25°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KOMŠILUK JE GLEDAO NAŠU IGRU Postavio me vrelu na prozor i počeo da prodire

Ponovo mi se probudila želja da podelim još jedno od svojih iskustava iz svoje veze sa Petrom. Ovog puta volela bih da vam dočaram jedan seks koji mi je bio prilično uzbudljiv i koji mi je ostao u lepom sećanju. Posle ovog iskustva seks sa njim je postajao sve zanimljiviji.

Naime, nas dvoje smo se najčešće viđali u prepodnivnim časovima u mojoj kući. U to vreme najčešće sam bila sama a i njemu je zbog posla odgovaralo. Naravano da je bilo i drugih mesta i u drugo vreme ali najčešće se ovako dešavalo.

Jednog jutra Petar je kao po običuju svratio kod mene. Posle dobrog seksa ležali smo na krevetu goli. Glava mi je bila na njegovim maljivim grudima. Mazila sam ga po stomaku opuštajući se posle kvalitenog seksa. Pošto živim u kući, spaćava soba mi je bila tik uz ulicu. Dok smo tako leželi čulo se kucanje na spuštenim roletnama. Trgla sam se i po malo uplašila misliće da nije možda muž ili sin. Krišom sam provirili i ugledala komšiju, automehaničara kod koga je moj muž održavao auto. Navukla sam na sebe samo belu majčicu i podigla roletnu do pola.

- Dobro jutro komšinice - obratio mi se.

- Dobro jutro komšija, šta treba? - nastavila sam razgovor.

Bila sam malo raščupana od seksa ali mislim da komsija to nije ni primetio jer mu se pogled odmah zaustavio na mojim grudima koje su skoro ispale iz tanke majčice.

- Jel Boban tu, završio sam mu auto - nastavio je.

- Nije na putu je.

Nastavio je i dalje da priča o autu kao da me je to zanimalo. Delovao je kao da mu se ne žuri. Valjda mu je prijao pogled. Nadlaktila sam se i ne baš svojom voljom nastavila sa da pričam sa njim. U jednom trenutku između svoji poluraširenih nogu osetila sam da me nešto dodiruje. Bacila sam pogled preko ramena mislivši da se možda moj pas mota po sobi. Kada sam ugledala Petra kako leži na podu i prstom mi govori da ćutim ostala sam zabezeknuta.

Vratila sam pogled ka komšiji i nastavila razgovor. Petar je ležao između mojih nogu koje je mazio i još malo raširio kako bi mu bilo lakše da dođe do moje pice. Ljubio mi je butine iznutra. Još nije ni stigao do pice a već sam bila vlažna. Bradavice su mi bile sve tvrđe a komšija koji je stajao na ulici hipnotisano je piljao u njih. Kada sam osetila Petrov jezik na svojoj vlažnoj pici celo telo mi se naježilo. Odmah je počeo halapljivo da je liže. U tom trenutku mi je došlo da oteram komšiju ali sama situacija me je jako palila. Čak sam primetila da se i komšiji od pogleda na moje grudi digao. U trenutku dok sam gledala u komšijine prepone Dragan mi je stegao guzu. Raširio je i počeo da kruži prstom po mom anusu.

Samo sam u jednom trenutku osetila kako prodire prstom u moju guzu. Htela sam da vrisnem od zadovoljstva ali sam se suzdržala tako što sam se ugrizla za usnu

Dok sam naizmenično lizala i grickala usne gledavši u komšin kurac svršavala sam po Petrovom jeziku koji je duboko bio u mojoj pici. Primetila sam da je komšija zavukao ruku u džep i da mazi svoj kurac, izlgeda da nije mogao da izdrži više. Na sreću po mene i po njega ubrzo smo završili razgovor i on je otišao.

- Ti si lud!

Okrenula sam se ka Petru i brzo spustila roletne.

- Sviđa ti se kučko? - dok je virio kroz moje noge pitao me je.

- Sa tobom mi se sve sviđa.

Podigao se, izvadio je jezik iz moje pice a prst iz guze. Ali sam se zato ja kao munja spustila na kolena i pohotno ga progutala.

- Voliš da se pokuzuješ? - napaljeno je pitao.

- Mhm - nisam ga vadila iz usta.

Počeo je da diže roletne.

- Čekaj, šta radiš to? - zbunjeno sam ga upitala.

Samo se nasmejao.

- Videće nas neko bre.

Nije mario za moje reči.

- Neka gladeju - nastavio je.

Podigao me je na prozor. Sedela sam okrenuta leđima ka ulici. Raširio mi je noge i nabio ga u moju vrelu picu

Zagrlila sam ga i rukama i nogima. Svršavala sam prlikom svakog ulaska njegov kurca u mene.

- Videće nas neko - ponavljala sam na njegovo uvo.

- Neka, neka, neka… - nije mario.

Stegao mi je guzu i sve brze me je tucao. Kada ga je izvadio okrenuo me je naslonio na radni sto koji je bio pored prozora. Raširio mi je guzove. Svojim vlažnim kurcem podmazao mi je anus. Odmah je divlje počeo da me tuca. Stezao me je čas za kukove čas za grudi. Lupao me je šakom po guzi. Mislila sam da su udarci  njegovog tela o moju guzu čuli do pola ulice. Nije više mogao da izdrži. Izvadio ga ja i počeo da svršava, polio mi je spermom od guze pa preko leđa skoro do glave.

Okrenula sam se ka njemu. Stajili smo pred prozora i ljubili se dok mi je rukom razmazivao spermu po celom telu. Jednostavno uživala sam u ovom rizičnom ali divnom trenutku.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti