7°C

Beograd

Photo: Pexels

Izvor: happyBSC

MUŽ IMA MALI, SLABO ME CEPA Dohvatio sam raspalu milfaru i zabijao se u nju dok je cvrktala

Bližim se četrdesetim, oženjen sam, zaposlen i nikada nisam prevario svoju suprugu. Poznata vam je ova rečenica? Poznajete li još nekoga muškarca koji bi svoju priču počeo istom rečenicom? Da, velika većina mojih vršnjaka bi svoju životnu priču počela upravo ovakvom konstatacijom. Priznaćete, početak koji obećava mnogo dosade i priča od koje bi sigurno pobegli.

Ali moja priča nema takav početak, ja sam imao sreću što sam se u pravo vreme našao na pravom mestu i sa pravim čovekom koji mi je na vreme dao savet koji je trasirao moj budući život i približio svet žena mom malom mozgu koji se u to vreme nalazio u onoj drugoj glavi i koji je očekivao da se seks može dogoditi samo onda kad ona, naravno luda za mnom, legne i raširi noge i kaže "jebi me". Naravno takve situacije postoje samo u porno filmovima kojima sam, kao i većina mojih vršnjaka, hranio svoju jaku seksualnu želju a moja desna ruka mi je bila najbolja ljubavnica. Naravno imao sam samo 16 godina i nekoliko iskustava koja i nisu bila nešto što bi moralo da se zapamti ali zato u mojoj glavi se odigralo milion situacija sa raznim poznatim i nepoznatim ženama, komšinicama, tetkama, ujnama, profesorkama, devojkama iz škole i milion drugih. Priče mnogih muškaraca u tim godinama su nažalost iste, retki su oni koji drugačije odrastaju i imaju šta da kažu.

To leto sam trebao napuniti 17 godina i roditelji su me konačno pustili sa ekipom da idem na more, bila su to moja tri nerazdvoja druga koji su delili samnom ovakav seksualni život, bili smo mladi i maksimalno napaljeni ali totalno nesposobni da svoje misli i želje pretvorimo u stvarnost. Išli smo na Lošinj, tačnije u Mali Lošinj preko nekog sindikata ili slčcnog sranja gde nas je moj otac ugurao preko hiljadu veza, trebalo je da pomažemo personalu u raznim fizičkim poslovima a zauzvrat smo jeli i spavali badava a imali smo nešto novca u džepu o bili smo beskrajno srećni jer ipak mesec i po na moru, to je bio luksuz.

SAZNAJTE I OVO

STANKOVIĆ: U Vašingtonu potvrđene Vučićeve borbe za Srbiju

SMEJE MU SE CEO REGION: Predsednik Hrtvatske napravio LAPSUS!

GRENEL: Na Kosovu dobrodošli Jevreji, muslimani i hrišćani

BANJALUKA: Svečanom akademijom obeležen DAN SRPSKOG JEDINSTVA

Smene su trajale po 10 dana i mogućnosti za upoznavanje novih devojaka su bile idealne. Prvih nekoliko dana, šef odmarališta nas je šaltao na razna radna mesta, od čistača do konobara/pomoćnika tačnije/, dok konačno nije odlučio šta da radimo. Mene je postavio u restoran da pre svakog obroka postavim stolove i kad gosti dođu nađem im se pri ruci. Dok su oni jeli, ja sam stojao u jednom uglu i čekao da me neko pozove tražeći so, maramice i slične stvari. Naravno to mi je bilo jako dosadno i smatrao sam to gubljenjem vremena. Pogrešno, jako pogrešno mišljenje, shvatio sam to jako brzo.

Nisam izgledao loše, bio sam pravi momčić, spreman na sve ali slep ko noć. Šef restorana je bio jedan stariji gospodin, imao je nekih 60 godina i ovo mu je bilo zadnje leto pred odlazak u penziju, posmatrao me kako se dosađujem i jedva čekam da se sve zavši i zbrisem na kupanje. Ne znam zašto, valjda je prepoznao sebe ili šta već, posle jedne večere pozvao me je da sednem s njim i popijem sok. Mislio sam da sam nešto ubrljao pa sam se ponašao jako suzdržano, ali onda je, nakon trećeg viskija, počeo da priča i da mi otvara oči.

- Sine - govorio je.- Ne postoji žena koja neće da se pojebe, koja ne voli seks i avanturu, nije bitno je li udata ili ne, ružna ili lepa, stara ili mlada, žena je žena, postoji samo vreme i način kako ćeš joj prići i dati joj 0do znanja da je želiš a prozor u žensku dušu i ženske želje su njenje oči, oči je izdaju, oči govore više od milion reči, samo je pogledaj u oči, dugo, dugo i videćeš, dobićeš signal, ali budi strpljiv, čekaj, ne predaj se lako, samo čekaj, gledaj je kao da je jedina na svetu, ne trepći, pusti je neka u svojoj glavi formira tvoj lik i prepozna tvoje želje, ne obaziri se na muža, decu, roditelje, samo budi uporan i isplatiće se. Veruj mi.

Ali... Onda je napomenuo...

- Moraš da budeš apsolutno spreman na to što želiš jer ćeš signal dobiti onda kad se najmanje nadaš i na mestu koje najmanje očekuješ. Moraš da budeš u igri 100 odsto ako želiš da u njoj i ostaneš. Vremenom ćeš steći samopouzdanje i rutinu i lako ćeš čitati sve ženske misli u jednom trenu. Još nešto, emocije ostavi sa strane, samo sirovi seks i ništa više, imaš vremena za zaljubljivanje, sad samo uđi i navali.

Odslušao sam priču matorog i nisam bio siguran da je to baš tako, čak sam i zaboravio tu noć da smo uopšte razgovarali. Međutim, događaji koji su usledili govorili su da je matori bio u pravu, i te kako u pravu. Sutradan, kao i obično, došao sam u restoran pre gostiju, pripremio svoj "rejon" za ručak i stao u ugao. Gosti su polako dolazili, sedali za stolove. 

I ručak je počeo. Pošto sala nije bila velika, ručak se odvijao u više grupa tako da sam imao dosta posla. U jednom momentu, stajao sam tako i na pamet su mi pale reči starog šefa, koji je u tom trenutku bio jako zauzet poslom. U tom momentu mi se to učinilo zabavnim i počeo sam da pogledom tražim "žrtvu", bez mnogo nade i ozbiljnosti u uspeh "teorije" - "pusti neka oči govore". Šarao sam tako po prepunoj sali i tražio pogodne oči, i ugledao sam je, dama između 35 i 40 leta, suprug, stariji i momčić nekih 12 godina. 

Ona, raskošna plavuša, velikih sisa, dugih nogu, obučena u majičicu preko kupaćeg kostima koja pokriva tek toliko da se kaže da nije gola, puno nakita i velike zelene oči koje rade isto ono što i ja, šaraju po sali i traže. Fiksirao sam je i čekao da nam se pogledi sudare. Trajalo je, 10, 15 minuta, ne znam, a onda, bum! Kada je shvatila da sam blenuo u nju kao som, uputila mi je dug pogled koji je trajao 5-6 sekundi, meni je to bila večnost, srce mi je lupalo 100 na sat ali pogled nisam skretao, izdržao sam do kraja. 

Pitao sam se, šta sad. Da li je shvatila, hoće li doći do mene i opaliti mi šamar, reći mužu... Hiljadu dilema, ali dogodilo se suprotno, njen pogled se sve češće vraćao na mene i trajao je sve duže

Govorio sam sam sebi da se smirim, sad ili nikad. Ruke su mi se tresle i znojile ali sam hrabro nastavio da igram tu igru pogledima. Odvažio sam se, moram da joj dam do znanja da je želim, da sve ovo nije igra i da sam ozbiljan u svojim namerama. Odlučio sam da joj namignem. Kada me je ponovo pogledala, sasvim malo, skoro neprimetno, namignuo sam joj desnim okom, ne mjenjajući izraz lica i ne skidajući pogled s nje. Za nju je to bio šok, gledala je i sve više širila svoje lepe zelene oči kao da nije verovala u to što je videla a ja sam bio siguran da je udica duboko u njenom grlu.

Završili su ručak i pošli napolje iz restorana. Ona je namerno nešto tražila u torbi, zaostajala i na samom izlazu pogledala me je ponovo i na njenom licu sam primetio lagani osmeh, osmeh koji je rekao sve što je trebalo da znam. Nisam mogao da dođem sebi, razmišljao sam, "teorija" starca funkcioniše, mogu ja to, bio sam presrećan, ponosan i čini mi se da sam taj dan narastao bar pet santimetar. Ali. uvek ima ali, šta sad, kako se naći s njom nasamo, gde i kad, vrtelo mi se u glavi od raznih kombinacija, kako joj to reći, kako se dogovoriti. Odlučio sam na kraju, treba mi još saveta. Potražio sam starog šefa, u jednom dahu mu ispričao sve, a on se samo smejao i govorio bravo mali. Na moje dileme i pitanja je rekao:

- Sad budi bezobrazan, samo joj mahni da dođe, neka ona sad razmišlja kako, gde i kad, njoj je to veća šansa nego tebi, neka misli za sebe i tebe, polako samo, ona je starija i naćiće neki način da joj ga uguraš, samo mali pazi, ne smeš da je razočaraš.

S velikim nestrpljenjem sam čekao večeru i njeno pojavljivanje, stao sam u isti ugao, i čekao. Kao lovac svoj plen, čekao kao da to radim već 100 godina. Napokon su se pojavili, u zadnjoj grupi. Ona je prva sela za sto, birajući mesto da može slobodno da me vidi a da njen muž meni bude okrenut leđima, čak mu je i rekla gde da sedne. Odmaj čim je sela, prvi pogled je bio upućen meni - dug, sladak, sa malim osmehom. A ja sam se oblizivao i razmišljao šta bih joj sve radio. Bila je još lepša, doterana, našminkana, prava bomba. Uzvratio sam joj osmeh i tada se dogodilo nešto čudno. Uopšte ne razmišljajući, moja ruka je sama krenula i lagalo sam joj mahnuo da dođe i prstom pokazao prema prolazu za snek-bar, gde su se nalazili itoaleti (to je najlakši izgovor). U trenutku sam postao svestan šta sam uradio i krenuo u tom pravcu ne skidajući pogled s nje a ona je govoreći nešto mužu polako ustajala. Mislio sam, bože pa matori je genije, sve što je rekao funkcioniše.

Išao sam tako i gledao gde da se sklonimo. Garderoba, sad se nije koristila i bila je prazna. Stao sam na vrata i čekao da naiđe da me vidi gde sam, kada me je videla ušao sam unutra i čekao. Bio sam jako nervozan, drthao sam kao prut, grozničavo razmišljao šta sad? Vrata su se otvorila. Ušla je. Bože kako je bila lepa i poželjna. Naslonio sam se na zid i ćutao, prišla mi je. Gledala me je pravo u oči. Ćutala. Skupio sam ono malo snage što je ostalo u meni i jedvačujno rekao.

- Želim te, želim da te jebem, sad i odmah, ovde, gde god ti želiš.

Prišla mi je sasvim polako, ćutala je, prislonila je svoje velike i sočne usne na moja usta i svojim jezikom istražila moju šupljinu, trajalo je dugo i strasno, moje ruke su se konačno usudile da je dodirnu, guzove, noge, sise velike kao lopte. Osećao sam da me želi, da gori od želje za kurcem, zavukla je ruku u moje široke konobarske pantalone i napipala moj buzdovan koji je već odavno dostignuo svoj vrhunac i bio spreman na bušenje u neograničenom vremenu. Onog momenta kad ga je uhvatila u ruku, glasno je uzdahnula. Kao da ga nikad nije imala u ruci, pomislio sam. Bože koliko je ova žena napaljena i željna dobrog tucanja. Moja ruka se našla na njenom procepu, velikom izbrijanom i vrelom kao peć. Ponovo uzdah. Bila je vlažna, ništa joj nije trebalo, samo joj je bio potreban kurac. U tom momentu me je blago odgurnula.

- Ne sada, sutra posle ručka, sin i muž idu u Veli Lošinj, soba 201, oko 3 sata, videćeš, čim odu dođi - poljubi me još jednom i nestade.

Jos 10 minuta sam stajao tu kao začaran, potpuno sluđen, moji najljepši snovi se ostvaruju. Sve je to bilo tu, na dohvat ruke, a ja to nisam video, koji glupan, koji slepac. Kad mi se situacija u gaćama normalizovala, nabacio sam ozbiljno lice i vratio se u salu. Nedugo posle oni su otišli a ja sam odmah otrčao kod matorog i sve mu ispričao. Bio sam uzbuđen i ponosan, bio sam potpuno lud od sreće. Matori mi je rekao:

- Poslednji savet. Neće uvek biti tako, biće i odbijanja, poraza, ali ne smeš da odustaješ, samo budi uporan i tvoj mali fajter nikad neće više biti suv, jer ima žena dovoljno da se zabavljaš ceo život. Sad idi, ne biraj, samo rođenu majku i sestru preskoči a sve ostalo što je žensko natakni na svoj kurac jer sve što u mladosti propustiš, kajaćeš se u starosti.

Bio sam siguran da je i za ovo u pravu. I bio je u pravu. Sutradan za vreme ručka ih nije bilo, malo sam se uspaničio dok nisam video malog kako na šanku kupuje konzerve sokova, veliki trenutak se bliži. Izašao sam napolje i čekao ispred pansiona kao gladan vuk. Čekao i dočekao. Posle tri sata, njen muž i sin su izašli i krenuli stazom uz more prema V. Losinju. Uleteo sam u zgradu, trčao uz stepenice, nisam hteo da gubim ni jedan sekund. Stigao ispred sobe, stao, malo se pribrao i kulturno pokucao. Vrata su se otvorila i jedna ruka, brza kao munja me je uvukla unutra. Nisam stigao ništa da kažem, ona me je grlila i ljubila, vukla u krevet.

I usput trgala moju oskudnu odeću sa mene a ja nisam stigao ništa, samo sam se prepustio sve dok se nisam našao na velikom kreveta a ona je stala

- Opusti se dečko, idemo u raj - tiho je rekla.

Ljubila me je polako, po vratu, grudima, ne dozvoljavajući da se razgori moj mladalački plamen, lizala je moje butine, drkala moj već spremno kurac, kao da je htela još veći i čvršći. Prvi put u životu mi je žensko pušilo, ali koje je to pušenje. Sisala ga je, lizala od korena do vrha, gledala u njega kao u boga, stenjala, uvlačila ga je do grla, gutala jaja i trudila se da ni jedan milimetar mog kurca ne ostane neobrađen. Ponavljala je kako ga želi, kako je muž uopšte ne jebe, kako mu je mali, kako je željna kurca. Sve ja to nisam slušao, samo sam čekao kad ću da se sjurim u njen vulkan. Legla je na leđa i raširila noge i očima me pozvala unutra. Bila je spremna, vrela, ustao sam, onako go iznad nje, ušao u taj rajski prostor između njenih savršenih nogu i počeo da ulazim. Polako. Hteo sam i ja da uživam.

Stenjala je, molila, ruke je položila na moju guzu i gurala je žestoko ali sam uspeo da nametnem svoj tempo, kad sam sasvim bio u njoj. Ona je svršila, glasno! Mislim da se čulo u hodnik, njeni mišići su stezali moju kurčinu i taj osećaj nisam imao ranije, bilo je kao u svemiru. Kad sam osetio da njen grč popušta, počeo sam da je nabijam, prvo polako, onda sve brže, po njenim uzdasima i stenjanju imao sam utisak kao da stalno svršava, kao da ne prestaje. Njen zagrljaj je bio jak, skoro očajnički jak. To me je još više palilo i postajao sam jos nemilosrdniji. Cepao sam njenu utrobu svom snagom, gledao je kako se grči i žestoko je nabijao, njoj u inat, kao da joj želim zlo. Svaki njen grč je bila moja pobeda i motiv da udarim još jače a ona, ona više nije vladala sobom.

Oči su joj bile pune suza a lice deformisano od uživanja, bila je nemoćna, bila je moja potpuno. Odlučio sam da to iskoristim. Nazivao sam je kurvom, droljom a nju je to još više palilo

- Želim tvoje dupe da rasturim! Kurvo! - rekao sam joj.

Oteresala je glavom kao da to ne želi ali je ipak okretala svoje savršeno lepo dupe u pravcu mog strelca.  Pošto to nikad nisam radio, a gledao sam da se za to koriste neke kreme, po sobi sam tražio nešto i na stolu ugledao kremu za sunčanje, istresao sam pola boce na njen čmar, razmazao rukom i ne hajući mnogo za nju počeo da joj punim crevo. Bilo je teško, cicala je ali nije sklanjala dupe, nego ga je još više podizala i širila, kurva je to htela. Kada sam uspeo da se uguram unutra, iz njenog grla se zaori urlik sreće i zadovoljstva, slatkog bola i vapaj da je razorim do smrti.

Jebao sam je kao lud, ni na kraj pameti mi nije bilo da svršim. Samo sam je krvnički jebao, naplaćivao sva drkanja do sada, sve želje koje sam imao, sve je morala da plati. Ne znam koliko svršavanja, koliko vremena, koliko poza, ali u jednom momentu je rekla da više ne može, da svršim konačno. Ne, nije mi se svršavalo, hteo sam još, još pravda nije bila zadovoljena. Navalio sam još jače. Hteo sam da me moli i preklinje, da plače. Potpuno izgubljen u vremenu i prostoru, svršio sam joj u usta i naterao da moju vrelu tečnost proguta do poslednje kapi a moju kurčinu sisa dokle god u njoj ima snage.

PROČITAJTE JOŠ...

NOĆ ZA NAMA: U dva udesa, dvoje povređeno, uključujući i DETE!

ŠOKANTNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Evo koliko dugo ste ZARAZNI nakon korone!  

TAČI: Niko nema pravo da pregovara o ZAJEDNICI SRPSKIH OPŠTINA

Najnovije istraživanje pokazalo: MOŽDANI UDAR prvi simptom KOVIDA-19

Gutala ga je onako sluzavog i morkog sve dok se moje kopljenije istopilo. Oboje smo pali na krevet, dugo ležali i ćutali, svako u svojim mislima. Ja zadovoljan sobom, ojačanog samopuzdanja, sigurnog u sebe da mogu pojebati sve što hoda, a ona nije me puno interesovalo. Da joj ovo nije trebalo ne bi se ni dogodilo, bilo joj je lepo i bila je zadovoljna. Obukao sam se, pogledao u nju, onako sjajnu i golu, mokru i zadovoljnu, žestoko izjebanu, i krenuo napolje. Kada je videla da ću da odem bez reči, ustala je i pitala kad ponovo. Nisam imao odgovor, napokon ja sam bio šef, glavni frajer. Samo sam se nasmejao i izašao. Naravno da smo se još par puta sreli i žestoko izjebali. Dala mi je, kao i sve naredne, broj telefona i adresu gde da je nađem i obećanje da je za mene uvek spremna. Buduće vreme će pokazati da su sve one govorile istinu, kad god bih žaleo one su bile tu. Siguran seks, ništa ne košta a puno znači.

Od tada do danas, a prošlo je dosta godina, moje jedino i najjače oružje su moje oči, žene nemaju moć da sakriju svoju dušu, da zatvore oči kad im čitate misli. Gde god se nalazim, u autobusu, avionu, prodavnici, svaki prostor gde ima više od dve žene, siguran sam da bi se jedna odmah pojebala a ako ih ima 5 bar dve su spremne na seks.

Bližim se četrdesetima, oženjen sam, zaposlen i svoju ženu varam svaki dan jer, jednom se živi, nema drugi put i nema vremena na bacanje, jako kratko živimo, žene to već znaju a za muškarce. Za veliku većinu nisam siguran. Ova moja ispovest nema za cilj da nekom držim predavanje, samo se nadam da će neki mladi dečko u ovome pronaći nacin kako da dođe do raja na ovaj način. Puno sreće momci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti