24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OBOŽAVAM MUŠKARČINE U UNIFORMI Niko mi nije tako dobro polizao i razbio!

Do sada sam imala dva momka. To naravno mislim na dvojicu s kojima sam spavala. Celi život me napaljuju uniforme. Kada me moj sadašnji dečko jebe razmišljam da ima na sebi uniformu i svršavam kao luda. Najviše me pale vojničke uniforme a tek onda policijske pa ostale.

U poslednje vreme stalno se svađamo oko gluposti. A on se više nego inače okreće za curama i ja poludim na to. Tako je jednom ofirao sa tinejdžerkom dok smo bili u klubu. Sva isfrustrirana i ljuta izletela sam iz lokala. Tek kada sam izašla počela sam da plačem. Ispred je na mene navalila grupa mladića i počeli su svašta da mi dobacuju. Kako će me smiriti jednom dobrom jebačinom i slično. Imala sam na sebi kratku kožnu crnu mini suknju i belu usku košulju koja je otkrivala pupak ali i naglašavala moje grudi. Tada je prišao policajac u uniformi. Imao je nekih 28-30 godina, stariji nije bio. Izvadio je pendrek i pitao ima li problema.

- Ne gospodine policajac, samo smo se šalili - počeli su da se izvlače.

- A zašto dama plače? - pitao je.

Rekla sam da je sve u redu i da oni nisu krivi što plačem. Momci su se razbežali a onaj moj momak nije uopšte izašao za mnom. Policajac me pitao da li ću da ostanem ili želim da idem kući. Rekla sam da želim kući ali da nemam prevoz. Ponudio se da me on odveze. Seli smo u njegovo auto i tek tada mu se zahvalila što mi je pomogao. Rekao je da nema na čemu i da mu je to dužnost. Osećala sam da mi obrazi gore u njegovoj blizini. Počela sam i dole goreti i duboko da dišem.

OVO MORATE PROČITATI

NA DANAŠNJI DAN JE ISPISANA SRPSKA ISTORIJA: Slomljena je NATO STRELA, NIJE BILO PREDAJE!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

FUDBALSKA LEGENDA: Zbog ožiljka su ga nazivali nakazom, imao je teško detinjstvo (VIDEO)

SNAŽAN URAGAN POGODIO RUSIJU: Nosio sve pred sobom, letele dizalice i krovovi (VIDEO)

KATASTROFA U NAJAVI: Narednih sedam dana u pojedinim mestima temperature jedva iznad nule!

- Imate prelepe ruke - kao u bunilu sam mu rekla očarana tim snažnim rukama koje su držale volan.

Tek tada kao da sam se probudila i počela sam da se izvinjavam. On se nasmejao.

- U redu je - rekao je i skrenuo u šumici.

Počela sam da vičem:

- Šta to radiš?!

- Znam dobro da prepoznam napaljenu ženu. Dole si sigurno sva mokra.

O kako je pogodio. Počeo je da me ljubi a nisam mu znala ni ime. Zavukao je tu svoju predivnu ruku u moju košulju i ispod grudnjaka milovao moje grudi. Što činjenicom da nosi uniformu, što njegovom odlučnošću i sigurnošću ali i izgledom koji je bio savršen bila sam strašno napaljena.

Duboko i isprekidano sam disala i dahtala. Položila sam ruku između njegovih nogu. Bio je već tvrd. Otkopčala sam mu hlače i zavukla ruku u njih. Malo se podigao i ja sam ih spustila a njegov kurac se već digao. Bio je velik ali tanak. Baš onako kako volim. Moj dečko je imao gromadu užasno debeo kurac. Navikla sam se na njega ali ovaj mi je bio savršen.

- Oh! - uzdahnula sam ne mogavši da se kontrolišem.

Prvo sam ga polizala celog pa jaja i onda ga halapljivo počela da ga pušim. Počeo je da drhti i držao me za glavu

- Ohhhhh... Tako... Oh... Dobro to radiš... Oh malena... Kako je to dobro... - uzdisao je stenjajući.

Uživala sam! Bilo mi je to do sada najslađe pušenje. Odjednom se počeo grčevito da se trese.

- Pazi, svršićuuuuuuuu - uzviknuo je.

Svršio mi je u usta i sve sam progutala da sačuvam njegovu uniformu. Otkopčala sam mu košulju i ljubila grudi. Kako je divno mirisao kao retko koji muškarac. Počela sam da se smejem.

- Pa ja ne znam tvoje ime - rekla sam o on me okrenuo i spustio na sedište.

- Saznaćeš kada ja malo obradim tebe - rekao je i polako mi otkopčao i skinuo košulju.

Dugo mi je ljubio sise i lizao bradavice na što sam ja stenjala i tiho jecala. Zatim mi je polizao stomak i spustio se dole

Skinuo mi je i suknju pa prstima prešao preko tangi i malo ih odmaknuo u stranu.

- Obrijana, baš kako volim - rekao je i počeo da mi miluje klitoris pa da zavlači prvo jedan pa drugi prst u moju vlažnu unutrašnjost.

Ah kako sam uživala. Sada sam te ruke još više volela. Doveo me do ludila. Prebacio se na svoje mesto i pokazao rukama da ga uzjašem. Skinula sam tange do kraja i namestila se na vrh njegova kurca koja je bio dignut.

- Ahhhh... ohhhh - stenjala sam dok sam se nameštala.

Najprije sam se samo do pola nabijala. On je sve vreme lizao moje sise i bradavice duboko dišući a ja sam jecala od zadovoljstva i uživanja koju mi stvara najljepši kurac koji sam imala. Napokon sam ga primila celog uz kratki vrisak. Čvrsto sam ga zagrlila i tresla se. Bilo je prelepo. A kada sam počela da svršavam bilo je bolje nego ikada. Napokon sam se jebala sa muškarcem u uniformi i ostvarili su se svi moji snovi i maštanja.

- Dođi - uhvatio me za ruku i izveo napolje dok mu je kurac još uvek čvrsto stajao.

Nagnuo me da se držim za auto i od nazad me nabijao. Odmah je spustio ruku na moj klitoris a drugom uhvatio sisu. Želela sam da ga gledam ali nisam mogla. Oči su mi se zamaglile i opet sam počela da svršavam.

- Ahhhhhhhhhhh... O Božeeeeeeee kako je dobroooooo - vrisnula sam.

Držao me da ne padnem i kada sam se smirila podigao me na haubu a on je stajao.

Raširila sam noge što sam više mogla i tako sam videla kako njegov kurac nestaje u mojoj pički a izlazi mokar

O kako me to uzbudilo još više.

- Ah, ah, ahhhhh... - sve glasnije sam jecala i stenjala.

Opet sam vrišteći svršila a ubrzo je i on. Legao je preko mene i oboje smo drhtali. Ovo je bila NAJBOLJA I NAJSLAĐA JEBAČINA U MOM ŽIVOTU. I to sa nepoznatim muškarcem.

- Dalibor. Zovem se Dalibor.

Nasmejala sam se i predstavila.

- Još nešto nismo uradili - rekao je i čučnuo ispred mene.

Kako me je dobro izlizao i jezikom izjebao. Kada sam grčevito svršila podigao se i počeo da zakopčava. Nisam želela da ga izgubim. Sramežljivo sam ga upitala hoćemo li ovo ponoviti.

- Ne znam šta bi tvoj dečko i moja verenica rekli na to - rekao je.

Počela sam da se izvinjavam i molim ga da sve ovo zaboravi.

- Misliš da mogu. Nijedna mi ga žena nije tako popušila, tako me lepo i strasno izjebala da sam gotovo izgubio razum. Moj kurac i tvoja slatka pičkica stvoreni su jedno za drugo. Nazovi me - tutnuo mi je papirić s brojem mobilnog telefona.

Pitala sam ga u šali da li ima prijatelja vojnika jer da sanjam o sendviču između policijske i vojničke uniforme.

- Naravno. Nešto možemo da se dogovorimo - rekao je a ja sam mislila da se šali.

Ali bio je smrtno ozbiljan. Još ga dan danas nisam nazvala ni videla. Ipak jedno je maštati a drugo uistinu biti u sendviču sa dvojicom uniformiranih. To je ipak malo previše. Nakon seksa sa mojim plavcem brzo se napalim i navalim na mog dečka. Svršim dok celo vreme mislim na Dalibora. Toliko puta sam okrenula njegov broj ali pritisnem crvenu slušalicu. Ne mogu. Bojim se. A i dalje sanjam i maštam.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti