14°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

TREBALO MI JE DESETAK MINUTA DA SE SMIRIM: Pokazao sam joj i ja svoje mastilo!

U mojoj firmi pre 6 meseci raspisan je konkurs. Otvoreno je bilo jedno radno mesto za obavljanje stručne prakse za jednog pravnika (zbog obima posla i nama je bila potrebna pomoć). Za razliku od ostalih koji nude volontiranje ili minimalac, moja firma je plaćala barem trostruko više i interesovanje je bilo ogromno, a i mi smo hteli da ščepamo najtalentovanije studente. Stiglo je preko 250 biografija, ali i ne samo biografija.

Naime, u 10-ak dana koliko je bio otvoren konkurs, a i narednih dana kako smo išli iz kruga u krug razgovora i intervjua, mada uopšte ne znam kako su ljudi došli do mog broja, počeli su da stižu pozivi, urgencije, veze, nudio se novac, usluge, ali dve devojke (Milica i Jovana) su me dodale za prijatelja na fejsbuku i zapratile na instagramu i uskoro počele komunikaciju.

Isprva nisam razumeo poentu javljanja, navodno zbog nekih informacija oko konkursa koje su svakako bile dostupne na sajtu našem, no ubrzo sam skontao. Vrlo zvanično obraćanje pretvorilo se uskoro u ćaskanje (meni sve interesantnije, priznajem), zatim u flertovanje i loženje, a na kraju u slanje sve ekplicitnijih fotografija. Devojke su izgledale sjajno, uopšte se nisu ustezale i imao sam utisak da su spremne da odu vrlo daleko da bi dobile posao, međutim koliko god mi kurac bio dignut svaki put kada se jave u inbox, ne bih dopustio da dobiju posao zbog toga. Firma je prioritet. Ipak, stvar je postala posebno komplikovana kada sam proverio njihove biografije. Iako su tek završile osnovne studije, obe su to uradile sa izuzetno visokim prosekom, sa učešćem u bezbroj različitih projekata. Jovana je govorila dva, Milica čak tri jezika. Besprekorne biografije. Da stvar bude još interesantnija, u prvom krugu u kojem ih je intervjuisalo nas troje apsolutno su briljirale. Stajling izuzetan, ponašanje damsko, elokventnost, rešile su sve zadatke, odgovorile na sva pitanja tačno i bile su prešarmantne u tome svemu.

Pozvali smo ih u drugi krug (i još nekoliko kandidata). Imali su grupno testiranje, a onda razgovor kod mene u kancelariji. Jovana je završila prva i došla kod mene. Sekretarica je pokucala i uvela je. Visoka oko 160, ravna crna kosa, naočare, pune usne i izuzetno taman ten. Nije imala ni mrvicu šminke. Bila je obučena jednostvno, a tako elegentno i seksi. Uske karirane crno bele pantalone sa sitnim paternom i blistavo belu usku majicu uvučenu u pantalone koja je još više isticala njen ten. Budući da je sve bilo usko, njena vitka linija je došla do izražaja još više. Celu priču su uveličale pantalone koje su bile 7/8 i savršene crne sandale sa visokom štiklom.

Sedela je preko puta mog stola. Samouvereno, pravih leđa. Gledala me je pravo u oči. Započeli smo razgovor vrlo neformalno i ona se tako ponašala kao da nikad nije flertovala sa mnom i slala mi fotografije vrlo provokativne. Zanimalo me je više o njoj van fakulteta i prava. U nekom trenutku je iskrslo da se bavi plesom, ali i poll dance-om. Ustala je bez reči, prišla oko stola meni, na mom računaru bez pitanja pustila muziku tiho, udaljila se i počela da pleše lagano. To je bio najsenzualnijih par minuta plesa koje sam video. Tako ženstveno, nežno, izazovno, ne vulgarno nego puno erotike.

„Volim da plešem“ rekla je „ali svakako to ne radim u ovoj odeći“. Pitao sam na šta misli, a ona se nasmejala, okrenula mi leđa i dok je plesala polako otkopčala je pantalone i skinula ih taman toliko da sevnu plitke brazilske bokserice koje su savršeno isticale njeno dupence. Plešući je podigla majicu polako, okrenula se ka meni, sevnuli su trbušnjaci i crni čipkasti brus. Prišla je opet, sela na moj sto i pitala da li može da svrši. Nisam je razumeo odmah, ali čim je zavukla ruku u gaćice i počela da se mazi bilo mi je jasno. Mogao bih da se kladim da nije prošlo više od 20 sekundi, kada je počela da se uvija od orgazma. Otišla je do svoje torbice, izvadila vlažne maramice, obrisala prstiće, ribicu, a onda obukla pantalone nazad i zategla majicu. Popravila je naočare, frizuru i rekla zadovoljno „da, često masturbiram, ali to nisam navela u biografiji očigledno..hahaha, naročito volim da radim to pred drugima“. Rekao sam da vidim i da sam zatečen, na šta je ona mrtva hladna rekla „možemo nekad i zajedno, šefe“. Ustala je, pružila mi ruku. Ja sam ustao, pozdravio je, a onda rekao „ne mogu da Vas ispratim do vrata iz očiglednih razloga, ne zamerite“ i pokazao pogledom na i dalje dignut kurac. Nasmejala se, rekla da razume i da se nada pozivu u sledći krug i izašla.

Trebalo mi je desetak minuta da se smirim i rekao sam sekretarici da uvede sledećeg kandidata. Naravno, to je bila Milica. Brineta izuzetno duge talasaste kose, izuzetno vitka i slične visine kao Jovana. Prelepo lice, još lepši osmeh uz minimalno šminke. Na sebi je, na moje ogromno iznenađenje imala kožne pantalone 7/8, starke, savršenu belu košilju i kožnu jaknu. Kada je ušla, skunula je kožne rukavice i odložila kacigu na sto, a onda se pozdravila sa mnom.

„Recite mi, da li vi to vozite motor“ nisam mogao da sakrijem iznenađenje. „Pa nije baš motor, skuter je, ali volim da verujem da jesam bajkerka“ nasmejala se, a i ja sa njom „po tetovažama na telu koje sam video na slikama koje ste mi poslali, zaista jeste bajkerka“ bio sam otvoren. Ona se nasmejala i rekla da ih još uvek nisam video sve.

Rešio sam da budem otvoren „Milice, rasturili ste prvi krug razgovora, sada ste test odradili među prvima i koliko mi je koleginica rekla gotovo bez greške...ne bih imao šta drugo da Vas pitam, sem koje sve tetovaže to nisam video na slikama“.

Prišao sam joj a onda počeo da se svlačim. Skinuo sam sako, pa otkopčao košulju. Deo grudi i desna polovina leđa su mi potpuno istetovirana. „Da pokažem i ja Vama svoje mastilo“. Bila je kao hipnotisana. Ustala je otvorenih usta „ovo nisam očekivala...kuuuuul“ počela je da zagleda tetovaže i prelazi rukom preko njih, a onda i da se skida i otkriva mi deo po deo svojih tetovaža. Uživali smo, pogotovo kada je skinula brus i pokazala mi pirsinge na obe bradavice. Bio sam oduševljen i pitao da li mogu, a ona je klimnula glavom. Pipnuo sam joj bradavice, a onda počeo da vrtim pirsinge polako. Disala je vrlo brzo, uzbuđeno

Ščepao sam je jako uz sebe, okrenuo je tako da leđima bude naslonjena na mene. Spustio sam joj pantalone, pa gaćice i počeo da joj drkam pičkicu. Srednji i domali prst su nestali za tili čas u skroz mokroj pički. Jebao sam je prstima jako brzo. Bukvalno 20ak sekundi kasnije je i ona počela da svršava kao i Jovana pre. Jedva se uzdržavala da ne vrisne. Okrenula se ka meni i stajala kao ukopana. „Šta bi ovo“ pitala je, a ja sam se mrtav hladan vratio do svog stola, obrisao prste vlažnom maramicom, dodao njoj, obukao košulju, sako i seo za svoj sto.

Ostavio sam je bez odgovora tako na sred kancelarije „izjebanu“, napaljenu. „Razgovor je završen, Milice, obavestićemo Vas o odluci da li ulazite u sledeći krug. Čekaju me drugi kandidati“. Obukla se u čudu i prišla da se pozdravi. Prihvatio sam pozdrav, pokazao na dignut kurac „Milice, dugujete mi barem jedan orgazam“. Konačno se nasmejala „biću Vam večiti dužnik“ rekla je.

Narednih par kandidata je bilo potpuno dosadno u odnosu na Milicu i Jovanu. Jedva sam čekao da se ti razgovori završe. Za mene nije bilo nedoumica. Iako smo raspisali konkurs za jedno mesto, primićemo obe.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti