8°C

Beograd

VATRENA DOMINO BOGINJA SA DVOJICOM MUŠKARACA: Crvena kosa, čvrste grudi, izvajano telo... Uhh!

To sam jutro mrzeo sve i svakoga. Dobio sam nalog da opet, po tko zna koji put odem u jednu zgradu videti zašto im lift opet ne funkcioniše.

To je za mene značilo ranu jutarnju vežbu, jer trebalo je da se popenjem na 9. sprat i tamo da uzmem ključ od lifta. I tako, mrzovoljan, otišao sam. I ne trebam ni da govorim kako mi je hladno bilo dok sam čekao na hladnoći mostarske bure da mi se neko od stanara udostoji i otvori ulazna vrata, ujutro u sedam sati.

- Uhh - ludio sam

Ali, šta ću. Tešio sam se da će to biti još samo malo vremena dok fakultet konačno ne dovedem do kraja.

I tako, kada sam ušao u zgradu počeo sam se lagano penjati ka samome vrhu. Ne moram ni govoriti da sam umro već na petom spratu, ali što ću - što se mora nije teško. Došao sam na sam vrh i počeo da zvonim kod ljudi koji su imali ključ. Niko nije otvarao, i već sam počeo da psujem zlu kob što niko nije u stanu, kada su se otvorila susedna vrata. Na vratima je stajala devojka od 23 - 24 godine. Bila je prelepa. Crvena duga kosa, prelepe zelene oči, tako lepo lice, a tek telo. Uhhh, odmah sam se zacrveneo.

Imala je na sebi samo svileni kućni ogrtač, ispod kojeg su se nazirale ukrućene bradavice jer je bosa stajala na hladnim pločicama. Na trenutak sam samo ćutao. Mislim, ćutao bih ja i dalje ali onda je božica progovorila:

- Vi ste sigurno onaj što je zvonio na interfon? - pitala je.

- Da, to sam bio ja - kratko sam odgovorio

Pravdao sam se da sam morao da zvonim svima jer me njene komšije nisu puštale i da sam tu zbog lifta. Božica se je samo nasmejala i rekla mi:

- Ma ne brinite, komšije su otišle na selo, a ključ su ostavile kod nas. Evo, uđite, pa budući da ste me probudili iz jako lepoga sna moraćete sa mnom da barem kafu popijete.

Ceo sam se izgubio. Počeo sam da zamuckujem, jer su mi svakakve prljave misli prošle taj tren kroz glavu. Samo što sam sam sebi počeo da govorim da nisam normalan i da je ona samo ljubazna. Naravno da me je moj „drug u svemu“ odmah izdao. Napeo se i mene je još više sram uhvatio kada sam video da je i ona primetila isto.

Držala se je hladno, i samo pokazala rukom da uđem. Naravno da sam pristao i pokunjeno poput maloga deteta prošao kraj nje. Pritom sam ju kao slučajno dodirnuo ali ona kao da ništa nije primetila. Ušao sam u dnevnu sobu i ona je pojačala grejanje. Pokazala mi je rukom gde da sednem i pošla u kuhinju da stavi vodu za kafu.

Ja sam sav nervozan trudio se da ne mislim ništa loše i da uspavam svoga „druga“ jer mi je već i ovako bilo neugodno zbog svega. Kada je ušla na vrata dnevne sobe rekla mi je:

- Moraću da Vas zamolim nešto. Izgleda da sam pogrešno spavala, pa mi je celi vrat ukočen, pa ako biste mogli da mi ga samo dva-tri puta stisnete.

Uhhh, kako sam se samo osećao kada je to rekla, ali opet, bila je tako službena sa mnom, i davala mi je dvosmisle signale. Rekao sam joj da mi ne persira jer da nisam ja stariji od nje nego možda dve-tri godine, a da ću j vrlo rado izmasirati. Sela je do mene na kauč i okrenula mi se leđima. Malo je opustila kućni ogrtač i maknula svoju prekrasnu kosu. Uhhh, odjednom mi je krv udarila u glavu, morao sam ju je imati.

Počeo sam lagano da je masiram, a ona se je poput mačkice izvijala i tražila još. Nakon par minuta masaže ohrabrio sam se i spustio ruku u otvor njenog kućnog ogrtača i uhvatio je za grudi. Ona se je okrenula, i samo tihim napaljenim glasom rekla:

- Konačno, mislila sam da ti nikad neće pasti na pamet da napraviš to, tek sad ćeš mi se odužiti za to što si me probudio…

I tu je bio kraj moje dominacije. Opkoraćila me je i počela skidati dok me je ljubila. Krenuo sam i ja nju da skinem ali ona je već to obavila. Imao sam tako lep pogled na njeno savršeno telo. Te grudi, ti trbušni mišići, zadnjica… Uhhh, znao sam da ću uživati. Ljubili smo se dugo i čas nežno, čas divlje. Nisam ni sam znao što hoće. Znam samo da sam ostao u potpunosti go, kao od majke rođen. Dirao sam je po celome telu, ljubio, sisao bradavice.

Stavio sam ruku na njezinu vruću picu koja je bila tako mokra da me je još više napalila. Ona mene nije niti taknula, samo me je po kosi mazila, što me je nekako još i više palilo i uzbuđivalo. Imao sam osećaj da ću pri prvom dodiru eksplodirati. Položio sam je na pod i počeo da je ljubim svuda. Lagano sam joj raširio noge i počeo da ližem njenu tako vrelu i sočnu picu. Nisam ni primetio kada su se vrata dnevnog boravka otvorila. Stresao sam se. Na vratima je stajao momak visok, krupan, bez majice i samo u boksericama. Mislio sam da joj je to momak i da sam sada najebo, ali iznenadio me je smeh na njegovom licu. Samo je rekao:

- Nećete imati ništa protiv da vam se pridružim.

Ona je odgovorila.

- Cimeru, naravno da nećemo. Ne znam samo hoće li maistor imati nešto protiv - samo se nasmijala.

Ja sam klimuo glavom i bio zatečen. Moj „drug“ koji je do tada bio u punoj snazi odmah se je spustio kada je na vratima video cimera. Kada je to ona videla rekla je:

- A joooj, pa dečak se je prepao.. Moraću da ga ohrabrim nekako.

Od jednom ja sam bio taj koji je ležao na podu a ona me je ljubila posvuda. Uhh kako sam samo uživao. Rekla je:

- Ako nemaš ništa protiv ja ću ti zavezati povez na oči, da ti bude lakše, jer vidim da nikad nisi bio u „trojci“ pa bi mogao da propustiš puno toga samo radi straha od novoga.

Nisam znao što bi na to rekao, bilo mi je glupo da pristanem da mi oči zaveže i da me tako libi pogleda na takvo savršenstvo, a opet, bilo mi je zaista neugodno gledajući njezinog cimera koji je sada stajao potupuno gol i nisam nikad baš nikad vidio onoliki alat u nekog muškarca. Mislim, ni moj nije mali, ali moj je srednje veličine i dosta debeo, ali njegov, uhh bio je i veliki debeo. Bilo me je sram pokraj njega sa svojim „mališanom“. Rekao sam joj samo da ja pristajem na sve. I ona me je samo upitala:

- Sigurno pristaješ na sve?!

A ja sam joj rekao "da da, da sam u potpunosti siguran". Na to su se njih dvoje nasmejali. Dok smo mi pričali, njen cimer joj je prišao s leđa i milovao grudi, vrat, i lagano se spuštao prema brežuljku. Nisam hteo da samo on uživa u savršenstvu njenog tela, nego sam stao ispod nje i počeo da ju obrađujem jezikom. Očito su videli da meni povez ne treba. A i ja sam sam sebi rekao da uživam koliko god da mogu jer ko zna hoće li mi se više ikad ovakva situacija pružiti. I tako je sve počelo. Dok sam lizao njezinu macu, osetio sam nečije ruke na mome kurcu. Nisam ni želio gledati čije su. Bilo mi je svejedno. Lagano paluckanje jezika na mome mališanu izluđivalo me je. Izluđivala me je s jezikom na mojim jajima, drkala ga je tako spretno, a opet stalno ga je uvlačila i izvlačila u usta. Nisam imao pojma koja je uloga cimera tu. Odjednom se ustala s moje glave i nabila se na moj kurac.

Ležao sam na leđima i samo uživao. Uhh kako je dobro bilo. Dok se je nabijala na moj kurac u ustima je držala batinu od cimera koji ju je mazio po glavi i grudima. Došlo mi je da svršim, što je i ona osetila jer se je digla, a cimer joj je stavio moj kurac u svoja usta i pre nego sam se i snašao počeo ga sisati, tek sam tad vidio da je ono od maloprije isto bio on. Tu tehniku je teško zaboraviti. Ona me je opkoračila i stavila mi jezik u usta. Jednom rukom sam joj drkao klitoris a drug joj mesio sise.

Svršio sam ko lud, a cimer je svu spermu progutao, i samo rekao:

- Nadam se da ćemo sada samo nastaviti.

Uhhh kako sam zbunjen bio, to je bio prvi put da sam u trojci, prvi put da me muškarac dotaknuo i prvi put da sam svršio dok mi je muškarac pušio. Svidelo mi se. Više nisam razmišljao. Uhvatio sam joj cimera za glavu i zažvalio ga, rekao sam mu da mu se moram nekako odužiti. On se je samo nasmijao. Počeo je da ponovno dira cimerku po pici a ja sam je naterao da klekne. Cimer joj je shvatio što hoču i podvukao se pod nju da joj jezikom draška klitoris. Stenjala je ko luda. Lizao sam joj šupak i vlažio rupu. Hteo sam da je jebem u guzicu. Video sam da joj godi. Počeo sam joj zabijati prst u guzu, pa dva, i onda sam odjednom zabio joj moj kurac. Zastenjala je i derala se:

- Jebi me, jebi me majstore.

Bacio sam pogleda na cimera i vidio da ju on i dalje po klitorisu dira, ali sada je njegov jezik bio u njezinim ustima. Uhvatio sam ga za kosu i podigao do sebe, hteo sam ga ljubiti. Ja sam mu cimerku nabio jako i žestoko, dok je ona u istom ritmu pušila mu kurac, a ja žvalio. Vidio sam da uživa. Kad sam osetio nečije ruke na svojoj guzici na tren sam se sjebo, ali onda sam sam sebi reko da se opustim i da uživam. Cimerka je svršila jako, a i ja sam i to u nejzin tako slatki šupćič. Iz njega se je cedilo, njezin cimer me je samo maknuo i stavio svoju karu u njezin šupak, počeo ju je ponovno nabijati, ja nisam znao što bi, ali nije mi dugo trebalo da se snađem, gurno sam svoj kurac u usta i nabijo je, ona mi je pušila a rukom mi dirala guzu. Okrenula me i počela da mi je liže.

Uhh kako sam samo uživao. Osetio sam neki pritisak u njemu, i nisam se ni trebao okretati da vidim da mi to gura prste u analni otvor. Uživao sam. Odjednom, ona se je pomaknula i primio me je njen cimer. Prvo me je mazio po leđima, i sisao mi čmar, onda je pljunuo i sledeće što sam osetio je bila njegova batina u mome šupku. Kako je samo to bolelo. Ona je legla ispod mene i uzela mi kurac pušiti dok me je njen cimer nabadao na karu. Bio sam u sedmom nebu. Svršio sam tako brzo da mi je žao bilo.

Ovaj put sam napunio njena usta. Ona je gutala, i krenula me zažvaliti, tada sam vidio da nije sve progutala i osetio sam svoju spermu u svojim ustima. Koji je to osećaj bio. Trajao je samo tren jer ju je grubo odgurnuo cimer i strpo svoju batinu u moja usta. Morao sam da mu se odužim. Sisao sam ga i drkao kao lud, pokušavao sam celog da ga strpam u usta ali to nije bilo šanse. Osetio sam nešto toplo, počeo sam se zagrcavati. To je prvi put da sam nečiju spermu imao u ustima. Počeo sam pljuvati, na što me je on uhvatio za glavu i zažvalio, cimerka je došla, pomakla ga i počela se ona ljubiti sa mnom.

Bio sam iscrpljen, posramljeni definitivno izeban. Njih dvoje su se samo nasmejali i rekli da se sredim u kupatilu. Otišao sam, na brzinu se istuširao jer nisam mogao onako uprljan ići dalje. Kad sam se vratio u dnevnu sobu njih dvoje su sedali mirno na kauču, ona opet u kućnom ogrtaču, on u šorcu i majici. I pili kafu. Pitala me je:

- Piješ li s mlekom ili crnu?

Mislio sam da sam sve sanjao jer su se ponašali tako hladno oboje. Srknuo sam kafu i rekao da moram da idem taj lift da napravim. Oboje su me ispratili do vrata, na što me je ona zažvalila i rekla samo tiho:

- Hvala ti što si me probudio, bilo je prelepo.

A on me je uhvatio za kurac i rekao:

- Vidimo se još. Cimerko, daj mu naš broj, a adresu zna i sam.

Naravno da sam dolazio još puno puta, ali to drugom prilikom…

Izvor: seksimatorke.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar