-2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

ISKOČIO KROZ PROZOR PA POLOMIO SKOČNI ZGLOB: Jeziva GOLGOTA rijaliti ZVEZDE, svaki put je USPEŠNO IZBEGAO ATENTAT! (VIDEO)

Ako je verovati navodima u domaćoj štampi,  Karađorđe Subotić je bio jedan od najboljih lopova u bivšoj Jugoslaviji. Prvi put je zbog kriminala završio u zatvoru 1989. godine, ali je već sledeće godine uspeo da pobegne. Karađorđe je jednom prilikom ispričao kako je 1990. godine iskoristio nepažnju izvesnog komandira Tome, udario ga, preskočio ogradu i pobegao.

Kako kaže, uspeo je da pređe italijansku granicu sa prijateljevim pasošem, ali nije imao dovoljno novca za boravak u zemlji. Zato su ga priveli u stanicu. Uspeo je da iskoči kroz prozor, ali je tom prilikom polomio skočni zglob. Subotić ne krije da su nekoliko puta pokušali da ga ubiju, ali je svaki put uspešno izbegao atentat. Navodno je bio u ratu sa zemunskim klanom. Prvi put su na njega pucali iz pištolja. Svih osam metaka je završilo u automobilu koji je vozio, ali ga nijedan nije pogodio. Sledećih nekoliko puta je imao manje sreće, pa tvrdi da je izranjavan po celom telu.

On je u emisiji "Vruća stolica" voditeljki Anđeli Lakićević, svojim cimerima i milionskom auditorijumu otkrio kako je izgledalo kada je prvi put bio uhapšen.

SVE O KORONI

DOKTORKA LJILJANA ARSIĆ O BORBI SA KORONOM: Umorni jesmo, ali nema predaje (FOTO)

POGLEDAJTE KAKO SVE MOŽETE DA SE TESTIRATE: Novi antigenski test otkriva koronu za pola sata

KOVID PACIJENTI SA INFEKTIVNE KLINIKE POZIVAJU NA OPREZ: Ljudi, pazite se, ova KORONA JE GROZNA

- Dovodili su me u vezu sa nekom pljačkom austrijske banke. Tada sam prvi put bio osuđen na tri godine zatvora. Mene su bili osuđivali zbog pljačkei banaka. Naveli su me da kažem nešto što nije trebalo da kažem. Tako sam prvi put završio u zatvoru. Neko je to uradio, nisam to bio ja i nikada nisam priznao umešanost - počinje Karađorđe, pa nastavlja.

-  To je bilo ovako,boravio sam u jednom bečkom hotelu i tamo su bile neke devojke koje su htele da idu sa mnom na piće. Ja sam odbio i tako je sve počelo. Jedna od njih me je povezala sa licem sa poternice koje je opljačkalo tu banku. Tako sam uhapšen - iskren je on, te dodaje.

- Tada sam bio mlad. Imao sam samo 16 godina. Iz zatvora sam izašao sa nekih skoro dvadeset. tada sam već upoznao neka velika imena iz tog sveta kriminala. To su bili Knele, Giška, Boris Petkov, Goran Vuković i mnogi drugi. Po izlasku iz zatvora sam se uputio na "zadatak" u Bratislavu, odatle u Frankfurt, pa u Amsterdam. 

Kaže da su njegovi u tom momentu bili veoma ljuti na njega, stideli su ga se, i nisu mu verovali da on nije kriv za taj veliki prvi nestašluk.

Detalje teške životne priče možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar