5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HAPPYBSC

IZDAJICA! Nije joj POMOGAO kada je BILO NAJTEŽE! Slađa OTKRILA NOVE DETALJE o Pavau!

Slađana Petrović zamerila je Pavau jer je odbio da joj pomogne u teškom momentu. Kada je trebalo da bude suđenje sa Jelenom Golubović Slađa je zamolila Pava da bude uz nju kao advokat ali on je to odbio.  

KORONA U SRBIJI

OVO MORATE POŠTOVATI: Pogledajte zabrane i mere Kriznog štaba koje su od sutra na snazi

Đorđević poručuje: KORONA NIJE SRAMOTA, prijavite ako ste BOLESNI!

JOŠ JEDNA KORONA RAMPA ZA SRBIJU: Italija zabranila ulazak našim državljanima

NOVE MERE VLADE NA JEDNOM MESTU: Šta je obavezno, šta preporučeno, a šta zabranjeno i OD KADA

GRADSKA SEKRETARKA STANISAVLJEVIĆ SAOPŠTILA: Dve ustanove socijalne zaštite u preventivnoj izolaciji

- Ne plašim se Jelene Golubović, trebao mi je advokat, Pavao nije hteo da mi bude advokat, on kaže ovo nije igra, ovo je život, prvi put ove sezone, ja sam ga zamoolila da bude moja pomoć, ali on je to odbio nije hteo da mi pomogne, prvi put sam tražila da stane uz mene i nije stao- rekla   je Slađa, na šta je Pavao pokušao da se opravda.

- Nisam želeo da budem tvoj advokat jer sam pristrasan, jer si ti moja prijetljica i ne bih mogao da budem objektivan - rekao je on.

Komentari korisnika (4)

Mila

Nekome raj, nekome pakao. Sve kako to netko razumije i vidi sebe i honorar na kraju. Sladja kaze da joj je najpametniji potez sto je dozvolila kcerki da bude 2 ili evo 3 godine u Parovima. Izabela pametna, ljubavila svake godine sa drugim, pa kad se to zavrsi popljuje doticnog uzme honorat, pohvata veze i postaje prepoznatljiva po bruci i stamoti licnog i porodicnog zivota. Miliju i Ivanu to je jedinii dom, jedu, piju, laju, i naravno zaradjenu lovu potrose do slijedecih parova. Sladja kao igra igru u stvari pokazala sebe na najodvratniji nacin i stekla komentate negativca. Zena sa dvoje djece dozvolila sebi pricu, pa neka je i lazna sa 12 godina mladjim momkom. Zar to ne govori o njoj. Edukativne poruke gledaocima nema, ali ima razvrata, tuca, lazi, sexa, tko se ne uklapa u tak milje napusta ili biva izbacen na bilo koji nacin .

Grigorije

Pavao je klasičan primer čoveka koji se sapleo o lažne ljubavi i previše isukanu jezičinu!

Pera

Kimi, nemoj da uvijas nego otvoreno reci sta ti na dusi.

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar

Povezane vesti