18°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

NEUOBIČAJENO! Evo šta je uradila zbog ljubavi! KAKVA AVANTURA!

Osmo pitanje za Dragicu Šajić u emisiji "Parograf"je: 

"Da li je istina da ste putovali 3.000 km transsibirskom železnicom samo zbog ljubavi?"

Ona je odgovorila: 

OVO MORATE ZNATI

U HOLANDIJI PRONAĐENA NAJVEĆA LABORATORIJA IKADA: Dnevno proizvodili do 200 kilograma kokaina

PANIKA MEĐU GRAĐANIMA: Pojavio se virus Zapadnog Nila

DOSTA SU TRPELI! AMERIKANCIMA DAT ROK OD MESEC DANA: Posle toga neće štedeti nikog!

BEOGRAD JE POSTAO PAKLEN: Pogledajte gde je najprijatnije

-DA! 

 - Kada sam došla na studije u Rusiju upoznala sam jednog dečka Uzbekistanca. On je bio moja prva ljubav. Zvao se Rustam. Pola godine smo se zabavljali. U tom periodu samimala operaciju slepog creva. To je tako velika ljubav bila da sam ja treći dan posle operacije pobegla iz bolnice. On me je sačekao i pomogao mi da se izvučem iz bolnice. To je bila prva avantura sa njim. Druga avantura se dogodila kada je on otišao u rusku vojsku koja je trajala dve godine. Mi smo pisali pisma godinu i po dana jedno drugom. Dosadno je da se pišu samo pisma,pa sam se ja uputila u taj zatvoreni grad. Tamo stranci ne smeju da kroče. Ja sam rizikovala. Svesna sam bila šta radim. Putovala sam transsibirskom železnicom. Krila se od pukovnika da me ne bi neko nešto pitao. Bila sam inkognito da neko ne bi shvatio da nisam Ruskinja. kada sam došla tamo mene je dočekao čovek sa slikom njegovom. On je posleo poznanika. Bilo je kao u filmu. Taj čovek, njegov prijatelj me je poveo u stan kod njih. On je trebalo da dođe tamo. Međutim, čulo se da je neka strankinja upala u ztvoreni grad i morali smo da iznajmimo stan kod neke bake da se sakrijemo. On je imao ideju da uđem u vojnu oblast i da vidim krevet u kom spavam. Donela sam mu cigarete i on se hvalio po kasarni kako puši strane cigare. međutim, neka žena u civilu7 me je primetila, ali su me pustili da odem. Međutim, u ponoć u stan je neko došao. Ispitivali su me ko sam i odakle sam. Rekla sam da sam Jugoslovenka i da sam došla iz ljubavi. Moji roditelji nisu znali sve to. Ne znaju ni sada. Prvi put to pričam. Bojala sam se da će me deportovati iz zemlje. Na kraju su mi dozvolili da budem tu 6 dana i da posećujem dečka- rekla je Dragica. 

- Možda je film "Sibirski berberin" sniman po meni. Sve je moguće - rekla je Dragica. 

SVE O KORONI

PROVERITE DA LI STE TO BAŠ VI: Ne možete da se zarazite koronom ako spadate u ovu grupu ljudi!

STUDENTI IZ DOMOVA NISU PROBLEM: Oni sa lakšom kliničkom slikom idu u Arenu, rezultate čekaju u Loli

NEMA ZABUNE: Ministar Šarčević pokazao raspored časova

- Čekala sam ga godinu i po dana. Moje cimerke su me nagovarale da ga ne čekam. Govorile su mi da je život kratak i da će biti još momaka. Onda se pojavio jedan glumac. On je sada vrlo poznat u Rusiji. Počela sam da se zabavljam sa njim- dodala je Dragica. 

- Kada se vratio iz vojske došao je da me poseti u moju studentsku sobu. Pao je po neki poljubac. Baš u tom momentu je naišao i moj tadašnji dečko. Tako su počela njih dvojica da se obračunavaju. Hteli su i da se tuku - rekla je Dragica. 

Poligraf je pokazao da je Dragica rekla LAŽ!

- Gospođo Dragice, nemojte da se nervirate, transsibirska železnica ne može da se pređe za tri dana. Vi ste zapravo prešli pola njene trase, zato je poligraf pokazao laž. Istina je da ste putovali njom - rekla je voditeljka Jelena Maćić. 

Ostanite uz HappyBSC portal! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar