20°C

Beograd

NAIDA OSULA DRVLJE I KAMENJE PO CIMERKAMA: Sve me GLEDAJU ISPOD OKA, ljubomora ih IZJEDA! (FOTO)

Atraktivna crnka koja je od nedavno u zabavno-humorističkom programu "Parovi" Naida Gadžo, već se istakla, a samo što je kročila u luksuznu vilu.

Naime, fitnes instruktorka se svojim lepim crtama i izvajanim telom već nametnula muškim cimerima, dok sa druge strane, ona ženama nije miljenica.

S obzirom na to da su prilikom njenog ulaska u rijaliti mnogi prokomentarisali da je ona defintitvno najbolja "riba", Gadžova je čitaocima Hepi portala otkrila kako stoji na emotivnom planu, ali i da li postoji mogućnost da ona započne emotivnu vezu sa nekim učesnikom, poput Vladila, koji ima slična interesovanja kao ona, a prvenstveno je to propagiranje zdravog života.

- Emotivno sam ispunjena, to moram da priznam. Što se tiče ljubavi u rijalitiju, ne postoji mogućnost da se zaljubim, moje srce je zaključano - kazala je Gadžova, a onda dodala svoje prve impresije iz luksuznog kompleksa u Zemunu.

- Ovde mi se veoma dopada, mada su me učesnice gledale popreko... za sada je sve okej, i kako treba - kazala je atraktivna crnka.

Šta će ona sve pokazati u narednim danima, ostaje da ispratimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva


OVO SMO SPREMILI ZA VAS

ŠTA MU BI: ISPLIVALA SLIKA GOLOG ANDRIJE MILOŠEVIĆA

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR: Lavovi obratite pažnju na zdrav i uredan život!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar