24°C

Beograd

ZAGRLIO SAM JE RUKAMA OKO STRUKA I NAVLAČIO NA K**AC: Nije znala šta će od sebe! Dugo sam je u toj pozi tu*ao sve snažnije i snažnije!

Već godinama radim kao ski instruktor- sve je samo nije dosadno! Dok neko štedi mesecima da bi otišao na par dana da skija meni je cele zime plaćen i smeštaj i hrana i ski-pas a radi se 4-6 sati na dan i ostalo se zajebavaš. Tako je bilo te sezone i tog dana, ostao sam u ski magacinu i iznenada je ušla na vrata...
Polako otresala sneg sa sebe, skinula kapu, prišla mi i rekla:

- Ostajem jos četiri dana i hoću opremu i instruktora i naravo da me nauči da skijam!- rekla je pomalo tonom naređenja ali kroz osmeh, koji sam ugledao nakon sto sam spustio pogled sa njenih prelepih crnih ociju…
- Nema problema, sve ćemo da rešimo, samo da budeš zadovoljna i čitava- rekao sam onako kroz smeh.

Uzvratila je osmehom i nastavila:

- Kada počinje čas?

- Daj mi koji minut da ti nađem lepu opremu i izlazimo ako želiš istog trena- pristala je iako se već polako smrkavalo.

Izasli smo na stazu, počela je teorija i demonstracija držanja, pokreta, bla, bla... Krenuli smo napokon. Zapravo, ona je svega 2 metra i blago se prostrla po stazi, prišao sam da pomognem i onako lagano je uzdignem, ali kada sam je podizao, skliznula mi je sa desne ruke i pokušajući da je zadržim leva ruka je, sasvim slučajno, našla put do mesta do kojeg obično, ako nemaš dozvolu, dobijaš šamarčinu. Imao sam rukavice kao i ona ali opet sam osetio da ima tako dobru sisu i na tren sam zanemeo, a ona, pokušavajući nakon sto je ustala da ostane na nogama, rekla je onako s pogledom ispod obrva:

- Nije loše biti instruktor a? Skija se, zaradi se, hvataju se sise učenice... Lepo,lepo...

A iz mene istrčaše reči koje nisam mogao da zadržim:

- Nije bilo namerno, mada prijalo je, bar meni- pa se tiho i kratko se nasmeših. Pomislio sam kako je prihvatila šalu, dobro je. Inače, ja sam tada imao devojku ali veza je već pucala i samo je bilo pitanje dana kada čemo raskinuti a na kraju je tako i ispalo- razišli smo se svako na svoju stranu…

No dobro, da se vratimo na ovu crnu lepoticu koja ima prelep osmeh, crne oči, crnu kosu, tamniji ten i onako preko ski jakne, činilo se da ima telo na kome joj sigurno i same njene drugarice zavide. Ostali smo još kratko i već je počelo da se smrkava i predložih da je dosta za danas te da se vidimo sutra u 9h na stazi.

- Može. Samo šta da radim sa ovom opremom? Neću valjda morati da je nosim do sobe?

- Nema potrebe, stavićemo je u magacin na stranu pa ti sutra dođi ranije po opremu.

Krenuli smo prema ski magacinu, svi su vec odavno otišli od ski kolega, otključao sam vrata i ušli smo u magacin. Bilo je toplo, osvežavajuće, skinuo sam jaknu i seo za sto da dovršim i sredim današnju zaradu i sredim papire.

Ona se raskomotila, skinula jaknu i rekla da je sva mokra od znoja i da je skijanje naporno, dok je oblacila čizmice pogledala me je i pitala:

- Je li slatki odakle si ti?

- Hmm... Daleko ali po potrebi mogu da budem i jako blizu- rekao sam i pogledao je direktno u oči pa šta bude jebem li ga, zadržali smo pogled na koji trenutak i ona je oborila da dovrši sa čizmicama, prišla je stolu, izvadila novčanik i rekla:

- Koliko će sve ovo da košta? Da se ja organizujem...

- Danas smo imali kratak čas tako da od sutra naplaćujem, može?

Poledala me je i rekla:

- Vidi što si fin.. Ajde i ja da ispadnem fina, vodim te na piće?

- Može, samo ne znam šta će na to tvoj dečko da kaže- rekoh čisto onako, da proverim da li je došla možda s njim, a naravno i da znam čemu u narednim danima da se nadam. Opet me pokosio taj prelep pogled i reči koje bi svakog ohrabrile:

- Pa dečko je u Novom Sadu- rekla je i blago se nasmešila. Pomislih u sebi kako sam dovoljno čuo.

- Nema potrebe da idemo po lokalima, gužva je a i ovde je toplo i naravno uvek imamo rezerve kada je piće u pitanju- otišao sam u drugu prostoriju i doneo Jagermeister. Nasmejala se i rekla da sam izabrao kao da sam znao šta ona voli. Prišao sam na pola koraka od nje, dao joj cašu i nasuo, kucnuli smo se i onako smo ispili lagano zadržavajući pogled.
Kada smo ispili, pogled se i dalje zadržao..Pomislih kako sada nema nazad. Prišao sam i lagano je poljubio, usne su bile tako meke i tako opijajuće još pod ukusom pića, osećaj je bio stvarno fantastičan!
Nastavili smo da se ljubimo još koji minut a onda me pitala gde se gasi svetlo. Hmmm, pomislih kurvica je opasna i zna šta hoće, ugasio sam svetlo, ali se opet dovoljo videlo spolja od drugih svetala koja su se provlačila kroz prozore. Bila je jako lepa atmosfera i mogli smo sve da vidimo a nas niko... Nastavili smo da se ljubimo i lagano skidamo sa sebe garderobu. Ja sam njoj pomagao – ona meni i napokon su te prelepe grudi onako slobodno stajale ispred mene. Na trenutak sam zastao i divio se prizoru, lagano podigao ruke sa njenog struka i počeo sam da ih mazim i milujem, bile su tako meke a opet tako čvrste i tako je jebeno prijalo da su mi žmarci od ruku kroz telo čuda radili! Već mi se toliko digao da sam počeo i blagi bol osećati i na tren mi je dolazilo da je rastrgnem, da je silujem a na tren opet da ovo samo što duže potraje! Dok sam bio očaran dodirom i pogledom na te prelepe grudi lagano mi je već počela da drka i zadovoljno gleda u njega, okrenula se stolu, uzela još jedan gutljaj iz flaše i poljubila me i onako iz svojih usta prenela kapi pića!
Zatim se lagano spustila i na par trenutaka ga gledala. Pocetni udar munje sa njenog vrha jezika je počeo da me trese od korena kurca do vrha glavića i lagano ga počela stavljati u usta, tako su mi prijale njene usne na kurcu i njena toplina iz usta da su mi i noge klecale, malo sam se pomerio i naslonio na sto i prepustio se uživanju, tako slatko ga je sisala i u vazduhu se osećalo da svaki pokret i njoj i meni prija. Nisam hteo da se pomeram dok nisam osetio da se bliži kraj i naravno blago sam je odgurnuo i podigao. Počela je da se namešta onako okrenuvši mi guzu i naslonivši se na sto ali sam je okrenuo i rekao:

- Polako medeno, ne žurimo nigde.

Podigao sam je na sto i sad sam ja bio na redu, spustio sam glavu i prišao njenoj pičkici, prijatno iznenađen da je sveže obrijana- kao da je znala da će to veče imati sex – pomislih kako se spremla sigurno za prvog koji naleti. Kujice mala… Počeo sam da ližem spoljne usmine lagano jednu pa drugu, počela je tiho da jeca i da lagano uzdiše i zadržava vazduh, lizao sam i kupio svaku kap koja je curila iz male pičkice i osecaj i ukus je bio neopisiv... Nastavio sam da ližem i prešao na male usmine a zatim i na klitoris i da se vrhom jezika igram sa njim, da ga puštam da mi beži i da ga pratim i opet jezikom zarobim...
Tiho jecanje je postajalo sve glasnije i glasnije i na kraju me je prekinula rečima:

- Nemoj molim te... ne mogu višeee...stavi mi ga molim te...kako si me samo dobro napalio...stavi ga...nemoj da me mučiš višee...

Poslušao sam i podigao se, stavio vrh glavića na ulaz pičkice i lagano počeo da trljam o klitoris. Trajalo je koji sekund dok nije rekla:

- Udariću te flašom... JEEBI MEEE!

Sad je vrag već odneo šalu. Sjurio sam u njenu vlažnu pičkicu a kurac je tako glatko prolazio ka materici, glasno je uzdahnula i nogama me privukla sebi.

- Uhhh napokon... Kako je lepo- govorila je isprekidano. Počeo sam da je tucam onako kao da mi je zadnji put. Snažno, ne štedeći je a ona je tako uživala i primala svaki moj napad...

- Tako je! Jebii meee…samo nastaviii uhh... kako je dobrooo...

Zagrlio sam je rukama oko struka i navlačio je na kurac. Nije znala šta će od sebe...dugo sam je u toj pozi tucao... sve snažnije i snažnije je stenjala i počela da mumla sv...svršićuuu... ne prestaj...ss...samo na... staavii…. Počela je da se tresee i da me steže nogama... taj osećaj me toliko napalio da sam istog trena počeo da sipam u nju i zadnju kap sperme ne prestajući da je tucam i nakon par trenutak samo se umirila... jos uvek je bio u njoj a ja sam se naslonio preko njenog desnog ramena i srušio se na nju glasno disajući...

Ostali smo tako par trenutaka i onda me je misao presekla kao sablja... Jebote pa ja nisam ni kondom stavio a napunio sam je. Odmaknuo sam glavu od njenog ramena i pogledao je direktno u oči a ona je shvatila moj pogled i rekla onako kroz smešak:

- Šta si se usro, nećes postati tatica… popila sam tabletu... Zar misliš da sam došla na planinu samo da skijam? Gledam te već dva dana i tražila sam idealnu priliku i naravno da nam niko ne smeta.

Nakon što mi se srce vratilo iz pete duboko sam odahnuo, rekao sam:

- Onda sutra posle skijanja i časova ovde na reprizu…

- Jedva čekam- rekla je

Izvor: Kupidon
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar