22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ODRADIO SAM UDOVICU, NJENU DRUGARICU I NJIHOVE GUSTE BLUDNICE Sluzavog i oteklog gutale su do korena

Društvo se okupilo i sedimo, ćaskamo. Neko oženjen, neko ne, neko ima decu a neko ne. Ja svakako nisam ni jedno ni drugo kao ni komšinica Marina koja je sedela sa nama. Ja već duboko zagazio u tridesetu, pribojavao se malo za svoj seksualni zivot a i ona udovica već dugo sama, a ima telo za 10. Na nju sam često umeo i da dobro izdrkam. Vazda me je palila ali nikad ništa konkretno nisam pokušao da uradim povodom toga.

Te večeri, odlučismo da igramo fota ili flota, kako li već. Igrali smo tako da na koga boca pokaze taj mora da pije pa da bira istinu ili izazov. Već prilično svi napiti, ona boca pokaza na mene. Popih čašicu rakije i odabrah izazov. Zorica reče:

- A da ti i Marina odigrate prljav ples u sobi - sami.

Hteo sam da poludim od sreće pa sam naravno pristao. Ni Marina se nije bunila iako se malo stidela. Meni se đoka već bio digao i kad sam ustajao svi to videše, pa svi u smeh prasnuše. Ali nisam mario na to mnogo, cilj mi je bio samo da odvedem Marinu u sobu. Uđosmo u spavaću sobu. Pripremljena kao da su znali za ovo. Brzo skinuh pantalone i sedoh na krevet da posmatram Marinino skidanje. Ona kobajagi od sramote, nije gledala u mene i skidala se polako. Raspusti dugu plavu kosu, prirodna plavuša, a onda spade crna kosulja i bljesnuse njene dojke u crnom brusu. Gaće su mi se napele do pucanja kad je skinula i suknju. Ma kakav ples, ovo mora da bude seks, pomislih…

SVE O KORONI

STIGLO DESET TONA POMOĆI: Emirati nisu štedeli! U Beograd sleteo avion pun zaštitnih sredstava

HAPPYBSC VODIČ ZA KUPOVINU MASKI: Nekada 25 dinara, a danas...

SVE JE SPREMNO: Danas prijem prvih pacijenata na Sajmu

MOĆNO I JEFTINO SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU: Jače od alkohola i aspesola, a možete ga naći u prodaji

KORONA DONELA I NOVA PRAVILA ZA SAHRANE: Ovo je pravilnik za poslednji ispraćaj najmilijih

Ustadoh se da završim njeno svlačenje. Stadoh iza nje i čim otkopčah brus dohvatih njene sise koje sam dugo želeo. Počela je lagano da drhti, a ja smakoh njene gaćice i okrenuh je prema meni. Već je disala duboko. Skinuh i moje gaćice a moj lepota se pojavi u svoj veličini. Položih je na krevet i počeh da je ljubim i milujem njene velike dojke koje su se isticale na celom telu. Imala je gustu bludnicu između nogu baš onako kako ja volim i kako sam zamišljao. Prislonih se uz nju i počeh da joj zavlačim kurčinu u pičku. Teško je ulazio. Pička beše jako uska. Ali čim sam malo proradio, ovlaži dovoljno, klizao kao podmazan. Široko razmače kukove i batina je počela sve više da zalazi u nju. Bilo je savršeno dobro jebati Marinu.

Okrenuh je tako da ona bude na mene kako bih mogao uživati u pogledu i osećaju dok mi se nabija na kurac. Baš je bila rešila da se nabija do kraja i besomučno se nabijala dok nije počela dupetom da udara u jaja. Gnječio sam joj nabrekle dojke i grickao bradavice. Počela je glasno da stenje da su je i ovi u dnevnoj sobi čuli. Dok je glasno svrčavala na mojoj toljagi, otvoriše se vrata i Zorica proviri. Znao sam u čemu je fazon, nije htela da propusti dobar grupnjak kad joj je već na dohvat ruke...

Marina se izavali u stranu iscrpljena od dobrog seksa, a Zorica ga za brže bolje stavi u usta onako sluzavog i okupanog od Marinine sperme. Poče ga sisati toliko dobro

Videlo se da Zorici nešto tako fali čim ga je uvlačila toliko duboko da je počela da se davi njime. Jeste da sam svršio i da mi nije bilo u tom trenu do seksa ali ovo se ne propušta. Oborih je na leđa i duboko ga zavukoh u njenu već ovlaženu pičku. Nisam imao milosti prema njima i nabijao sam ga do kraja. I pre braka je bila radodajka tako da joj kurčevi nisu strani pa ni kurčevi veličine poput ovog mog. Ova je vrištala još više od Marine pa sam se pribojavao da neko ne čuje. Zato je okrenuh na stomak i ubacih joj ga baš do samog kraja. Udarao sam je po guzovima dok je ona i dalje vrištala….

Privukoh Marinu do mene dok sam i dalje trpao Zoricu otpozadi. Zoričino vristanje i stenjanje pređe u jedan vrisak svršavanje. Zatresla se i pade ispred mene pod naletima orgazma. Izvukoh kurac iz Zorice pa opet počeh da jebem Marinu. Sada sam seo na kauč, a ona je došla i navukla se. Već se bila maksimalno opustila. Dok se nabijala na moju batinu, gnječio sam joj sise i lizao bradavice. Nabijala se tako dobro.

PROČITAJTE JOŠ

NEMA POVRAĆAJA NOVCA ZA OTKAZANA PUTOVANJA: Srbi uplatili oko 100.000 aranžmana

JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U NIŠU: Ubio suprugu (52), telo zamotao u tepih, SAKRIO U PODRUM, pa PRESUDIO SEBI!

POBEDITE USAMLJENOST I LETARGIJU: Morate brinuti o PSIHIČKOM ZDRAVLJU u KARANTINU!

ČUVAJTE SE! LOPOVI RADE PUNOM PAROM: Građani dobijaju opasne lažne poruke na mobilnim telefonima!

Mnogo me je više palila nego Zorica. Kad se Zorica osvestila, dođe pa mi poče lizati jaja dok se ova još nabijala. Ljudi, ne mogu vam opisati kako je dobar osećaj kad ti neko liže jaja. A pogotovo kad to radi neko ko je tako seksi kao Zorica. Nisam mogao dugo tako da nastavim pa se uspravih nad njima, dok su one klečale na kolenima. Prodrkah ga dva-tri puta pa im svrših po licima. Pošto je slučajno Marina dobila više sperme u usta, ona poče da je ispljuvava na Zoricu kako bi to podelili ravnomjerno. Samo mi je falila kamera da sve to snimim i podelim pornić...

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti