27°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

USTAO I OBELODANIO! Nije mene džaba izabrala, zna KOLIKI JE MOJ POLNI ORGAN!

Neočekivani prekid ljubavnog ZANOSA Milija i Kristine i dalje je šok za gledaoce i takmičare, ponajviše za Milija.

Pošto ga je ponizila jer ga je sramno iskoristila, i od velikog igrača koji se hvali inteligencijom i lukavošću, napravila sitnog igrača koji se samo hvali, Mili je rešio da uzvraća kako  zna i ume, svim oružjem udarajući na atraktivnu plavušu koju čeka muškarac u Nemačkoj!

OVO MORATE ZNATI

ANA BRNABIĆ PORUČILA GRAĐANIMA DA NEMA RAZLOGA Za BRIGU: Srbija ide napred

SKANDAL! Migranti upali u CRKVU U BEOGRADU i opljačkali DVE VERNICE!

I CARINA OSTALA NEMA PRED OVIM PRIZOROM: Ovoliku količinu para niko nije očekivao kod bračnog para

JEZIVA ŽIVOTNA PRIČA NASTRADALOG MLADIĆA: Majka ga ostavila kao bebu, a sada poginuo u stravičnoj nesreći

TAČI PORUČIO: KURTI nastavlja patriotske PREVARE pogrešnim odlukama!

Mili shvata da je raskrinkan, izdan, prevaren, pa je obelodanio da se on samo s njom ŠALIO. Njegova je ljubav, i dalje, navodno Nataša.

Pokušava time da se izvadi kod publike.

Upitan za Kristinu od strane gostiju emisije Upoznajte Parove, Radosavljević objašnjava da je nova učesnica namerno njega izabrala za "žrtvu", taktički. Izabrala je njega za ljubavnika, a to IMA POKRIĆE.

-Ona zna ko sam ja, pratila je vani sve, ja sam jak igrač, pisale su novine, portali. Svi me znaju. Rešila je da mene IZABERE! A i za ljubavnika naravno, jer zna koliko je MOJ POLNI ORGAN! 

Ovo je bio šok za sve u vili.

Komentari korisnika (3)

Nqs

Kad bi Mili a i svi muskarci znali da je zenama najbolji ljubavnik ...nezan muskarac,duza predigra ,dok velicina polnog organa ,kao sto je njegov,je potpuno neupotrebljiva zbog toga sto ima slabe i kratke erekcije,jer se veliki penis sporije i slabije puni krvlju,koja mu i daje dobru erekciju.Vec znamo da su se neke zene zalile da je slabo potentan...to je razlog.Jedino mu ostaje da se hvali i hvali ...

Nada

Pa taj Mili stvarno nije normalan kakve bljuvotine izgovara kako samo blati te djevojke sa koima se do juce druzio.Mislim da nece lako naci djevojku sa takvim lazima i takvim ponasanjem.

Haha

Kakakv Baka Prase, Mili ima pravo prase!


Ostavite komentar