10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RASKALAŠNA SELJANČICA BILA JE MOJA MESECIMA Sve sam je naučio, ali i danas bi je stavio na moju mašinu

Jutro, baš kada nastaje ova ispovest, srećem nju davno zaboravljenu koleginicu u međugradskom autobusu vraćajući se iz noćne smene. Momentalno naviru sećanja, uzimam tablet i počinjem da tipkam. Pogledom preko ramena vraćam se u daleku 2003. godinu, kraj marta meseca. Tada sam imao 21 godinu, propale studije zbog političkih stavova, pristojan izgled, uspešno eskiviranje vojnog roka i čekanje poziva za isti, posao preko omladinske zadruge kao ispomoć u restoranu i bezbrižan život.

NAJNOVIJE VESTI O KORONI

POČEO NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS: Od danas u 13 do ponedeljka u 5 nema, osim u OVIM SLUČAJEVIMA

STRUČNJACI OČEKUJU UBRRZANJE I VRH PANDEMIJE: Narednih 48 sati predstavlja uspon pandemije u Srbiji  

TRAMP: Bolje bi vam bilo da nosite maske, ja neću!

ČAČAK OBEZBEDIO POMOĆ ZA 1.500 NAJUGROŽENIJIH PORODICA: U ponedeljak volonteri će ih podeliti na kućne adrese

INSTRUKCIJE MINISTARSTVA: Evo kako zaštititi decu bez roditeljskog staranja

Na radnom mestu kao omladinac nisam imao neku preteranu odgovornost, zahvaljujući dobroj ekipi starijih kolega i koleginica a nisam ni bio čovek iz struke pa sam tako mogao da sa radnog mesta odlazim u nabavku, po novine i jeftinije pivo i cigare u obližnju prodavnicu. I baš na ulazu u restoran naleteo sam prvi put na Danijelu, lepu crnkicu, izvajanih nogu, kasnije ispostaviće se lepe guze, istina malih duda, pogleda i shvatanja života teške provincijalke.

Već posle par trenutaka saznao sam da će Daninela biti nova koleginica koja dolazi po preporuci. Kako su nedelje prolazile saznao sam da je Daca sveže razvedena 27-godišnjakinja, bez dece. Život na selu joj nije mnogo toga podario a kao i većina devojaka iz tog miljea želela je provod, momka, brak i decu.

Primenjujuci cake starijih drugara koji su mi pričali kako da se odvoji cava i da mu je svugde bolje nego u pantalonama diskretno od ostatka personala počeo sam da šaljem novoj koleginici signale. Počela je da trza nakon kraćeg vremena i to zahvaljujući mom pristojnom izgledu i tatinim kolima koje sam po potrebi dobijao. Bila je dakle jedna od onih što padaju na materijalne stvari. SMS prepiska je bila sastavni deo noći narednih nekoliko dana, ništa vulgarno ali sa moje strane prepuno laži.

Nisam joj obećavao kule i gradove, već samo ozbiljnu vezu, pažnju, izlaske u bioskop i kafiće. Jbga, nekad se služimo i taktikom niskih moralnih vrednosti da bi kao lovci oborili metu. Kada je bilo jasno da je seks sledeći potez, predložio sam joj da u grad dođe prvim busem iz sela a da ću je kao pravi džentlmen sačekati na stanici. Tako je i bilo, već u 4.45 bila je u "mojim" kolima, namirisana i sa blagim stidom na licu.

Otišli smo pravo na naše radno mesto znajući da prve koleginice dolaze tek u 7 sati. Mesto naše predstave bila je svlačionica uz koju je bila i mala tuš kabina. Počeli smo se ljubiti, kao da smo to radili godinama. Mahinalno smo počeli oslobađati odeće jedno drugog i ostali smo goli za čas. Već tada sam bio napaljen, alatka prosek, debeo glavić, već se našla u njenim šakama i lagano je počela navlačiti kožicu dok me gledala u oči i izgovarala da sam sladak i zaklinjući se na vernost. Tada je već delovalo da sam joj prodao priču. Na iznenađenje, nije palo pušenje već samo par poljubaca u glavu i muda i ovlaš prelazak jezikom.

Njena mačkica je bila sveže obrijana, lepa, spremna da se poševi jer po priznanju njene ponosne vlasnice to nije radila od braka

Legao sam na dvosed koji je ostao od starog restoranskog nameštaja dok se ona namestila iznad njega i lagano ga trljala od mačkicu. Gumica se ubrzo našla na njemu i već posle nekoliko sekundi Danijela je već nežno mešala na meni. Hteo sam da prsnem od zadovoljstva, tada, tog momenta ona je za mene bila stariji trofej i ako 5 godina i nije neka razlika, dok sam ja za nju bio idealna prilika za momka kojeg će sutra predstaviti roditeljima i drugaricama.

Preuzeo sam inicijativu, počeo sam je od dole heftati držeći je za kukove. Stenjala je i prevrtala očima. Prijalo joj je to koliko i meni. Posle desetak minuta ne menjajući pozu svršila je a i ja za njom. Kondom je bio pun sperme a naša tela zagrljena i mokra od znoja. Šta se motalo po njenoj glavi mogao sam samo da slutim a po mojoj da je ona idealna treba za sigurno kresanje i pražnjenje sistema. Počeli smo se opet strasno ljubiti i očas posla smo otišli pod tuš gde je vruća voda samo dolila ulje na vatru.

PROČITAJTE JOŠ

STUDENTI UPUTILI DOPIS MINISTARSTVU: Traže više rokova i "reprogram" školarina

PRESEK STANJA - Koliko je obolelih od korona virusa na prostoru bivše Jugoslavije?

U CRNOJ GORI OTPUŠTEN PRVI IZLEČENI OD KORONA VIRUSA! Pacijent poručio: Dao bih sve da nisam morao da budem ovde!

MIZERNO! Dok čekali red za hleb, IZBODENI NOŽEM!

U PARAĆINU JEZIVO UBISTVO: Žena udarila muža, preminuo na licu mesta

SUROVO TEŠKI DANI: Svi klubovi Premijer lige smanjuje plate, zna se i koliko

Kita mi je opet skočila a Danijela se našla u čučećem stavu i ovog puta ga halapljivo pušila i nadrkavala. Znala je kako se to radi i ako mi se kasnije u narednim drućenjima žalila da je bole usta jer mora jače da zine. Tih meseci sam krao cake iz pornića pa sam prvi put tucao neku u usta paralelno je pažljivo vukući za kosu. Prepustila se. Nova gumica opet je bila na njemu a on u njoj stojećki sa guza. Topla voda u neograničenim količinama slivala se niz dva tela koja su se životinjski tucala. Tada su mi se valjda za uvek zgadile ženske osobe sa malim sisama, nije imao čovek gde napred da je uhvati ali ne marim za to.

Pošto je bila lagana kao pero, okrenuo sam je, podigao i nasadio na alat i tako je taslačio par minuta

I dan danas se setim njenog prirodnog, ne isfoliranog stenjanja. Ovog puta sperma nije ostala u gumici, na vrhuncu sam je strgao i moju ispostaviće se visemesečnu jebaljku-koleginicu poprskao po stomaku dok su se kapljice belog semena i vode mešale i odlazile put kanalizacije. Ubrzo smo se sredili, obukli i uz kafu "planirali" kako ćemo provesti predstojeći vikend. Koleginice i kolege su pristizali polako ne sumnjajući da se u svlačionici desila ševa dvoje zaposlenih. U toku dana smo se dogovorili da naša "veza" za sad bude tajna što je meni apsolutno išlo na ruku. Osmeh sa Dacinog lica nije silazio, a ja sam tog dana namerno uhvatio maglu čim sam dobio mig od šefa. Naša druženja su se nastavila u narednih skoro godinu dana.

Prvi vikend posle našeg premijernog tucanja posetio sam Danijelu u kući njenih roditelja u obližnjem selu. Ona je već najavila da joj dolazi kolega i prijatelj. Sačekala me ispred kuće dok su komšije odmeravale novog posetioca i njegova besna kola. Posle kurtoaznog pozdrava sa roditeljima koji su bili ljudi provincijalskog pogleda na život kao i njihova ćerka otišli smo u sobu i odmah po zatvaranju vrata počeli smo se ljubiti.

Vodio sam igru a i ona je znala da uzvrati. Spustio sam ruku među njene noge i na licu video znak odobravanja ali i prekora da sačekamo da roditelji odu, taman da popijemo kafu. Kada se kuća ispraznila počeli smo našu predstavu, bez mnogo taktiziranja, skinuo sam farmerice i gornji deo trenerke a ispred Dace sevnula je već lepo napumpanja batina koju je ona sudeći po SMS porukama predhodnog dana prosto obožavala.

Palio je poveći glavić i to što je bio prekriven kožicom. Ovog puta je stavila jastuk na pod, kleknula i počela ga navlačiti i znalački pušiti

Uživao sam u prizoru i jedva izustio da se skine. Dok se skidala ja sam stiskao jaja i navlačio pendrek. Za tren je ostala gola i nastavila gde je stala pre svega pola minuta. Zapovedila mi je da sednem na fotelju da bi nastavila sa dudlanjem. Iz torbice izvadila je kondom i navukla na već pomodrelu kurčinu da bi ga već u narednom momentu zajahala i počela da igra u ritmu iskusne fufe. Pred mojim očima igrale su one male sisice koje sam čisto radi folklora cuclao da bih posle prešao na njene usne i jezik.

Pošto je fotelja bila uska naredio sam joj da me uhvati oko vrata a ja sam ustao zajedno sa njom i poput seksa iz restorana stojeći je natacinjao na karu. Spustili smo se na krevet, olizavši joj već vlažnu ribicu, legao sam preko nje i nastavio je tucati iz klasične misionarske poze. Uživao sam, izgubivši pojam o vremenu i prostoru samo mi je bilo bitno da je kresem i to što bolje kako bi je što duže zadržao u posedu.

Stenjala je, bila je opuštena jer je znala da joj roditelji neće doći narednih dva-tri sata. Tucajući je iz misionarske, ona je šarala rukama po mojim leđima, sisajući mi vrat dok su joj noge landarale čas gore čas oko mojih leđa. Kada sam već bio gotov, skinuo sam gumicu i poprskao je od pupka pa sve do vrata. Bacivši se na leđa ona je ostala onako umazana i zadovoljna paleći cigaru i milujući me po kosi.

Znam da je u meni videla onu priliku za momka, brak i decu i ako sam 5 godina mlađi. Svega svestan nastavio sam glumu, koja je, ispostaviće se trajala mesecima. Nakon predaha opet smo se povatali, otišli do kupatila i iznad kade oprali alatku i ribicu i vratili se u krevet. Životinjskim instiktom nastavili smo partiju golog seksa, pomešanih pobuda i emocija. Otvorivši novu gumicu bez neke ranije pripreme okrenuo sam je i počeo natezati s guza.

Doggy poza mi je omogućila da je izguslam kao poslednju fufu, navlačio sam je svom snagom uz gomilu izgovorenih laži, da je najslađa, najbolja...

Uživala je, stenjala, pričala ne povezane stvari i gluposti. Jednom rukom sam joj trljao i kliću što joj je toliko prijalo da je došla do vrhunca. Usporio sam i sačekao da se opet sabere. I dalje sam peglao koleginicu od pozadi uspravivši je i sa obe ruke ščepavši je za one male sise. Zatim sam je položio da skroz legne na stomak dok sam i dalje nesmanjenim tempom pumpao to meso. Kada su jaja htela da puknu od naliva speme, okrenuo sam je, opkoračio i pošpricao po faci, umazavši joj i kosu. Smejali smo se kao ludi i brže bolje otišli u kadu da se istuširamo. Ispred mene je bila cela subota, društvo i izlazak . Nju nisam imao u planu sem za jednu stvar. Ali ona se upecala, pala je, želela me. Sigurno meso za seks bilo je rezervisano...

Prolazili su meseci, Daca i ja smo 4 puta nedeljno trošili jedno drugo. Na poslu dok nikog nema, kod nje kući ili ređe u stanu mog drugara. Vukao nas je taj životinjski instikt da se jebemo u svakoj mogućoj prilici. U njoj sam video priliku da mi đoka ne bude u gaćama, valjda tako razmišlja svaki 21-godišnjak, a ona u meni je videla slatkog momka i priliku i to je tako išlo. Kako je vreme prolazilio postajala je svesna da se neću zeznuti i napuniti je kao papriku jer je žudela za majčinstvom i naša "veza" je slabila.

Ipak kada se spojimo seks je bio zagarantovan. Mesecima sam planirao kako da je overim u to preslatko dupence, postajao sam sve uporniji i to mi je donelo bingo. Pristala je. Prvi anal sam osetio još sa 19 godina, sve me je naučila Sanja, bivša komšinica koja mi je bila svojevrsni instruktor tako da sam ja bio ovog puta Dacin učitelj. Kada je došao taj trenutak u njenim očima video sam strah, dal će boleti više nego prvi put u ribu ali sam je molio da mi veruje.

Pre ulaska u guzu počeli smo se nežno tucati, za razliku od skoro svih predhodnih akcija ovo je bilo pravo vođenje ljubavi

Počeli smo da se tucamo. Opustila se, otopila i osetio sam da je momenat. Počeo sam joj stimulisati rupicu, uz pomoć kreme podmazali smo zajedno mesto proboja i usmerio sam kitu na njen čajni kolutić. Moj poveći glavić je bez problema mogao da napravi ršum ali sam milimetarski vršio pritisak dok nisam ušao. Dugacko aaaaa je značilo da je i tu pukla, izvadio sam ga pa opet vratio. Pazio sam.

Lezala je na leđima, gledala raširenih očiju dok ja duboko u sebi nisam mario za nju. Nakon izvesnog vremena munuo sam ga u čmar i počeo brže trzati kukovima. Bilo je vreme da malo više raširimo taj sistem koji će neko drugi nekada održavati. Stimulišući joj klicu upala je u slatki svet ekstaze, kontrolisao sam je maksimalno.

Zatim sam je okrenuo na doggy i s guza ponovio isto. Ispred mene je sevnula sjajna bulja, jedna od retkih koju i danas pamtim. Zaslužila je svo poštovanje. Trpao sam je sve brže dok je ona stenjala kao da je neko kolje. Na vrhuncu sam izvadio batinu i poprskao je po leđima. Guza je još malo ostala otvorena dok se ona trudila da od ogledalo vidi našta to liči. 1:0 za mene.

Posle njenog prvog momka koji joj je rascepao picu ja sam Danijeli u njenoj 27 godini prvi overio dupence, valjda se i to pamti čitav zivot. Nekako se potrefilo da smo se viđali još oko mesec i po dana. Analna avantura se nastavila, davala mi se s punim poverenjem dok jednog dana nije mi saopštila da ne želi da se više tucamo jer je predamnom vojska, napuštam posao a ona bi ipak da rodi a koliko vidi ja ne želim decu.

Izašao sam iz svega reklo bi se kao pobednik. Meseci seksa sa koleginicom, glumljenje veze, laži reklo bi se sa obe strane, ispalo je što se mene tiče sve cool. Danijela se udala ubrzo, rodila dvoje dece i posle par godina razvela. Sad se izgleda kaje na tenane. U momentu kuckanja one prve priče poželeo sam da je nekako opet stavim na mašinu, 12 godina posle. Pokušaću...

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti