20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MALE RUKE PRAVE ČUDA Sočne psovke su izazvale erupciju i prolivanje sokova!

Baš neki dan dok sam sedeo u gradskom autobusu, i prazne glave gledao ljude kroz prljavo staklo prozora, ušla je u autobus mlada majka - predivna crnka savršenog tela, tako da sam se pitao je li moguće da je ta devojčica što joj se čvrsto drži za majicu kćerkica. Hm!? Ja bih takođe želeo da se čvrsto držim za njenu majicu. To bi mi ulepšalo dan, a možda i život…

Tada sam primetio da mama u drugoj ruci drži kćerkinu lutku, i da malena zato vuče njenu majicu kao utopljenik koji traži slamku spasa. Ako ne okrenem glavu i ponovo pogledam napolje, moraću i ja da se spasim tako da izađem iz autobusa dok ne bude prekasno, jer je moj mali već počeo da se propinje kako bi vide tu lepotu. Ali, tada sam se, zbog te lutke, setio događaja koji mi je izmamio osmeh na lice u autobusu prepunom zabrinutih ljudi.

OVO MORATE ZNATI

JEZIVA TRAGEDIJA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Deca gledala ubistvo

ISPOVEST SMILJE TIŠME (91), PREŽIVELE IZ JASONOVCA: Spavali smo na mokroj travi i gledali KLANJA!

PRIZNANJE: Hrvat otkrio da su ubijani nedužni Srbi civili

EKSKLUZIVNO! AMBASADOR SAD NA HAPPY TV: Priznajem, ovo je cilj Amerike u Srbiji!

Da, bilo je to pre nekoliko godina, još dok sam se zabavljao sa mojom sadašnjom ženom Sonjom. A moja Sonja ima mlađu sestru Danijelu kojoj je tada bilo nepunih devetnaest godina, a izgledala je još puno mlađa. Praktično - izgledala je kao lutka. Bio sam jednostavno opsednut Danijelicom, a Sonja je to znala i bilo joj je čak zabavno da gleda kako se ja sav izbezumim u blizini njene sestrice, a ne mogu i ne smem ništa da učinim. Zato bi Sonja znala da me smiri na pravi način. Puno puta dok smo se jebali, Sonja bi me provocirala rečima:

- Tako znači! Jebao bi moju sestricu?! A znaš da ne smeš da uradiš jer ona je još nevina… Ako me dobro pojebeš možda ti i dozvolim da joj samo gledaš gaćice ispod kojih je obrijana vlažna pičkica. Možda ti dopustim i da me poljubiš nakon što joj liznem slatku rupicu!

U tim trenucima ja bih podivljao i počeo Sonju da zakucavam za krevet, da jo grizem sise i da je vučem za kosu kao drolju koju treba kazniti. Tako bi se oslobađao frustracija nastalih zbog sputanosti pred Danijelicom. Onda je Danijela jednoga dana dobila na poklon lutku koja je bila neverovatna kopija devojčice, oko 120 santimetara visoka. “Kože” od penaste gume, pod prstima kao baršun, plave kose s velikim uvojcima, plavih očiju i lepih usana. I svaki puta kada bih ušao u sobu, koju su dve sestre delile, ta mala plavuša mi je s kreveta privlačila pažnju, pokretala maštu i navodila na razmišljanje i poređenje s Danijelom.

Hm!? Danijelu ne smem ni da pipnem, ali ova devojka nikome neće reći da je moja ruka bila tamo gde joj nije mesto i još štošta. Kada bih joj dao svog malog i njime prelazio preko njenih usana, lišca, kose… Ne bi se uopšte bunila. Naprotiv! Mirno i bez reči, dočekala bi po svom gumenom licu i plavim uvojcima, slatku nagradu za to jer je bila dobra i poslušna devojka. Ispričao sam Sonji moju maštariju i šta mi se mota po glavi. Dao sam joj predlog da bismo mogli zajedno pojebati ovu lutku u zamenu za Danijelu. Tako mi se može ispuniti želja da jebem njenu sestricu.

Sonja me malo čudno pogledala i uz smešak rekla da pristaje na izazov. Budući da smo bili sami, mogli smo to da učinim odmah. Seo sam na Danijelin radni sto, a Sonja na pokretnu stolicu ispred mene. Prvo je Sonja oblizala usne lutki, a onda meni gurnula jezik do grla. Istog trenutka, na već napetim pantalonama osetio sam malu ruku koja je htela da sazna šta je to unutra tako veliko i tako tvrdo? Sonja je pomogla toj ručici i zver je bila puštena.

Lutka me svojim mekim prstićima obuhvatila oko kurca i počela da ga nateže sve jače, potpomognuta Sonjinim pokretima

Tada mi je Sonja, jedan od lutkinih prstića gurnula u otvor na glaviću i to je bio kraj! Katastrofa! Potres! Videvši da ću da svršim, Sonja je rekla:

- Vidiš kako te male ruke čuda rade. Ali prva nagrada ide meni, jer ja sam ipak starija i ja imam prednost.

Strpala je kurac u usta još uvek držeći ga malim ručicama, i pohlepno se nagutala toplog šlaga. Nekoliko trenutaka bio sam u out-u, ali moj je mali zvao na drugu rundu. Ah, što se tu može. Ovu priliku treba iskoristiti. Tada je Sonja raširila noge i razmaknula gaćice, ugurala lutkinu ručicu u svoju razjapljenu mokru pičku i rekla:

- Bravo Danijelice! Dublje! Joooš!

Onda je izvadila tu ručicu iz svojeg bezdana i stavila je meni u usta. Kada sam posisao sav Sonjin sok s ručice, Sonja je laganim pokretima kukova, gore-dole, počela da razmazuje pičkine sokove po lutkinom licu, držeći je za kosu na potiljku.

- Liži me, ti malena droljice! Kako ti se sviđa ukus sestrine pičke, ha!?

Govoreći takve prostakluke, Sonja je znala da ću uskoro da svršim, pogotovo kad je spomenula sestrino ime. Trzajući se, Sonja je sokove svog orgazma prolila po gumenim usnama male plavuše i zatim ustala, približavajući mi mokro lutkino lice da je ljubim dok ne svršim.

- Druga nagrada je za Danijelicu. Njoj možeš sada da napraviš isto što i meni malopre.

Još samo nekoliko sekundi nas je delilo od cilja, kad se začu zvuk ključa u bravi, a tada i Danijelin glas:

- Jaaa saaam! Grozno! Vratila se ranije nego što je bilo predviđeno! Što sad!?

SVE O SPORTU

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG VITEZA Iz Kragujevca do krova sveta!

KRIZA U ARSENALU Odlazi 55 "tobdžija"

GREG POPOVIĆ NAHVALIO JOKIĆA On je reinkarnacija Lerija Birda

TEŠKI DANI ZA SRBINA: Jović ponižen a problemi NE PRESTAJU

Ali bilo je kasno za sve. Sonja je brzo ustala i izletela iz sobe da zaustavi sestru pre nego što uđe, a ja sam skočio sa stola u jednoj ruci držeći lutku a u drugoj karu koja je bljuvala po lutki, nameštaju i tepihu. Kad je mali prestao da se trza, pao sam na krevet, nabio jastuk na lice i urlao od smeha a da ni sam ne znam zašto. Čim me prošao napada smeha, brzo sam ustao želeći sve to da počisti, ali nisam našao ništa prikladno, pa sam otvorio ormar s robom i upotrebio čisti peškir. Sonja je u međuvremenu uspešno zadržala Danijelicu van sobe, a ja sam sve sredio kako treba.

Posle nam se više nikad nije pružila prilika da to uradimo ponovo, a još par meseci kasnije, Danijela je tu lutku poklonila maloj od sestrične jer nije znala šta će s njom. Mene je prošla želja za Danijelom, jer sam dobio šta sam hteo, pa makar samo i u mašti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti