14°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: HAPPY BSC

NAPADNUT ARGUMENTOVANO: Pričaš da je BELLS divljakuša, a ne vidiš svoju partnerku!

O večerašnjoj emisiji dugo će se pričati.

Proricanje sudbine, tumačenje snova, pogađanje prošlosti, predviđanje budućnosti, reinkarnacija, priče o gatarama, magiji, horor pričama i slično.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! "MERJEM": Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

NASTAVA NA DALJINU DO 29 MAJA

Presek stanja: DANAS SAMO 34 ZARAŽENIH, 1 PREMINULI

DANAS POLA MILIONA GRAĐANA DOBIJA 100 EVRA: Do petka još 2,5 miliona ljudi

Astrolog već dugo govori o najpoznatijim vračarama, o beloj i crnoj magiji, o gatarama, ali i o reinkarnaciji i moći svesti i podvsesti. On je pričao da reinkranacija, odnosno ponovno vraćanje na svet posle smrti, u drugom obliku, zainteresovala je učesnike. Sam vilenjak je pričao svoju priču zbog koje veruje u reinkarnaciju, a i drugi takmičari  imali su neke svoje dokaze, ili bar sumnje  koje su želeli da im prorok Zlatko reši i odgoneta.

Dugo će takmičari biti budni da razmišljau i pričaju o ovim temama.

Moć podsvesti, ono o čemu i kako mislimo, utiče na naš život na dnevnom nivou  ali i šire. 

U to se umešao Alberto da kaže nešto.

-Slažem se s onim što čujem, da kako mislimo, radimo, tako nam se i vraća. Zato smatram da je ljubav najvažnija na svetu, kad nju imamo imamo sve, sve je rešivo. To je najveća i najlepša sila. Čovek kad voli ispunjen je ljubavlju, pozitivom, i njemu niko ništa ne može. Zato volim i trpim ovo moje malo, jer mi imamo ljubav!- zaključio je on i zagrlio Palčicu.

Maćić ga je sačekala: Kaži sad ti nama koliko si realan, kažeš za Bells da je razmažena, divljakuša, a šta je tvoja devojka onda?

Alberto nije stigao da odgovori, Palčica je odmah skočila da samu sebe brani.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (4)

Irena

Alberto otkrio toplu vodu.

branko spilek.

branko psihoterapevt iz slovenije:))alberto je u Anastasiji doživeo još jednu seksualnu nevinost i drugo životno rođenje. Anastazija se ponaša kao prava profesionalna devojka seksualnog potencijala u krevetu. Zbog toga se i on zaljubio u Anastasiju. Anastasija ima veliki kompleks malih vrednosti, dala bi bilo šta da bude visoka kao, recimo, Aleksandra ili Zorana. Anastasija kad je bila mlada bila je jako razmažena, ona ima i danas takve posledice, pa je vrlo nepredvidljiva, Anastasija je u stanju da nekontrolisano zapali kuću.Anastasiju je vrlo teško odgojiti, ako ne prema njoj ona će učiniti nešto što će vas naljutiti. Anastasija ustaje da vas prevari sa drugim muškarcem iz ljubomore, savetujem vas iz prakse mojih pacijenata:))

Mujo

Alberto je super lik i covek muskarcina svaka cast Alberto. 1.mesto

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar