19°C

Beograd

NISAM MOGAO DA MRDNEM: Osetio sam kada je svršila prvi put uz drhtaje celog tela i ne baš najbolje prigušen vrisak!

Sedeći pred televizorom i vrteći kanale u potrazi za nečim zanimljivim, par minuta neke emisije me je asociralo na jedno leto pre skoro četrdeset godina. Posle srednje škole, upisao sam fakultet i preda mnom je bilo dugo, toplo leto bez naročitih obaveza. A to je značilo da ću provesti bar dva meseca na moru pre nego što počnu prava predavanja u pravoj školi gde ću naučiti nešto konkretno. Sve do sada, imao sam osećaj da gubim vreme. Konačno ću učiti neku nauku.

Posle par razgovora i sitnog ubeđivanja, moja tadašnja devojčica je dobila dozvolu od svoje majke da provede praktično celo leto sa mnom u Rovinju. Bićemo smešteni u šatoru, kilometar i po od starog grada, a za svaki slučaj, tu je stan mojih rođaka. Spakovali smo i što nam treba i što ne treba u folksvagen bubu, i krenuli na put ka rumenom zapadu. Posle celog dana puta, konačno smo stigli u kamp.

Dva dana po dolasku, kad smo se smestili, raspakovali i sredili, počela je kiša. Ništa strašno osim što nije naročit dan za plažu ili glavrnjanje po Rovinju. Rešili smo da ostanemo u šatoru, dremamo, mazimo se, opet malo dremamo, pa se mazimo, pa tako u krug dok nam ne nestane snage. Kad imate dvadeset godina, nemate mnogo u gornjoj glavi, a ni snaga vas ne napušta tako lako. Tako je naše dremanje otišlo u drugi plan, a telesna zadovoljstva su zaokupila najveći deo dana.

Šator je sasvim dovoljno veliki da se raspištoljimo kako hoćemo. Spolja dobuje kiša po zategnutom platnu, a mi smo goli na dušeku na naduvavanje. Ispred njega je asura, a ispod je pod šatora. Počeli smo kao i obično, maženjem, ljubljenjem, gledanjem naših tela. Ona mi je treća devojčica sa kojom imam pravi seks. Njoj sam drugi dečko u životu i prvi sa kojim ima pravi seks. Onaj pre mene je bio šetač i zabavljač, pa je sama sebi oduzela nevinost krastavcem. To mi je uštedelo grdan posao i omogućilo da se odmah pozabavim uživanjem. I kod nje je bila ista situacija, pa nismo gubili vreme.

Danas bih jedva seo, a još teže ustao iz turskog seda, ali u ono vreme, to je bio odličan položaj da mi slobodno mazi kitu i jaja dok sedi preko puta. Ipak, posle izvesnog vremena, ukrstili smo noge i dalje sedeći jedno naspram drugog, a ruke su nam lutale telima. Njene sisice su taman pristajale u moju šaku, a bradavice su prkosno štrčale iz blago nabranih roze krugova. Pri svakom stisku, iz njenog grla bi se oteo tihi uzdah. Uživala je da joj mazim dojkice i štipkam bradavice.

Povremeno bi se naginjali napred i usne bi se spajale u poljupce, a jezici bi opipavali toplinu onog drugog. Po jedna njena ruka je stalno bila na mojoj kiti koja je stajala ponosno kao jarbol. Mazila bi mi i jaja, a pri svakom dodiru, kugle ,teške i pune semena, dizale bi se i spuštale u kesama. Posle jednog poljupca, odmakla se od mene, okrenula i zagnjurila lice u moje međunožje. Kao i obično, zaglabala je glavić i stala svojski da ga obrađuje jezikom. Naročitu pažnju je posvećivala rupici na vrhu i svaki čas bi se vrh njenog jezika našao unutra. Sama je rekla da osobito uživa da mi to radi. Kad nije bio u rupici, jezik je kružio ispod glavića ili bi ga lizala kao kuglu sladoleda koja se nikako ne otapa. Zatim bi zinula i pustila da joj kita uđe duboko do grla. Mogao sam da osetim kako pokušava da ga proguta dalje ali umesto toga, krenule bi joj suze i zakašljala bi se, pa je to ponavljala ali malo pliće. Često bi komentarisala kako će ga ipak jednom progutati celog. Nisam ni sumnjao da će tako biti.

Dok mi je kita počivala u toplini njenih usta, nekako sam se probio do raspuklog, rumenog pičića iz koga je tekao potočić sokova kao znak odobravanja svega što se trenutno dešava. Prvo sam je lako liznuo po sredini, a odgovor je bio trzaj donjeg stomaka i par kapljica sokića. Nastavio sam gde sam počeo dok se trudila da što više raširi noge i omogući mi bolji, tačnije dublji pristup zrncetu slasti koje je raslo na očigled. Prešao bih jezikom preko zrnceta i ne čekajući da se njen stomak smiri, nastavljao sam ka rupici koja se otvarala da primi jezik. Gurnuo bih vrh unutra, a zatim bih ušao koliko sam mogao. Svaki put bi njeni uzdasi bili duboki i dugi.

Ležala je na strani sa jednom nogom savijenom u kolenu i dignutom visoko, otvarajući pičić, ali i šireći guzove. Umesto da se moj jezik zaustavi na rupici, nastavio je ka ružičastom čmariću, čistom i glatkom, bez i jedne dlačice. U trenutku kada sam je liznuo po guzi, stresla se celim telom i uhvatila me nogama oko glave. Nisam mogao ni da mrdnem osim da dublje gurnem jezik u zadnju rupicu koja se, za divno čudo, opuštala i otvarala. Sada sam jezikom bio duboko u njenoj guzi i uzdasi su postali češći i glasniji.

- Ne prestaj, ne vadi ga, samo nastavi... – cvilela je između uzdaha.

I da sam hteo, ne bih mogao da joj odgovorim. Vaspitan sam da se sa punim ustima ne priča, a moja su upravo bila puna njenog čmarića dok je jezik kopao put unutra. Osetio sam kada je svršila prvi put uz drhtaje celog tela i ne baš najbolje prigušen vrisak. Da ne bi pravila veliku buku, dok je svršavala, napunila je usta mojim jajima koja su donekle umanjila vrisak. Prvi put u životu mi neko vrišti na jaja, pomislih u tom trenutku. Sačekao sam, kao svaki kavaljer, da se trzaji tela i ritmičko stiskanje guze smire, pa sam joj rukom rastavio noge i izvukao glavu. Uši su mi bridele ali mi je bilo slatko.

Ne čekajući da kita splasne, samo je nabila glavu na modri glavić i počela da vrti jezikom u krug. Rukom je drkala ostatak kite koji je virio van usta. Drugom rukom je mazila jaja. Prvi mlaz je završio u njenom grlu jer nije stigla, ili nije htela da povuče glavu. Ostatak je prskao u usta, a posledjnih nekoliko kapi je završilo na usnama. Izbacila je spermu iz usta na glavić i razmazala po licu skoro do očiju. Smirivao sam se polako, grč tela je popuštao, a ona se smejala onako balava i dalje držeći kitu stisnutu u maloj šaci.

- Uh, kako je bilo dobro. Volim kad me dobro zaliješ.

Šta reći na takav komentar? Samo sam se nasmešio i još jednom oblizao usta na kojima je bilo njenih slankastih sokova. Dobacila mi je peškirić da se obrišem i dohvatila čuturu sa vodom. Malo smo se sredili, umili kao mačka repom, obrisali već balavim peškirićem i završili u zagrljaju. Znoj se cedio sa golih tela jer je bilo i toplo i vlažno od kiše. Ništa nam nije smetalo, samo smo povremeno razmazivali znoj i duvali jedno na drugo da se rashladimo.

Pošto u tim godinama gornja glava služi uglavnom za šišanje, a kod muškaraca i za brijanje, nismo ni primetili da smo se malo umorili. Nismo imali čime da primetimo. Čim se disanje smirilo i znoj prestao da curi po vreći za spavanje, kita je počela opet da se kočoperi. To nije prošlo neprimećeno te je njena ruka pospešila navalu krvi. Uzvratio sam stiskanjem guze i zavlačenjem prstiju u pičić. Pomogla mi je kleknuvši pored mene. Raširila je noge i isturila guzu tako da sam mogao nesmetano da joj stavim dva prsta u već dobro vlažnu ribicu. Još malo je ustima glancala glavić, pa je stisnula ribicu i izbacila moje prste.

Opkoračila me je i dugim, neprekinutim pokretom, sela na kolac. Zažmurio sam i prepustio se. Volela je da tako vodi igru neko vreme i da joj ne smetam mrdanjem. Sama je mešala, skakutala i nabijala se na kitu. Mazio sam joj sisice i stomak. Čekao sam trenutak da me pogleda pravo u oči, da se rukama odupre o moja ramena i kaže "sad!" U tom trenutku sam je čvrsto dograbio za guzove i kukove i počela je da svršava. Trzaji su se i te kako dobro osećali u pički koja je tada još jače curela. Zatim se smirila i sišla sa mene.

Brzo sam je okrenuo na leđa, raširio joj noge, a kita je sama našla put ka središtu njenog zadovoljstva. Kratko sam je tako tucao, a jaja su mi šljepkala po njenoj guzi. Misionarski položaj je samo služio kao prelazna faza ka nabijanju kite od pozadi. Časkom se okrenula, nagurala vreću za spavanje pod stomak i malo raširila noge. Opkoračio sam je, raširio joj guzove i nabio ga u klizavu pičku. Samo je duboko uzdahnula i dograbila me rukama za kolena dajući mi znak da uđem do kraja. Počelo je pljeskanje stomaka o njeno dupe. Deljao sam je neko vreme dok nije svršila, ali nekako mlitavo. Vreme je zapromenu rupe.

Izašao sam iz pičke, pljunuo na njen čmarić i prislonio glavić. Polako sam gurao prateći njene znake. Stisak za nogu je značio da stanem, povlačenje noge je značilo da nastavim sa ulaskom. Par puta sam ga izvukao skroz da bih još malo pljunuo na, sada već, opušteniju rupicu. Uz par trzaja i siktanja kroz zube, uspela je da ga primi u guzu. Čim sam ušao do kraja, počeo sam da je tucam i da mešam. Držao sam je za ramena i nabijao joj kitu u modar čmarić koji se potpuno opustio. Stenjala je, dahtala pri svakom naletu moje muškosti u nju. Vrelina guze je bila mnogo veća nego u ribici i to me je dodatno palilo. Posle mešanja i nabijanja, jasno sam osetio da se guza stiska i opušta. Počela je da svršava pomažući se prstom koji je klizio po klići.

Lice je nabila u peškir za plažu i cičala. Zagnjurio sam lice u njen vrat i kosu i roktao kao vepar jer je iz mene potekla druga tura semena i punila joj guzu. Trzali smo se, štipali, grebala me je po rukama. Stiskao sam joj ramena i vrat nabijajući se svom silinom u njenu vrelinu. Dahtali smo i drhtali. Ležao sam svom težinom na njoj, a kita je napustila bojno polje, mlitava i balava. Skljokao sam se pored nje i zureo u plafon od žutog platna, svetlog od vode koja ga je natopila. Malo po malo, došli smo sebi. Obrisali se onim istim, balavim peškirićem, nekako navukli kupaće gaće i kostim i otvorili pola ulaza u šator.

Svež vazduh je uleteo unutra zajedno sa mirisom mokre borovine i zemlje. Ispuzali smo kao dva puža golaća ispred šatora. Kiša je prestala, samo se sa grana borova još cedila po neka krupna kap i zvučno padala na šator ili tepih od raskvašenih iglica. Tek tada smo primetili da nas komšije milo gledaju sa osmesima na licima. U sekundi nam je bilo jasno da nas od ostatka sveta deli krpa i da se sve čuje. Zapravo smo i tresli šator pored groktanja, cičanja i dahtanja. Pocrveneo sam kao bulka, pogledao svoju dragu koja je takođe bila modra u licu. Blam nas je naterao da se žurnim korakom uputimo ka moru.

Po povratku sa kupanja, ispred šatora nas je dočekala flaša crnog vina i kesa nekih keksića. Ni danas, posle gotovo četiri decenije, nemam pojma ko nam je to ostavio i zašto. Valjda u nekim narodima to ima neko značenje, a budući da su nam komšije bile sa svih strana Evrope, mogu samo da nagađam odakle bi bio takav običaj. Obukli smo se, seli u našu bubu i uputili se u Rovinj na sladoled.

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar