7°C

Beograd

ISCEDILA JE IZ MENE POSLEDNJU KAP: Ispuštao sam glasne uzdahe, dok ga je grubo i pohotno lizala!


Radim u jednoj velikoj firmi sa puno kancelarija po gradu. Zbog reorganizacije rešili su da zatvore moju kancelariju i da nas presele u upravnu zgradu. Trebalo je popisati sve iz stare kancelarije i preneti to u magacin firme. Tada smo se i upoznali.

Zove se Tamara i radi u popisnoj komisiji, bila je tu da mi pomogne oko popisa materijala. Od prvog trena mi se svidela, krupna, sa velikim guzovima i sisama koje su se prelivale iz njenog dekoltea, imala je nešto opasno jebozovno u sebi. Svaki put kad bi me pogledala sa njenim krupnim očima ili prošla pored mene, osetio bih neke trnce po kičmi, a kurac bi počeo da mi se meškolji. Vesele je prirode, smeje se i stalno peva i brzo i lako smo se sprijateljili. Posao je potrajao danima, a ja sam se u međuvremenu raspitao o njoj.

Saznao sam da je udata, da ima decu, da ima muža pijanca i da mnogo voli da se tuca. Povezivali su je sa raznim likovima i ispade da je jebalo pola firme. Ali sve sam ja to hteo da proverim, iako mi se sviđala imao sam neki strah da li ću ja to zadovoljiti i ako je istina šta se sve priča, gde se ja tu uklapam.

Dugo sam u braku i kao i svi muškarci koji nisu dugo jebali ništa sa strane bio sam malo u frci, šta i kako raditi. Brak ti nekako ulije sigurnost jer sa ženom znaš na čemu si, ali muški crv je proradio u meni, morao sam da pokušam makar se obrukao. Polako sam u našim razgovorima počeo da provlačim priče o seksu i sve duže da zadržavam ruku na njoj ili da se kao slučajno dodirnemo grudima u prolazu. Nije se bunila i samo se smeškala. Jedno letnje popodne ostali smo sami u kancelarijama jer su svi pobegli ranije zbog vrućine.

Ona me upitala da li žurim negde, a ja sam rekao da ne ionako supruga radi popodnevnu smenu pa bih sam bio kući i da mi ne smeta da ostanem da završimo. Pošto je bilo jako vruće, pitao sam je da odem da kupim neki sok da se osvežimo rekla je da može i da bi joj baš prijalo, a da će ona za to vreme malo da se umije i osveži. Prodavnica je bila blizu pa sam se vratio vrlo brzo, čuo sam pljuskanje vode iz kupatila i video da su vrata otvorena. Radoznalost i uzbuđenje su me naterali da pogledam unutra i onda sam je video onako golu, mokru i raskošnu.

Kurac mi se ukrutio kao nikad u poslednjih 10 godina. Nije me videla da sam gledao, ali kad je izašla videla je moje pantalone koje su htele da puknu i samo se nasmejela njenim punim ustima.

Prišla mi je lagano i pomazila me po njemu i rekla da joj se sviđa to što vidi. Ja od uzbuđenja nisam stigao ništa da kažem, ona je već otkopčavala šlic lagano i govorila kako ga treba osloboditi da diše i da je i njemu vrućina. Iskočio je iz bokserica kao pod naponom, a ona ga je uhvatila svojim debelim mekanim prstima i počela da ga drka.

Zadigla mi je majcu i počela da mi gricka bradavice nepuštajući mi kurac koji je eksplodirao takvom silinom da sam je celu isprskao spermom. Nije ga puštala dok nije iscedila i poslednju kap. Počela je da diše ubrzano i znao sam da je na mene red. Položio sam je na sto, zadigao njenu tesnu suknju, svukao gaćice i zaronio u njenu već vlažnu i mirišljavu pičku. Nisam je lizao ni par minuta kad je svršila uz glasne uzdahe i grčeve. Dok sam je slušao kako svršava, meni se ponovo digao, videla je to i spustila je glavu preko stola i rekla da joj ga prinesem ustima da ga liže i puši.

Lizala ga je pohotno i malo grubo, ali je meni prijalo. Svršio sam opet i isprskao je po ustima i sisama, a ona je hvatala svaku kap i usisavala u sebe. Uz sok za osveženje rekla mi je da sam joj se svideo od prvog dana i da je samo čekala priliku kad ćemo se jebati.

Saznao sam i tad da je istina da voli da se jebe i da to ne krije, ali da se nije jebala sa pola firme, a naročito ne sa onima koji su rekli da jesu. Uglavnom naša veza traje već 4 godine i jebemo se svaki put kao da je prvi. Sa njom sam stekao samopouzdanje pa sam od tada imao dosta avantura i ona to zna i nikad mi ne zamera. A žena, dobija i ona svoju porciju redovno i seks nam je sada bolji.

Izvor: sexcentrala.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar