27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

HTELA JE TROJICU! Tresla se moja kučkica, a mi smo ispaljivali obilne mlazove u nju

- Pa ne znam baš… - odgovorila je na moje pitanje želi li ozbiljniju vezu sa mnom.

- Pa kako ne znaš? - uzvratio sam.

- Pa, jednostavno nisam sigurna. Stalo mi je do tebe i želim biti s tobom, ali isto tako imam osećaj da sam premlada za nešto ozbiljno, ma ne znam, ti si mi tek treći s kojim sam spavala, a ja bi htela još - odgovorila je.

"Koji kurac!!!?", pomislim u sebi, viđamo se 3 meseca i ona meni sad kad sam mislio da je to to govori kako se želi da se jebe sa nekim likovima, da želi ulazi u vezu seksualno iskusna! "A pa pružiću ti ja to iskustvo kurvo mala", samo što ne izgovorim naglas.

- U redu, to je tvoja volja, nadam se da ćemo ostati u kontaktu - odgovorim joj.

- Nemoj pogrešno da me shvatiš. Ne želim da raskinem s tobom, ne želim da nam zatvorim vrata, sviđaš mi se i stalo mi je do tebe, ali sad jednostavno bi želela ako dođem u priliku, što ne znači da ću doći, i probati i s drugima - kaže.

- Što znači da mogu i ja da probam s drugim devojkama ako ako mi se ukaže prilika, što naravno ne znači da ću doći - uzvratio sam.

- Pa može, zašto ne? Ne mogu biti licemerna - rekla je.

- Dobro, ostavićemo ovaj razgovor za sutra, za večeru. Sad žurim, moram na teren - rekao sam i otišao.

Imao sam nekih problema u firmi pa sam morao da odem. Problemi na terenu i sad mi ova droljica govori kako želi da se jebe s nekim sa strane. Ma u pičku materinu sve!

Uveče am došao u stan, jebeno iscrpljen. Nisam palio svetlo, televizija je ostala upaljena. Valjda sam zaboravio da je ugasim. Zavalio sam se na kauč i prazno buljio u nju. U glavi mi je bila ona. Zamišljao sam je s drugim tipom, da je ljubi, grli, mazi, da je jebe. Da je uzme u misionarskom položaju i žestoko se nabija u nju, dok ona stenje i nokte zabija u njegova leđa kao što ih zabija u moja, da ga svojim nogama obuhvati oko struka i na kraju da ga poljubi, da mu da onaj vlažni poljubac kakav samo ona zna da da.

Prenuo sam se, shvatio da mi je kurac napet ka puška, jebeno tvrd. Ne znam da li je ikad bio tako tvrđi i balaviji. Stezao me u gaćama, pa sam ga pustio na slobodu. Moj 21 centimetar je bio pretvrd, kožica koja služi kao kapica mom glaviću napeta do kraja, a glavić crven i balav. Uzeo sam ga za koren i počeo da drkam dok sam ju zamišljao s drugim tipom. Scena gde se oni jebu dok ja sa strane gledam me napalila me je kao ništa do sad, ili sam barem tako mislio dok iz ne znam kojeg razloga nisam pomislio na dva lika koja je jebu. Eee tada sam eksplodirao. Sperma je štrcala kao luda. Pantalone i majica su bili skroz isprskani. Nastavio sam i dalje drkati, nisam stajao, bio sam u transu te sam opet švršio i do kraja unakazio majicu i traperice.

Trebalo mi je vremena da dođem k sebi nakon ona dva intezivna orgazma. Pa ako će da se jebe s drugima, onda će se jebati s onima koje joj ja nađem. Znam plan, a sutra uveče ću joj ga otkriti. Uveče sam stigao ranije s posla, spremio se i krenuo po nju. Bilo je oko 8, kraj maja, već je postajalo vruće. Izašla je iz stana u belim pantalonama i crnoj svilenkastoj košuljici bez rukava, s crnom torbicom. Hodala je prema meni u seksi crnim štiklicama, smešila se dok je rukom promrsila svoje crvene vlasti. Seli smo u auto i krenuli prema restoranu. Nakon što smo naručili, odmah sam prešao na stvar i započeo razgovor.

- Znaš, mnogo sam razmišlajo o onom što si rekla, da želiš još seksualnog iskustva. Slažem se i želim da ti to omogućim - rekao sam joj direktno, bez imalo zadrške.

- Molim!? - bila je vidno iznenađena.- Da mi omogućiš? Kako? Ne razumem? - pitala je zbunjena.

- Pa rekla si da želiš da se jebeš s drugima, ali i da želiš biti sa mnom. Ako već to moram da trpim, onda ću ti ja naći nekoga ili ćemo ih zajedno naći - odgovorio sam.

Ćutala je neko vreme, totalno zbunjena. Verojatno nije ovo očekivala. Otpila je gutljaj vina, namestila naočare i izustila:

- Dobro.

- Dobro? - upitah.

- Pa da, želim više seksualnog iskustva, ali ne želim više ljubavnog iskustva. Mislim, ako si spreman da mi ovo uradiš, onda stvarno nemam reči. Ljubav želim s tobom, ali ipak želim i još avantura. I mislim da je najpoštenije da zajedno odaberemo partnere. Isto tako ako ti želiš da jebeš koju devojku sa strane možemo i nju zahedno da odaberemo - rekla je pomalo nesigurno.

- Drago mi je da smo se razumeli - kažem.

Konobar je doneo jelo, pa smo tokom večere pričali o detaljima i željama. U moj stan smo stigli oko 22.30

- Sedi na kauč! Želim da ti pušim! - naredila je a ja sam je naravno poslušao.

Otkopčao sam pantalone i seo, a ona je kleknula ispred mene, svukla ih do kolena, a zatim dlanom prešla preko izbočine u mojim boksericama. Svukla je i njih te ga je onako polukrućenog uzela u ruku i poljubila. Počela je polako da ga drka dok me je gledala u oči, a zatim ga je stavila u usta. Sad već dignut i tvrd, u punoj erekciji nalazio se u njenim ustima, ili barem većina od mojih skromnih 21 centimetara. Dok ga pušila, pokušavala strpati što više u usta, otkopčavala je košulju, dugme po dugme, pa je skinula i bacila sa strane. Ostala je u grudnjaku koji se takođe nije dugo zadržao na njoj. Kad ga je skinula na videlo su izašle njene male sise.

Nije bila obdarena, ali je zato imala lepo oblikovano dupe. Uzeo sam je za glavu i počeo žešće da je nabijam na kurac. Kako sam nabijao tako se čulo hroptanje, pa bi povremeno zastala jer bi se zagrcnula od viška pljuvačke. Uzela ga je rukom i počela žestoko da ga drka dok joj je glavić bio u ustima. Znao sam da neću moći dugo da izdržim pa sam nakon nekoliko minuta izbacio nekoliko mlazova sperme u njena usta. Progutala ih je i otišla u kupatilo, a ja sam ostao još neko vreme nepomično da sedim.

Prošlo je više od 3 nedelje odkad smo pričali o njenoj jebačini sa strane. Kako je već počela sezona, a s njom su stigli i prvi turisti u grad, tako sam joj predložio da jedno veče odemo u disko kada se održavaju žurke za turiste i da tamo pokušamo pronaći nekoga. Složila se. Taj petak smo otišli u jedan lokalni disko. Moja mala droljica je opukla letnu haljinicu koja je završavala malo iznad kolena, cvetnog uzorka i obukla crvene štiklice. Kad smo ušli disko je već bio solidno popunjen pa smo seli za jedan slobodni sto i počeli da skeniramo okolinu. U oko nam je upao jedan mladić koji je stajao na šanku, onako lepuškast, možda oko metar i osamdeset i pet, lepo građen, mišičavijeg stasa. Komentarisala je kako bi možda mogla sa njim, na što sam se složio. Ali, nakon nekoliko minuta mu se pridružio još jedan mladić, slične građe i jednako lepuškast.

- Imaš bingo - kažem joj.

- Kako? - pogleda me upitno.

- Pa pogledaj, dvojica su. Večeras imaš sreće - kažem joj uz osmeh.

- Ne bi ti smetalo što su dvojica? - pita me.

- Ne, idi do njih i probaj - kažem joj.

- Ok, ali drži mobilni na oku, obaveštavaću te - laže mi i krene put njih.

Nije im direktno prišla, već je stala kraj njih na šank, pokušavajući da naruči nešto. Nije im trebalo dugo da je primete i odmah su pozvali konobara i naručili joj piće. Razgovor je počeo. Razgovarali su možda 5 minuta pre nego što mi je stigla poruka.

- Australijanci - pisalo je u poruci.

Zatim je nakon nekoliko minuta stigla i druga poruka:

- Za akciju su, obojica.

Pa maloj drolji je trebalo desetak minuta da ih obojicu odvede u krevet. Krenuli su prema izlazu, a nakon par minuta i ja za njima.

- Idemo do stana, spremiću ti iznenađenje - poslala mi je poruku.

Kakvo sad iznenađenje pomislih, jebe mi se za njih. Dao sam im 15-ak minuta fore pre nego što dođem u stan. Otvorio sam vrata, svetlo u hodniku i dnevnom boravku je bilo upaljeno, a iz spavaće sobe su se čuli uzdasi. Polako sam prišao vratima spavaće sobe koja su bila malo odškrinuta. U polumraku su svo troje stajali na krevetu, klečali su. Ona u sendviču između njih. Jedan joj je ljubio vrat i milovao je po struku dok se s drugim ljubila. Dok sam ih gledao kurac se sve više vlažio, a koliko je bio tvrd da i ne govorim.

Odmakao sam se od vrata i otišao do dnevnog boravka gde sam se skinuo go, a zatim se opet vratio do vrata. Sada je bila okrenuta ovom drugom. Haljinica joj je bila na kolenima, jedan joj je ljubio leđa i spuštao se prema guzi dok joj se drugi igrao sa sisicama, ljubeći ih i milujuću. Povremeno bi posisao bradavicu. Odškrinuo sam polako vrata, da mogu bolje da vidim. Primetila je to, jer je imala direktan pogled na vrata. Smeškala mi se dok sam kao kakav lopov stajao tamo i pokušavao da budem što nečujniji dok sam navlačio svog macana.

Njih dvojica su se krenuli da je skidaju pa sam se pomerio s vrata da me ne vide. Još nije pravi trenutak. Nakon nekoliko trenutaka provirio sam i video nju kako leži na leđima, jedan joj je između nogu, liže je, a drugi čas ljubi nju, čas sisice. Moja droljica je stenjala i uživala, izvijajući kukove pod njegovim jezikom. Ušao sam u mračnu sobu, a njih dvojica su se skamenili.

- U redu je momci samo nastavite - rekao sam i seo na stolicu.

Ovaj što joj je lizao sise je hipnotisano je počeo da gleda u moj kurac. Neću da lažem, to me palilo, pa sam počeo sve jače i jače da ga drkam. Znao bih da drkam zajedno s prijateljima u pubertetu i povremeno s nekim virtualnim poznanikom preko web kamere, ali ovo… Ovo je bilo nešto novo…

Dok se ona nabijala na jedan kurac, drugi joj je svoj servirao u usta. Imali su alatke od možda kojih 16 do 18 centimetara, solidno obdareni. Prihvatila ga je i pušila mu dok se nabijala na prijateljev kurac. Zatim su zamenili uloge. Nakon nekoliko minuta pomerio je s kurca.

Ustao sam sa stolice i pridružio se mojoj droljici i njenim novim prijateljima na krevetu. Namestio sam je u doggy, pa joj ga zabio odpozadi u pičkicu, a prijatelj se namestio ispred nje tako da može da mu ga puši. Dok sam je nabijao na kurac, prijatelj kojem je pušila svršio joj je u usta, a onda je drugi brže bolje otpuzao do nje. Ljubio je i kupio ono sperme što je kapnulo iz usta na bradu. Ljubili su se dok im se sperma mešala u ustima. Ta scena me je totalno izludela pa sam počeo da punim njenu pičkicu. Tresao sam se dok sam sigurno 4-5 obilnih mlazova ispalio u nju. Izvadio sam ga i legao sa strane, sav satraven, a prijatelj sa kojim ljubila se bacio između njenih nogu pokušavajući pokupiti ono sperme što je iscurilo iz njene pičkice…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti