25°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: HAPPY BSC

VODIO SKANDALOZNI ŽIVOT! Učesnik vile tuđim JAGUAROM udario u auto policije!

Astrolog Zlatko Šumadijski proricao je sudbe učesnika i definitivno je uspešno to radio.

On je otkrivao tužne, ali i šok, skandalozne detalje.

OVO MORATE PROČITATI

Stigao demant! U GRČKU SE IPAK MOŽE I SA VIŠE LJUDI U KOLIMA!

UŽAS! Mračne tajne ELITE: LJUDSKO MESO JE SUPER, ZATO GA JEDEMO! (VIDEO)

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Nikada viđene ispovesti DECE koja su bila ŽRTVE SATANISTIČKE I PEDOFILSKE ELITE (VIDEO)

NOLE SREĆAN ŠTO ĆE IGRATI PRED DOMAĆOM PUBLIKOM A evo koga dovodi na turnir!

Govorio je i o koroni, i o promenama u svetu, ali i o pojednicnima, njihovim potezima, ponašanju, odlukama i bližoj budućnosti.

Odmah na početku naciljao je jednog od najpoznatijih i najvećih igrača u vili -Milutina Radosavljevića Milija i ispričao šta je uradio u Španiji.

-On je u žutim jaguaru, koji je uzeo, udario policijska kola i zavšrio u zatvoru, tačnije centru za azile, jesam li u pravu?

-To je tačno, skoro sve. Bio je crveni jaguar, pozajmio sam ga od druga, tek sam stigao, Marbelja je u pitanju, nisam jezik znao, a pošao sam da vozim bez ličnih dokumenata. Zaleteo sam se i udario u policijski auto,. Nije bilo velika saobraćajka srećom, ali odmah su mi prišli, da me ispituju, zovu me da izađem, a ja nemam pojma šta hoće. Ne znam španski, a oni ne znaju engleski. Nije mi bilo svejedno. - priznao je Mili.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar