7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PREVERZIJE U TERETANI! Tuširanje se pretvorilo u punjenje čistačice!

Išao sam na plivanje dva puta nedeljno. Utorkom i četvrtkom je bila muška grupa. Bilo nas je devetorica u grupi, uglavnom svi oko trideset. Nakon napornog treninga bi se svi sjurili u svlačionice i krenuli na tuširanje. Imali smo grupne tuševe, po šestorica u jednoj prostoriji. Tokom tuširanja bi se uvek zajebavali i pričali o našim ženama, koja ima veće sise, i jebozovnija usta. Koja kako puši, i kako sprema klopu. Pričao sam im i o tome da moja ženica voli da mi liže stopalo kada se vratim sa fuce.

VUČIĆ: ZABRANA KRETANJA VIKENDOM, OD SUBOTE U 13 ČASOVA DO PONEDELJKA U 5 UJUTRO! (VIDEO)

NOVINARSKE EKIPE POSETILE KBC VOJVODINA! Ovo je pravo stanje u prvom redu borbe protiv korone! (VIDEO)

OVO SU NAJNOVIJI PODACI IZ BOLNICE NA SAJMU: Tamo su 53 pacijenta, najmlađi pacijent ima 19 godina!

PREDSEDNIK: DOZVOLJENA ŠETNJA KUĆNIH LJUBIMACA OD 23,00-01,00H SUBOTOM, ZABRANA OKUPLJANJA VIŠE OD 2 LJUDI

GLAVAŠ: TOALETI NA SAJMU IMAJU TOPLU VODU

Polovina me je gledala zaprepašćeno, dok je druga bila zainteresovana. Pitali su svoje žene da im ližu stopala, samo je jedna pristala. Predrag ima dosta mladju ženu, nekih 10 godina. Klinka radi sve što Pedja kaže. Nije ni čudo, kada je baja pun kao brod. Nije njoj problem da mu izbalava smrdljivo stopalo za par soma dinara, ili novu haljinu. Kaže Pedja da je odmah pristala, i da je balavila dobro, pa mi je predložio da se nađemo nas četvoro, da se izmenjamo, njegova Olja meni, a moja Kaća njemu da balavi, a usput bi mogao i seks neki da padne.

Svidela mi se ideja, i napalila me je u trenutku, samo sam prvo morao Kaću da pitam. Ostali pod tuševima gledali su bledo, jedan je dobacio da li može on sam da dođe, bez žene. Odbili smo ga. Bez žene ništa.

Pre nekih mesec dana smo primetili čistačicu Olgu kako se nešto mnogo vrzma po svlačionici kada smo mi u njoj. Sve je češće dolazila tu baš u vremenu kada smo mi završavali sa treningom, i kao radila nešto.

Olga je crvenokosa žena, dobrodržeća, negde blizu pedeset godina, ima dve ćerke, skoro naših godina. Jedna je udata, druga ne znamo šta je sa njom. Pričalo se da su je prodali u Italiji. Ko zna na čijoj je kari ona večeras. Pre dve nedelje smo uhvatili Olgu da njuši naše bokserice dok se tuširamo. Prevrne ih iznutra i udiše tamo gde stoji kita. Još ako ima ostataka od sperme nekad, lizala je. Krišom smo je gledali i drkali. Uzela je Peđine bokserice i krenula da ih njuši, kada ih je okrenula videla je dosta skorele sperme. Mi smo se nasmejali i pogledali u Peđu.

Uzvratio nam je osmeh, drmusajući kitu gore dole. Još malo udišući ostatke, isplazila je jezik i zahvatila spermu. Lizala je žmureći, ispuštajući jako tihe zvuke, ne bi li je mi čuli. Većina nasm je mlatila kurčeve već, Peđa pogotovo. Svršio je mnogo ranije pre nas, nastavljajući opet sa drkanjem. Kada je  skupila šta je imala, ostavila je gaće i izašla iz svlačionice.  Prošli četvrtak smo je uhvatili kako pored gaća udiše znoj sa naših majca. Udisala je moju majicu par minuta. Bilo je zanimljivo gledati je kako uživa u mom mirisu. Izdrkali smo ponovo. Nastavili smo da drkamo dva puta sedmično, gledajući Olgu kako njuši naše stvari.

Danas smo bili spremni svi za drkanje, tuširali smo se, dobacivali, i čekali Olgu da ušeta u svlačionice. a čula su se vrata ubrzo i Olga je ušla sa krpom, metlom i sredstvom za čišćenje. Oslušnula je da čuje da li tuševi rade, i ostavila rekvizite sa strane. Krenula je ovaj put od Markovih bokserica, koje su bile vidno okačene. Namerno ih je stavio tu. Unutrašnjost je bila napunjena spermom. Olga je pala u trans kada je videla belo, i krenula jezikom da skida. Krenuli smo da navlačimo svoje kite.

Olga je stavila svoju levu ruku na picu, i mazila je. Lizala je pohotno bokserice, usisajavući ih u usta, navlačeći ih preko jezika. Ono što nismo očekivali, usred drkanja Marko je iskoračio iz tuš kabine, i pogledao u Olgu, Ona je zaprepastivši se bacila one bokserice na pod i sklonila ruku sa pice. Marko se nasmešio.

- Slobodno Olga, uzmi ih! Znamo šta radiš sa našim stvarima već nedeljama - rekao joj je približavajući joj se.

Olga je nepomično stajala, nije odgovarala. Mi smo i dalje bili skriveni iza zida.

- Ajde liži moje gaće Olga, voliš ti to - izgovorio je, pokupivši svoje gaće sa poda i pruživši joj.- Zar ne želiš da te mi gledamo kako sisaš naše spermatozoide, a?

Olga je spustila pogled i izustila:

- Mnogo me pale vaše stvari, miris vaše odeće, nisam ništa loše mislila.

Marko joj se približio i pružio gaće ispred nosa njenog.

- Nismo ni mislili da radiš išta loše matora, samo želimo da uživamo i mi u tome, daj da te gledamo, i drkamo pred tobom. Hoćeš? Hoćeš da vidiš naše kurčine oko sebe?.

Olga nije sklanjala gaće ispred svog nosa, ćutala je jedno vreme i jedva izgovorila:

- Naravno da želim…Ono što bih…htela još…mislim…znate…

Zamuckivala je.

VOLE VAS VAŠI BEOGRAĐANI! SNAŽNA PORUKA MEDICINARIMA! (FOTO)

Vlada stavila van snage zakljucak o informisanju o Kovidu19!

ITALIJA: Zaraženo 10.000 medicinara, preminulo 69 lekara

VLADA SRBIJE: Sto posto zarade za obolele i zaposlene u samoizolaciji

VIŠE OD POLA SVETSKOG ČOVEČANSTVA U IZOLACIJI ZBOG KORONAVIRUSA!

Njujork:Još 432 žrtve,ukupno 2.373, zaraženih oko 84.000

NEMAČKA DOZVOLJAVA ULAZAK SEZONSKIM RADNICIMA!

- Reci, pljuni Olga! - dobacio joj je Marko.

- Htela bih možda…da probam…vašu…mislim, probala sam, ali bih volela…da probam i svežu - izgovarala je gledajući u pod.

- Bravo Olga carice, naravno da ćemo ti dati našu spermu, kučko matora. Šta kažeš da izdrkamo mi svi u onu tvoju kofu pa da ti to popiješ a?

Olga se vidno nasmešila i klimnula glavom potvrdno.

- Tako nešto sam i htela….da….predložim, jer ne bih baš da vam pušim ovde. Nije baš to…lagodno - govorila je.

- A lagodno ti je da popiješ kofu sperme a? - dobacio je Peđa izašavši iz tušionice.

Polako za njim smo krenuli svi. Nas devetorica se približilo Olgi. Ona je stajala u sredini i smeškala se, skretajući pogled sa naših očiju.

- Hajde Olga, nastavi da njapaš moje gaće, nisam ih menjao tri dana i karao sam ženu par puta, vidiš da su pune sperme. Ajde momci posedajte okolo, i drndajte. Kada vam zagusti tu je kofa i tresite!

Olga je ne rekavši ništa nastavila da udiše Markove bokserice. Drkali smo, sedeli smo oko nje i nadrkavali kurčeve. Uhvatio sam desnom šakom glavić, poklopio ga i nadrkavao, toliko snažno da se odmah zacrveneo. Obožavam kada nadrkavam samo glavić, svom snagom. Olga je uzimala ostale gaće, majice, trenerke. Ja sam uzeo ranac, izvadio svoju majicu i bacio joj. Odmah ju je uzela i udisala, preferirajući predeo ispod rukava. Uživala je u tome. Levom rukom je nastavila da mazi macu, gurajući šaku ispod suknje.

Nisam video ali sam bio siguran da gura pstiće u nju. Zatvarala je oči od uzbudjenja, ali se nije ustručavala da gleda u naše kurčeve. Ludi Marko je izuo svoju desnu papuču i dao joj pod nos. Uzela je prvo pomirisala.

- Da vidimo momci da li je Olga kao Kaća i Olja! - smejao se na sav glas.

- Dobra fora Marko, dobra fora - cinično je odgovorio Peđa.

Ostali moci su se smejali fori. Ali Olga je bila kao naše ženice, krenula je da liže papuču, drndajući svoju picu sve većim intezitetom.

- Vidiš da joj se sviđa tvoja papuča Mare! - dobacio je Goksi, nadrkavajući svoju dvadeseticu.

- Pa moja stopala su ukusna, jel tako Olga? Evo i tebi Goksi, njapaj drugu! - kroz smeh je dobacio Marko, skidajući drugu papuču i bacivši je Goksiju.

Prasnuli smo u smeh.

- Ajde beži budalo! - prodrao se Goran,  odgurnuvši je na stranu.

Ludi Marko je uzeo natrag svoju papuču i dobacio:

- E pičketino! - podigao je i polizao.

Isto kao i on, većina nas je napravila facu gađenja.

- U jebem ti mater, al je slano! - mrmljao je, pljujući sa strane.- Ali moci mogu vam reći, uopšte nije loše, nešto kao ukus piletine.

Drali smo se na sav glas. Vremenom je njih petorica već svršilo u kofu, i ja sam bio pri kraju. Olga je kada je olizala papuču prešla na ostale gaćarone. Skupila je njih tri , četiri para i nabila na svoj nos. Disala je duboko. Kita mi je sve jače polsirala, kada sam primakao kofu ispod mene. Krenuo sam da stenjem na sav glas, ispuštajući mlazeve sperme. Udala je od zid kofe, proizvodeći glasan zvuk. Olga je takođe već ispuštala sve jače krike, drndajući verovatno razvaljenu pičkicu. Nabijala je bokserice u usta, skoro da su sve stale. Grčila se i savijala , kada je i iz nje krenuo mlaz. Svršila je po pločicama, uzdišući. Od umora je sela na klupu i nije vadila gaćarone iz usta. DIsala je mučno i duboko. Ostao je još samo Goksi da svrši.

- Ajde Goksi, hoćeš moju papuču da ubrzaš malo svršavanje? - dobacio sam.

- Jebi se! - izgovorio je kroz stenjanje i u tom momentu špricao u kofu.

Kada je završio počastili smo ga aplauzom i pružili Olgi kofu.

- Ajde matora, popij naš koktel! - naređivački joj je govorio Marko.

Sperma je pokrila dno kofe. Olga verovatno jedva čekajući na ovaj trenutak, odmah je nagnula kofu iz koje je curela sperma. Upadala je tačno u njeno grlo. Gutala je halapljivo.

- Hvala momci! - mrmljala je punih usta sperme.

- Možete da idete, ja ću ovo za vama očistiti.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti