23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MRAČNA KOLEGNICA Čekao sam je celu smenu, a onda sam je skroz zalio svojom tečnošću

Te noći nisam mogao da zaspem. U glavi mi se vrteo film kako, da budem ujutru spreman na dve stvari. Prva je alternativa ako nas neko uhvati na delu, a druga je ogromna želja da te zadovoljim i da od tog trenutka ispišem sećanje na jedan utorak...

Ehhh za onu alternativu je teško naći rešenje a za ovo drugo će se pobrinuti ovo tvrdo meso koje trenutno držim u ruci. Jutro je svanulo, nisam spavao već maštao uz lagano nadrkavanje, punjenje jaja pritiskom da što više nahranim moju slatku koleginicu. Nakon prve pauze, očekivao sam tvoju poruku da ćeš me zvati u pohod na tvoj orman za kancelariju, ništa.

Za doručkom sam te gledao kako nežno sedaš na mekanu stolicu, zatežući slučajno majicu, koja ti ocrtava struk i grudi. Smeješ se sa koleginicom, ni neslutiš da bi te tu pred njom jebao, tvrdo, pohotno, silovito da se prozori tresu. Druga pauza, 11 sati, sunce je učinilo svoje i oznojio sam se, menjam majicu, mojim bradavicama prija dašak vetra, bokserice su se usijala i primećujem da su mi jaja vrela, velika i vlažna. Znam da će ti se svideti... Poruka!

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE SLAVI 33. ROĐENDAN! "Imao je deset godina, odradili smo jedan trening i bio sam šokiran!" (VIDEO, GALERIJA)

ČETIRI GODINE OD ODLASKA VELIKANA Bata Živojinović, nepobedivi Valter

SESTRE SA INFEKTIVNE, SRPSKE HEROINE Kinezi snimili dokumentarac o našoj borbi sa koronom! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! NAJBOLJI SRPSKI TRAVAR SA TARE: Ovo je vekovni recept za polipe! (VIDEO)

Uhhhh - od tebe je naravno. Za pet minuta krećeš u halu, ja se pravim lud i čekam da te otpratim i pomognem. Tako je i bilo, ali sa tobom je krenula starija koleginica. Popizdeo sam u sekundi, ulazim u hladnjikavu halu, vas dve se propinjete na uskladištene palete, stolice, gledajući na ormane kojima se ne može prići. Shvativši da sam došao, koleginica ti se obraća kroz osmeh da te prepušta meni i da ona nama više nije potrebna. Izlazeći iz hale, ležerno me pogleda i namignuvši mi leđima okrenuta tebi napušti halu.

Uhhhh koleginice napokon smo sami, ti si se uvukla među ormane i jednim potezom raskopčala farmerke. Zgrabio sam te, ljubim ti halapljivo vrat, šake sam spustio na tvoje glatke guzove, masirajući ih dublje prema obrijanoj ribici. Znali smo oboje da nemamo baš puno vremena, ušunjali smo se sitnim koracima, među naslagane ormane, koju su bili visočiji od nas, zaklanjajući se od slučajnog susreta. Pazi, ipak, to je opasnost po tebe, ovo je muški kolektiv. Rastrgali bi te!

Ušli smo u nameštaj nekih 5 metara, i to je bio kraj, pred nama je bio stari kancelarijski orman, bez vrata. Naglo sam te okrenuo licem prema prašnjavom ogledalu, šake sa tvoje guze sam tesno uz kožu prevukao preko struka, grudi, do vrata podizajući ti ruke, usmeravajući ih da se uhvate za šipku (za vešalice). Sve vreme ti ljubim vrat, rukama šaram telom, svlačim ti farmerke. Izvila si se, kada su ti spale do kolena, držim te za struk, raširio noge, oble, zategnute mekane kože koliko su farmerke dopuštale. Čučnuo sam, dlanovima raširio opet one divne, nežne polulopte tvoje sočne guze, i kao metkom nabio jezik direktno u vlažnu, ukusnu pičkicu.

Navlačio sam te par desetina puta, šarajući po tvojim preponama. Uspravio sam se otkopčao kombinezon, jednom rukom ti prekrio usta, a drugom ga prislonio pazeći da vrh krupnog glavića pri cepanju uleti gde je najvlažnije, jednim cimanjem na njega učinila si da ti prodrem. Stegao sam te jednom rukom ispod stomaka, dok je druga i dalje bila na tvojim ustima. Jebao sam te, jako, čitavim kurcem, dok si ti izvijena, stezala šipku i primala moj tvrdi kurac duboooko u sebe...

OVO MORATE ZNATI

Od danas ulazak u Srbiju bez testiranja

PENZIJU NEĆE DOBITI SVI Ako imate MANJE OD 15 GODINA radnog staža, morate znati ovo

Počinje testiranje na lični zahtev građana na koronu

Svršavaš, trzaš se, obema rukama te stežem za struk izdizući te od zemlje i nabijajući ga svom silom. Odraz u ogledalu je činio svoje, sada si bila svesna da si jebana. Svršila si, telo ti se opušta viseći i dalje, vreme nam ističe, niz butinu ti se ocrtavaju vlažni, sluzavi tragovi, jezikom ti je skupljam rastezajući je po ustima. Okrećeš se ka meni, guraš me i sluzavog napetog kurca naslanjam se na deo, ugao stola. Stežeš ga, ne štediš, drkaš mi dok ti glavić leži na jeziku, gutaš ga čitavog, usisavaš, drkaš. Kroz uzdahe tražiš spermu, jezikom prelaziš sa njega na vlažno oznojana jaja, pomešana sa tvojim sokom. Jedno pa drugo su ti u ustima, uz tvoje mmmmmm... Dok ih ližeš, ljubiš, gutaš, sa obe ruke ga drkaš, nadrkavaš...

Čujem glasove, dlanovima te hvatam za glavu i nabijam na njega, grlo ti je puno kurca koji će da te nahraniti. Tucam te u usta, grlo ga duboko prima, kosa ti se lepi u pljuvački. Uuhhhhhh, široko otvaraš usta, glavić ti je na vrhu jezika. Jedan, drugi, treći... mlazevi guste tople sperme pune ti usta, isisavaš poslednju kap, jezikom mešaš gustu belu masu da vidim. I gutaš je uz dugo mmmmmmmm. Ljubiš me, jezik ti je slatkast, zakopčavamo jedno drugom kombinezon, odnosno farmerke.

- I jesi li našla šta te zanima Sandra - začu se glas njene starije koleginice koja se samo pojavila iza nas, ne dajući nam ni 10 sekundi da se spremimo.

Graciozno i ležerno si uzela maramicu, obrisala služ sa brade i usana. I kroz smiren osmeh rekla:

- Jesam! Našla sam baš dosta toga! Lakše se osećam.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti