da je njen ulazak zaintrigirao javnost, i da milionski auditorijum jedva čeka da je upozna bolje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar