20°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: HAPPY BSC

ASTROLOG OTKRIO ŠOKANTNU VEST: Moja drugarica, poznata pevačica ide po groblju i priča s POKOJNICAMA!

Svaki od učesnika večeras je imao pravo da ustane i da ispriča svoj najtužniji ili najgori san koji je astrolog, inače gost emisije u vili, trebalo da sasluša i protumači.

Onaj ko je pratio uživo, mogao je videti i čuti i zanimljive i tužne doživljaje učesnika iz njihovih života, te da su članovi pordica predviđali sopstvenu smrt, ili da su sami takmičari sanjali teške, simbolične smrti, te im je nakon izvesnog vremena preminuo neko drag.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! "MERJEM": Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

NASTAVA NA DALJINU DO 29 MAJA

Presek stanja: DANAS SAMO 34 ZARAŽENIH, 1 PREMINULI

DANAS POLA MILIONA GRAĐANA DOBIJA 100 EVRA: Do petka još 2,5 miliona ljudi

Neke od tema bile su i meditacija, luicidnost, joga, reinkarnacija, rekonekcija, regresija i slično.

Darko Vlajić dobio je reč i govorio je o pokojnom pradedi, zbog čije je smrti mnogo plakao na dan njegove sahrane, ali da na dan dedine smrti nije bio u zemlji, nije bio na sahrani, a mogao je da oseti svaki trenutak i da sve vidi, pa mu je astrolog objasnio šta to znači.

Njega je zanimao još jedan odgovor, koji je bio okidač za mnogo veće, šokantno otkriće.

-Jedna poznata pevačica, moja priateljica, s kojom sam hteo da snimam duet, pevali smo zajedno, zvala me na meditaciju, na koju ona ide. Ja sam išao kod sveštenika i pitao, on mi je kazao da to ne radim, jer je to budizam.

Astrolog i voditeljka su se složili a tom konstatacijom zaključivši da i mi imamo svoje meditacije kada s emolimo, idemo u crkvu i manastir i da nas tada okupira mir.

-Inače znam o kome pričaš, otkrićemo, to je i moja drugarica Vesna Zmijanac, ona prosto ide na te meditacije i u Bugarsku i s drugim kolegama. Nije to ništa. Ima ona svoje momente. Pričala mi je kad se tako iznervira na sve, ona ode na obližnje groblje, naiđe na prvi grob sedne, i ispirča se s pokojnicom-ispričao je Zlatko.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

Irena

Sto dalje od okultnog New Age-a! Citajte Bibliju.


Ostavite komentar