9°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: happyBSC

Izašao sam iz nje, okrenuo je na leđa i svukao joj haljinicu, tako da su na njoj ostale samo crne čarape...

Mila me čekala u mom stanu, odevena u plišanoj mini-haljini u kojoj su najbolje do izražaja dolazile njene savršene noge, čija se seksipilnost dodatno pojačavala tankim crnim čarapama, čiji su završetak ivice haljinice jedva skrivali. Našminkana, doterana, namirisana, nežna, pustila je da joj duga ravna kosa padne preko golih ramena i nameštala pred ogledalom svoje predivne grudi i već osećala toplinu pomišljajući kako ću joj nežno usnama maziti ta dva prelepa brega i spuštati se rukama sve do njenih njegovanih stopala na koje je pažljivo, milujući ih, oblačila crne cipelice na štiklu.

Rekao sam joj da ću da kasnim, pa je, da bi skratila vreme, počela da pregleda moje DVD-ove, u nameri da pusti neki film, ili koncert. Ali, pažnju joj je privukao jedan bez omota i natpisa. Znatiželjna, kao i svaka žena, stavila ga je u plajer i... Ispočetka nije bilo slike, čuli su se samo ženski uzdasi. Iznenadila se kad su se na ekranu ukazale ženske grudi jedva prekrivene tankom majicom na bretele, roza boje, i muške ruke na njima. Besna i ljuta shvatila je da gleda video koji je snimala Jelena, onoga dana kada sam je posetio sa svojom kolegicom Cecom.

Nekoliko trenutaka nije znala šta da učini, ali kako je materijal išao dalje, Mila shvati da joj je zapravo prijatno da gleda kako divljački ljubim Cecu, nemilosrdno joj stiskam sise, dok se ona pokretima kukovima, odevena u uske farmerke, žestoko trlja o nabreklinu ispod mojih pantalona. U jednom trenutku, ugledala je prelepu guzu, zategnutu uskim crnim helankama, a već sledeći kadar izazvao je toplinu u predelu njenog stomaka – Mila je gledala kako Ceca halapljivo žvalavi po Jeleninim sisama, koje samo što nisu ispale iz crne bodi-majice.

Pritisnula je pauzu i pokušala da dođe sebi. Mešala su joj se osećanja besa i uzbuđenja i ne čekajući dugo, odlučila je da se preda ovom drugom. Zamračila je sobu, nasula sebi voćni koktel i, zavaljana u kožnu fotelju, koju je primakla televizoru, poče da gleda.

Gledajući, Mila je i sama uživala. Jako je napalilo sve to što je gledala, taj snažan seks koji sam imao sa dve napaljene kurvice. Raširila je noge i jednom rukom se dirala po sisama, a drugom nežno prelazila preko vlažne, sveže obrijane pičkice. Onda je smaknula gaćice, zavukla jednu ruku pod guzu i prislonila vrh srednjeg prsta na anus, a drugom rukom trljala svoju mačkicu, povremeno gurajući prste u nju. Kada je film završio, kleknula je na pod i naguzila se. 

Zavukla jednu ruku između nogu i jako se trljala, a onda se okrenula na leđa, gurnula jedan prst u svoju malu, ali prelepo oblikovanu guzu, a dva prsta druge strpala u svoju mokru pičkicu. Jebala je samu sebe prstima dok i sama nije svršila, tresući se u orgazmu, vraćajući u sećanje ono što je malopre videla. Grcala je i tresla se u transu, dok su joj glavom prolazile slike Jelenine pičkice u mojim ustima, mojim rukama na njenoj guzi, Svetlanine guze koja lelujaju pod mojim snažnim prodiranjem, mog kurca u Jeleninoj pički.

Neko vreme je ležala na podu i razmišljala da li da idemo gde smo planirali, ili da ostanemo i pojebemo se. Otišla je u kupatilo i istuširala se. Samo je zamenila gaćice, a ostalo nije menjala.

Kada sam došao, zatekao sam je kako sedi na francuskom ležaju. Oslonjena rukama iza leđa, levu nogu je ispružila, a desnu prebacila preko i savila u kolenu, tako da se nazirala njena prelepa guza. Ugledavši je, preseklo me po stomaku.

- Izvini što sam kasnio - rekao sam joj.- Idemo li?

- Mmm... Ne bih... - pogledala me je ucakljenih očiju i stavila prst između zuba.

Jasno mi je bilo da me želi, a i ja sam bio napaljen i doneo sam odluku da sebi damo oduška. Prišao sam joj, pomilovao je po obrazima i nežno je poljubio. Drhtala je i bila vrela. Kleknuo sam na kolena kraj nje i namestio se tako da me spretno oslobodila pantalona i bokserica. Uzela ga je u ruku i nežno drkala, a onda je počela da ga oblizuje usnama od korena prema glaviću.

Zadovoljno me gledala u oči dok je svojim sočnim usnama prelazila po već napetoj alatki i dok ga je lizala celom površinom jezika. U jednom trenutku naglo je okrenula glavu, uzela ga u ruku i polako počela da ga stavljati u usta. Umerenom brzinom je pomerala napred-nazad svoju glavicu, koju sam držao s obe ruke i tako joj pomagao da joj što dublje uđe u usta, a onda smaknuo tanke bretele haljinice sa njenih ramena, pa Mila lako izvuče ruke, jednu pa drugu, ne vadeći moj kurac iz usta. Dok sam joj milovao gola ramena, zavlačio ruku u haljinu i milovao joj sise. Odlično mi ga je pušila, sve brže pomerajući glavu, štipajući mi guzu i milujući me po preponama, a onda zastala i počela da kruži jezikom oko glavića.

Počeo sam da se tresem i sklonio joj kosu s lica, nežno je pomilovao, a onda s obe ruke izmasirao potiljak i, držeći je za glavu, počeo joj da ga guram sve dublje u usta. Mumljala je i lupala me po nozi. Pomislio sam da joj ne prija, pa sam počeo da ga vadim, ali me u tom trenutku stisnu za guzu što sam shvatio kao znak da ga želi do kraja u ustima. Zastao sam. Nekoliko puta pomerio sam se kukovima, i tako joj ga stavljao i vadio iz usta, ali onda sam joj jače pritisnuo glavu i gurao je napred.

Skoro je do kraja bio u njenim ustima, Mila poče da krklja i sve jače da me miluje po nozi i guzi, a onda sam joj ga jednim trzajem nabio do kraja. Nadkolenicom sam joj slučajno dotakao nabreklu sisu, što me, uz njene nežne i gole rukice, koje su šarale po mojim mišičavim nogama, totalno raspalilo, pa sam joj ga počeo nekontrolisano nabijati u usta. Osećao sam da gorim. Sav crven u licu, znojav od naprezanja da ne svršim, pomerao sam se kukovima i tako je jebao u usta ulazeći i izlazeći iz njih celom dužinom, a onda joj jako pritisnuo glavu uz sebe i, stenjući, počeo da svršavam i jake mlazove spereme izlivam duboko u njeno grlo.

Mila je pohlepno gutala spermu, a ostatke koji su se izlili iz njenih usta najpre razmazivala mojim kurcem po licu, a onda kupila prstima i stavljati u usta, neprestano me gledajući svojim jebozovnim pogledom pravo u oči. Spustio sam se na pod i nežno joj skinuo cipelice sa njegovanih stopala, koja sam polizao, nastavljajući ples mojim poljupcima po njenih vajanim nogama, koje nije pomerala, sve dok nisam došao do pod samu guzu. Vlažnim usnama milovao sam je po precepu na dnu njenog dupenceta, ne pomerajući suknjicu. Duboko je udahnula i počela da mi mrsi prste u kosu, što mi je bio znak da joj godi, pa sam je nastavio obrađivati sve intenzivnije u tom položaju, neprestano prelazeći dlanovima po njenim butinama.

Zavlačio sam jezik u sam procep pri dnu guze i grizao je na mestima na kojima je najosetljivija, zatim pomerio haljinicu sa nje i potpuno je ogolio i počeo da je ližem po polutkama. Okrenula se na stomak i pomerila se kukovima unazad, šireći noge i izbacujući guzu ka gore. Pretrnuo sam od predivnog prizora njenog savršeno oblikovanog dupeta, kojeg su jedva prekrivale crne gaćice uvučene u procep.

Pljesnuo sam je blago po polutkama, jako ih stisnuo i razmaknuo i počeo da je ližem po preponama, da ih grizem i žvalavim predele oko Venerinog brega. Pomerio sam joj gaćice u stranu i nekoliko puta jezikom dotakao anus, a onda počeo da šaram po njenoj rascvetaloj mačkici, mazim je usnama i zubima razvlačim stidne usmine. Mila poče sve brže da diše, da stenje, da se uvija kukovima. Odmaknuo sam se i svukao joj gaćice do kolena. Stisnuo sam joj butine i celim ustima zaronio u procep između guzova i počeo je pohlepno da žvalavim i grizem po njemu, po polutkama, po samoj pičkici, koja je bila sve vlažnija.

Kad sam joj jezikom dotakao klitoris Mila ciknu i gurnu guzu još više nazad. Brzo sam se popeo na krevet, zauzeo ležeći položaj i namestio njeno vrelo strasti tačno iznad svojih usta, neprestano je ljubeći po predjelima oko Venerinog brega, a kada sam joj usisao vrh pičkice, Mila zajeca i snažno poče da mi drka već napeti kurac.

- Aaaah... aaaah... mmmhhh... - jecala je i stenjala dok sam joj jezikom lupkao po klitorisu, a kada sam ga zagrizao vrisnula je tako jako da sam pomislio da će da svrši. 

Zato sam zastao i počeo da ga lickam, a ona, sva razjarena, ponovo poče da mi ga puši. Njena vrela pičkica topila se u mojim ustima, izlivala nektar koji mi se slivao niz bradu, što me palilo pa sam joj sve jače stezao guzu i grizao joj mačkicu obuhvatajući je celim ustima.

Izvukao sam se ispod nje i naredio joj da ostane nagužena na krevetu. Dok sam se nameštao Mila iskoristi priliku i oslobodti svoje sise i poče nežno da miluje prstima, drhteći ispred mene, sva ranjiva i napaljena, uvrćući guzovima koji su podrhtavali i grčili se… Namestio sam glavić u otvor pičke, uhvatio je za kukovi i počeo da je navlačim na kurac.

Mila vrisnu kad oseti da sam joj ga zabio do kraja. Zastao sam pomilovao je po ramenima, po golim leđima, a onda joj ponovo čvrsto stegnuo kukove i počeo snažno da je jebem, navlačeći je na nabreklu batinu. Jebao sam je nemilosrdno.

- Haa-haa-haa... Aaaah-aaah-aaah... - jecala je pod mojim snažnim udarima. 

Mračilo mi se od lepote, od osećaja kako je jebem, osećajući pod mojim rukama njenu glatku i meku kožu, njen savršen struk. Pao sam preko nje, uhvatio je za sise i brzo i snažno tvrdim kurcem razdvajao usmine njene mokre pičkice.

Izašao sam iz nje, okrenuo je na leđa i svukao joj haljinicu, tako da su na njoj ostale samo crne čarape. Uvijala se i migoljila, raširenih nogu, između kojih sam stao i nagnuo se prema njoj. Oslonio sam se rukama na kauč i nežno je ljubio, lizao sam joj usne i stiskao ih svojim, a onda je jako poljubio pomerajući ruke na njene grudi i spuštajući ih prema golom i mekom stomaku.

Migoljila se ispod mene, uvijala, povremeno bih je dotakao kurcem po mokrom međunožju, guzi, butinama, ili je osećao na svom stomaku. Spustio sam poljupce na njene grudi i nežno ih vlažio usnama, milujući je istovremeno po kukovima i guzi. Onda sam joj usisao levu sisu i jezikom počeo da kružim oko bradavice, koju sam s vremena na vreme grickao, i spustio ruku između njenih nogu i prstima joj nežno trljao klitoris. Mila zastenja i procedila kroz zube: 

- Grizi je, grizi moju pičkicu! Molim te. 

Padala je u trans, zabacila glavu unazad i teško disala otvorenih usta. Nežno sam prelazio usnama i jezikom prema njenom međunožju. Malo sam se zadržao na stomačiću kojeg sam potpuno navlažio, a onda počeo da ližem samo dno, predele iznad same njene ustreptale pičkice.

- Uuuuuummmm... Haaaaaahhh... - sve brže je disala, stenjala, uvijala se kukovima, osećajući moje ruke na butinama, osećajući kako ih podižem i kako joj se otvara pičkica i oslobađa anus.

Oslonila se rukama iza leđa i stopalima na ivicu kreveta, i širom otvorenih očiju i usta gledala šta joj radim. Sva vlažna pičkica mamila me, ali sam odlučio da odlažem zadovoljstvo. Samo sam je gledao i nežno prelazio dlanovima preko Milinih stopala, listova i penjao se prema kolenima i spuštao niz butine. Teško je disala, nemoćna, sva predana. Guza joj se grčila, butine podrhtavale, čekajući moje usne na svojoj uspaljenici, ali ja sam se malo pridigao i još jednom je nežno poljubio u usta i ponovo počeo da joj milujem i ljubim nabrekle sise. Jecala je dok je ponovo osećala moje usne na stomaku, ruke na leđima, koje se spuštaju ka dole i koje su se konačno našle pod njenom guzom. 

- HAAH! - jako je vrisnula kad sam joj usisao vrh pičkice i stegnuo joj guzove. 

Počeo sam da je grizem, kako je želela. Grizao sam je po preponama, a onda zubima nežno stiskao spoljašnje usmine i razvlačio ih. Sve teži i jači uzdasi govorili su mi da će eksplodirati. Zato sam joj nekoliko puta celom dužinom jezika prešao preko rascvalog cveta, a onda joj stisnuo klitoris usnama i stiskajući joj guzove snažno je prislonio jače na moja usta. 

Obilno je vlažila kad sam joj ugurao dva prsta u grotlo strasti, sva ustreptala pred još jedan orgazam koji samo što nije usledio. Pala je na leđa, izvila se u struku oslonjena ramenima o kauč i jecajući trljala pičkicom o moja usta. Odmaknuo sam se od nje, ponovo je okrenuo na stomak i naguzio je prema zidu, na koji se oslonila dlanovima. Raširio sam noge iznad nje i usmerio nabreklu batinu prema otvoru njene uske mačkice, iz koje su lili sokovi strasti. Mila se tresla u iščekivanju, mala, lepo oblikovana guza joj je podrhtavala. I sam sam padao u trans dok sam joj glavićem trljao otvor pičkice i prelazio između njenih stidnih usmina.

Mila je cvokotala zubima osećajući moju veliku jagodu na nabreklom klitorisu i borila se da dođe do daha uživajući u slatkom bolu usled neopisive potrebe da joj ispunim unutrašnjost tvrdim kurcem. Nagnuo sam se prema njoj, polizao joj vrat i desnom rukom počeo da mesim nabrekle grudi kad sam je poljubio i usisao jezik. Dlanom leve ruke sam joj pritisnuo dno stomaka i polako počeo da prodirem u nju.

- Aaaaaaaahhhh... - počela je glasno da svršava i sama se nabijajući na moj kurac.

Nabio sam se još nekoliko puta u nju, a onda je, svu razjarenu u transu od višestrukog orgazma koji ju je dugo potresao, okrenuo prema sebi i uzeo u naručje. Nabijena na moj kurac, Mila me obgrli nogama oko struka i jako poljubi. Odneo sam je tako do komode kraj kreveta, spustio joj guzu na nju, podigao joj raširene noge i stavio na ramena.

Celom dužinom tvrdog i nabreklog kurca nabio sam se u nju do kraja! Divljački sam je jebao, a ona me gledala pravo u oči i trljala svoj klitoris. Osećao sam kako podrhtavam iznutra gledajući njene negovane prste kako kruže po krunici rascvalog cveta, jako je probadao, a ona nije skidala pogled s mene, grizući donju usnu i drugom rukom štipajući svoju levu sisu. Želeo sam da traje. Svukao sam je sa komode, grubo, i oborio je na kolena. 

- Puši mi ga, kurvice - sav zajapuren procedio sam kroz zube i ona ne oklevajući ispuni usta mojim kurcem. 

Teško sam disao osećajući kako se topim u njenim ustima, gledajući njeno golo nežno telo, milovao je po rukama dok me brzim pokretima glave napred-nazad razvaljivala. Uhvatio sam je za glavicu i još nekoliko puta joj se zabio u usta, a onda je ponovo postavio na komodu i podigao joj noge na ramena. Mila postavi ruku ispod svoje guze i poče srednjim prstom da stimulira anus, dajući mi pogledom do znanja šta želi.

- Jebem li te, kurvice?

- Odlično me jebeš... Razvaljuješ me!

- Želiš li ga u guzi?

- Aaahhhh...

Prislonio sam glavić na anus i Mila zadrhta kad sam ga već ugurao. 

- Ummmmm... - zakoluta očima kad sam počeo da joj ga guram u guzu. 

Iz pičkice su joj se prosto izlivali sokovi i slivali se niz njene prepone i guzu, koja se trzala. Rukama se oslonila o komodu, zabacila glavu unazad i grcala u slatkom bolu, ostajući bez daha osećajući kako tvrdim kurcem razdvajam polutke njene lepo oblikovane, male i uske guze.

Nemilosrdno sam je karao u čmar, razbijao je, gurao ga sve dublje i dublje, ona je jecala, tresla se, a ja sam je jednom rukom uhvatio za lice a drugom za sisu i sve jače i žešće nabijati se u njenu guzu. Ugurao sam joj dva prsta u pičkicu i Mila oseti da je pred još jednim orgazmom.

- Aaaaah... Daaaaaj... Daaaaaj mi gaa... - poče da bunca i gurnu me od sebe. 

Legao sam na leđa, a ona se ponovo namesti pičkicom iznad mojih usta i poče halapljivo da mi ga puši. Trazajem kukova nabio sam joj ga u usta kad sam joj gricnuo klitoris i osetio da joj se sokovi ponovo slivaju niz moju bradu. Pokretima kukova pljeskala je mokrom mačkicom po mom licu i ispunjavala usta mojim kurcem, sve dublje, da bi u jednom trenutku jednu polovinu zadržala u ustima a drugu počela snažno da drka.

Vrisnuo sam i zagrizao joj međunožje, jako stežući i otvarajući polutke njene guze. Gejzir je potekao iz mene kada ga je jako stisnula u samom korenu i vrhom jezika zapalacala po korenu glavića. Sperma je pljuštala po njenim ustima, po sisama, bradi, ramenima, slivala se niz negovane prste ruke kojom ga je snažno drkala. Nekontrolisano, uvijali smo se kukovima, ja ispunjavajući joj usta kurcem i svršavajući po njoj, ona trljajući se pičkicom po mojim ustima.

Dugo smo ostali u tom položaju. Lizali smo jedno drugo i mazili, a onda, zadovoljni, otišli pod tuš. Prijatno iscrpljeni i sveži otišli smo na zabavu, ne mareći što smo dobro zakasnili.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar