0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs ; Happy BSC

ČABARKAPA IZAŠAO IZ ZATVORA, ODMAH POZDRAVIO KARAĐORĐA: Aleksandra je za njega POKOJNA, nije ŠTEDEO na REČIMA! (FOTO)

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice nedavno je pušten iz pritvora, nakon što je oslobođen optužbi da je učestvovao u pljački stranih državljana koja se desila tokom vanrednog stanja, u martu 2020. godine.

On je potvrdio naša saznanja da je oslobođen krivice i da je od nedavno na slobodi.

SVE O KORONI

DOKTORKA LJILJANA ARSIĆ O BORBI SA KORONOM: Umorni jesmo, ali nema predaje (FOTO)

POGLEDAJTE KAKO SVE MOŽETE DA SE TESTIRATE: Novi antigenski test otkriva koronu za pola sata

KOVID PACIJENTI SA INFEKTIVNE KLINIKE POZIVAJU NA OPREZ: Ljudi, pazite se, ova KORONA JE GROZNA

- Istina je, na slobodi sam već 15 dana. Oslobođen sam svih optužbi, pravi počinilac zločina je kažnjen. Bio sam nevin zatvoren - kratko je objasnio Čabarkapa, koji se ovih dana ponovo bavi boksom.

- Vratio sam se među svoje borce i nastavljam gde sam stao. Moj najstariji sin, Stefan Čabarkapa, danas nasupa u finalu prvenstva Srbije u svojoj kategoriji u Rakovici - rekao je ponosno Čabarkapa.

Čabarkapa je često bio u medijima, između ostalog i zbog toga što se dosta pisalo o njegovoj vezi sa rijaliti zvezdom, Aleksandrom Subotić, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima. Ni pitanje o njenom nedavnom porođaju nije navelo Čabarkapu da kaže išta kokretno o Subotićevoj, za koju više ne želi ni da čuje, mada je sada u dobrim odnosima sa njenim ocem, Karađorđem, koji boravi u luksuznoj vili "Parova".

- Ne interesuje me ona! Ko je to? Pokojna Aleksandra Subotić -  rekao je Čabarkapa uz smeh, pa dodao:

- Ja nisam i neću biti učesnik nikakvog rijalitija i nema potrebe da komentarišem te ljude. Podržavam samo mog prijatelja Karađorđa Subotića. Naši odnosi su sada odlični - poentirao je on.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar