15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PROBAO SAM DVE MATORKINJE Gutale su ga zajedno, a onda su počele da mešaju

Oduvek sam hteo da jebem stare tete koje vole mlađe dečake i koje vole da uče mlađe dečke. Surfavao sam po internetu i naleteo na dve stare pičke. Jedna je imala 52 godine a druga 48. Palile su me jako na slici, izdrkao sam ga taj dan tri puta gledajući njihove slike. Izgledale su jako atraktivno u nekim crnim mini suknjicama uskim, guza im je bila savršena u tome, baš lep oblik u tako uskom miniću. Sise su im bile velike i jedva su stale u grudnjak.

I tako sam odlučio da ih nazovem, jedna od njih se javila bila je jako ljubazna i sve smo se več dogovorili 200 eura sat vremena, sutra se nalazimo u jednom hotelu.

Sutradan sam došao u taj hotel i pokucao na vrata sobe broj 110 koja mi je ona rekla. Malo me hvatala trema kada sam pokucao na ta vrata a onda čujem nečije korake iza vrata, čujem lupkanje štikla kako dolazi prema vratima. Vrata su polako počela da se otvaraju. Video sam baš onakvu pičku sa slike, nasmešila se.

- Dobar dan, ajde uđi - pozvala me je.

Ja sam onako stajao u pozitivnom šoku a zatim je odmerio od glave do pete. Ušao sam bez reči dok je druga teta sedela na krevetu prekrštenih nogu. Mazila je sebe po nozi i gledala me onako onim droljastim očima. Seo sam do nje a druga je odmah sela do mene. Malo smo pričali i rekao sam im kroz priču da mi je želja oduvek bila da jebem starije tete.

- Želja ti se ispunjenila - odgovorile su uglas.

Zvale su se Marija i Ivana. Ivana sa moje leve strane je počela da me mazi po nozi dok druga s moje desne strane Marija počela lagano da me dodiruje usnama i mazi jednom rukom po grudima. Kurac mi je već bio dignut što su odmaha primetila Ivana. Kleknula je ispred mene, skinula mi pantalone i bokserice onako bezobrazno i počela da mi liže jaja i puši kurac. Stisnuo sam oči i uživao. Ubrzo, njena koleginica spušta glavu i počinju obe naizmjenično da ga puše.

Ivana ga je želela onakog tvrdog u sebi. Sela je na mene, stavila moj kurac u njenu pičku vlažnu i počela da skače. Bila mi je okrenuta leđima. Velikom guzom je dobro udarala, druga je odmah sela na moje lice i trljala pičku.

- Liži, liži!

Osetio sam da ću svršiti, ali ništa nisam mogao da kažem, već sam mumljao jer mi je njena pička na ustima. Počeo sam da svršavam u Ivanu, ustala je sa kurca, raširila noge i vadili spermu iz pičke, a zatim je lagano sa prstiju počela da liže spermu. Naaravno, podelila je i sa svojom prijateljicom. Obe su uživale u spermi. Digle su se iz kreveta, uhvatile me za ruku, a Marija se naslonila na krevet onako nagužena. Htela je zguza u pičku, Ivana me je držala i grebala po grudima a ja sam onako balav kurac i lepljiv od sperme naciljao Marijinu pičku i počeo da je jebem. Ivana mi nije dala da se pridžavam za Marijinu guzu. Držala mi je ruke iza mojih leđa i udarala me da je jebem jače i jače.

Marija je guzom se sve jače i jače nabijala govorila a onda je ona počela da svršava. Kurac mi je ispao nakon što je ona svršila. Ubrzo ga je Ivana vratila u njenu pičku. Pod je bio sav mokar a iz pičke se cedilo i dalje a onda i ja sam počeo da svršavam. Zatvorio sam oči i uživao dok sam svršavao u pičku. Izvadio sam ga a sperma se cedila iz pičke. Marija je bila sva zadihana, a i ja. Okrenula se i pokupila spermu sa kurca i oblizala ga. Dok je Marija meni oblizala spermu sa kurca Ivana je prišla i pokupila spermu iz njene pičke dok se cedila.

Sat vremena je prošlo, 200 evra su dobile, a ja sam se obukao i krenuo prema vratima. Pitale su me da ostanem još malo i ja sam ostao. One su se skinule, raširile noge i legle jedna do druge a ja sam ih naizmenično jebao. Malo Mariju, malo Ivanu, i svršio još jedanput. Ovaj put, po drugi put, u Ivanu i krenuo kući sa osmehom što sam prvi put probao staru pičku.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti