24°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: klubzaodrasle com

PODSTANARKA REŠILA DA SE POMOGNE GAZDI! Mlada studentkinja ga odradila

Viktorija, ćerka mog prijatelja, došla je Beograd da studira. U junu mesecu polagala je prijemni i tih 10ak dana oko prijemnog i dok je čekala rezultate je bila kod mene i Jelene u stanu. Prijemni je položila, međutim nije upala na budžet. Plaćanje godine ne bi bio problem, ali njeni nisu hteli i stan i režije da plaćaju.

To im je bilo mnogo tako da su insisitrali da se vrati kući i pauzira godinu i proba ponovo sledeće godine. Naravno, to bi bilo čisto gubljenje vremena, jer svi znamo da se ne bi vratila učenju, a bilo bi šteta jer zaista je prepametna devojka, zato smo Jelena i ja predložili da ostane kod nas cele godine i da proba da položi sve ispite i pređe sa samofinansiranja na budžet. Uostalom, imamo ogroman stan u kojem smo samo mi, tako da nam ona nikako nije bila smetnja.

Njeni su pristali na tu ideju, a Viktorija je bila oduševljena. Jelena i ja smo bili njeni heroji i to ne samo zbog toga, već i zbog toga što je kod nas imala punu slobodu da radi šta god hoće. Uopšte nismo bili smarači ni za izlaske, ni za kasno vraćanje, ni za posete. Međutim, pošto je Jelena imala neki ludački raspored i stalno radila, Viktorija i ja smo često bili sami. Kad nije učila išli smo na klopu, zajednički provod, šoping, vozila je bajs sa mnom, a išla i u teretanu. Čak smo i cirkali zajedno uveče kada je Jelena na putu.

Sve sam to ja organizovao i plaćao, a imao sam samo jedan uslov - da ne pominje Jeleni ako privedem nešto ponekad. Interesatno nije imala nikakav problem s tim. Međutim, ono što nije očekivala je da je to „ponekad“ zapravo bilo jako često. Takođe nije očekivala, a nije mogla da ne primeti, da se devojke redovno menjaju.

Da se razumemo, većinu tih devojaka (sem koleginice Nine) sam plaćao, ali moj seksualni apetit je bio nenormalan. Naravno to je bilo zbog toga što je Viktorija tu. Uživao sam da jebem znajući da ona zna da imam neku cicu. Posebno me je ložilo to što sam znao da čuje veći deo. Sve češće je ona otvarala vrata (mene kao mrzi da izađem iz sobe) i provodila ih do mene. Naravno, podjednako me je ložilo kad njoj dođe dečkić i to što je i ona sve glasnija. Svakako, i ja sam bio diskretan.

To jutro Jelena je otišla na posao. Devojka koju sam pozvao je trebalo da stigne za pola sata, međutim nije je bilo. Prvo sam pomislio da kasni i zaneo se sa nekim poslom, međutim nedugo zatim pokucala je na vrata Viktorija. Na sebi je imala bade mantil.

Pored nje na vratima je bila devojka koja je došla po pozivu. Viktorija je pogledala mene, pa nju. Prišla joj je, poljubila sočno sve vreme me gledajući pravo u oči i dala joj novac

- Slobodna si, možeš da ideš - rekla joj je. Ispratila je, a onda prišla meni.

Stala je pored kreveta na kojem sam sedeo blago raširenih nogu i rukama naslonjenih na kukove. Visoka, izuzetno vitka, srednjih grudi i prelepe male ali oble i trćaste guze. Plava ravna kosa, bez mrvice šminke, kose oči i pune usne. Izgledala je kao san.

- Sve činiš za mene, sve mi plaćaš, ne mogu da dozvolim da plaćaš i njih.

Razvezala je bademantil. Ispod je imala jednostavne crne tangice i crni brus. Pomerila je gaćice u stranu, a glatko obrijana pičkica je sevnula. Pošto sam sedeo bila je taman u visini mojih očiju. Sagnula se, poljubila me jedva vrhom usana i ispravila se:

- Hoću da me poližeš.

Odmah sam je ščepao za dupe čvrsto, privukao je i zaronio u pičkicu. Mirisala je tako lepo, bila je izuzetno topla i tako vlažna. Lizao sam tako halapljivo. Mnogo sam je želeo. Uopšte se nisam kontrolisao, ali tolike godine života sa mojom biseksualnom devojkom Jelenom su se isplatile. Pošto sam je nebrojeno puta gledao kako to radi, naučio sam sve što sam mogao. Počela je da se uvija pod naletom orgazma već nakon pola minuta. Odmakao sam usne, pogledao je pravo u oči i prstima joj izdrkao pičkicu. Svršila je uz glasan uzdah.

 

Drsko se odmakla i rekla idem da se spremam za predavanja. Mrtva hladna je krenula iz moje ka svojoj sobi. Pomislio sam da to neće moći tako. Krenuo sam za njom i stigao je u hodniku na ulazu u njenu sobu. Ščepao sam je oko struka s leđa i počleo da je ljubim po ledjima i pomeram joj gaćice. Zavukao sam joj prste u pičkicu, a onda taman kad sam počeo da otkopčavam pantalone i vadim kurac otrgla se od mene „šta radiš to“ pitala me je provokativno i nastavila dalje ka svojoj sobi. Ušla je i zatvorila vrata, međutim uleteo sam za njom, ščepao je još čvršće s leđa i oborio je na krevet. Nije imala kud ovaj put.

 

 

Sjurio sam joj prste opet u pičkicu i počeo da je drkam.

- Kaži jebi me - rekao sam.

Lice joj je bilo pritisnuto uz zid kraj kreveta.

- Neću - rekla je drsko, ali sam ja nastavio da joj drkam pičkicu tako dobro da je nakon što sam ponovio da kaže "jebi me", počela da drhti i šapuće

- Jebi me, molim te, jebi me.

Svukao sam joj gaće na brzinu i sjurio kurac tako s leđa. Uhvatio sam je za kosu jako, a prste joj nagurao u usta.

Bukvalno sam je drao od kurca.

- Reci da si ti sad moja kučkica - rekao sam a ona je ponovila tiho.

- Jače, ne čujem.

Ponovila je još jače, međutim nisam bio zadovoljan, ošamario sam je i rekao:

- Ne čujem, šta si ti meni?

Drsko me je pogledala i glasno rekla:

- Ja sam tvoja kurvica. Jebem se za lovu s tobom i možeš da me jebeš kad god poželiš.

U trenutku dok je to izgovarala počela je da svršava. Drugi orgazam je bio još jači i duži nego prvi.

Međutim, nisam bio gotov još. Izvukao sam kurac, dozvolio joj da se okrene na leđa, raširio joj noge i opet je moj kurac bio u njoj. Usporio sam skroz. Polako sam prodirao u nju, poljubio je za to vreme jedno, pa još jednom, a onda je ona poljubila mene. Ljubili smo se lagano, mazili...praktično vodili ljubav. Konačno sam joj otkopčao brus, mazio joj grudi i ljubio ih. Sisao sam joj male bradavice, a onda se opet stopio u poljubac s njom. Šaputao sam joj najnežnije stvari, a ona se topila. U nekom trenutku me je uhvatila za dupe i počela da se navlači na kurac u malo bržem ritmu. Pratio sam ritam savršeno a njoj je orgazam ponovo počeo da nailazi. Olizala je prste i počela da mazi klitoris i ubrzala je mešanje na mom kurcu. Ovaj put je svršavala lagano, tražila je da nastavim da je ljubim...tiho je stenjala kroz orgazam.

Čim se malo smirila, izvadio sam kurac, uhvatio je za sisu i izdrkao joj po stomaku i grudima.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti