11°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: happyBSC

IMALA JE 19 GODINA: Zavukao sam joj ruke u trenerke i počeo da "mesim"

Ja i moja devojka Karolina smo u vezi skoro godinu dana. Ona studira u Beogradu, a vikendom dolazi u nas rodni grad Jagodinu gde smo se i upoznali. Super nam je veza, sem te činjenice da nas razdvaja daljina i da mnogo nedostajemo jedno drugom u svakom smislu, naročito u seksualnom. 

Ima 19 godina, plavu kosu, visoka je oko 1.70 santimetara, vitka, ima malo kruškasto dupence i slatke grudi kolko da stanu u šaku. Atletski građena. Jednog petka sam je sačekao na glavnoj autobuskoj stanici i otišli smo na piće da se malo osvežimo a potom sam joj predložio da skoknemo do mene kako bi se kresnuli, na šta mi je osmehom odgovorila da me želi. Stigli smo kod mene, pozdravila se sa mojim roditeljima i otišli smo u moju sobu. Pustio sam muziku, zaključao vrata i počeo da je ljubim i svlačim. 

Zavukao sam ruku u njene trenerke i počeo da joj mešam guzu. Sklonila je moje ruke sa njene guze, kleknula na tepih i počela da mi otkopčava farmerke. Opasno sam bio napaljen i pomislio sam u sebi: "stavi ga u usta već jednom!".

Izvukla mi je kurac iz gaća, povukla kožicu na dole i počela da mi liže glavić dok me je gledala u oči. To me je tako uzbuđivalo. Rekao sam joj da bolje prestane sa tim i da mi malo fali da svršim. Nasmejala se kurvinski a ja sam je podigao i bacio na krevet. Skinuo sam joj trenerke i gaćice i onako napaljen nabio kurac u njenu sluzavu vrelu pičkicu.

Počeo sam da je jebem lagano zato jer sam bio 5 dana bez seksa i previše napaljen, ali iako sam prodirao u nju polako, osetio sam da ću za minut svršiti. Rekla mi je da stavim kondom, na šta sam zastao i rekao joj da sam zaboravio da kupim kondome. 

- Šta ćemo sad? - pitala me je.

Izvadio sam kurac iz nje i pitao je da li želi da mi da guzu, na šta se naljutila i rekla da nije ona neka kurva koja se jebe u dupe. 

- Ne paniči oko toga, to je samo pitanje - odgovorio sam. 

U sebi sam se osetio razočarano, zato jer mi je oduvek bio san da probam analni seks, ali svakog puta me je odbijala. Rekao sam joj: 

- Otvori usta onda, želim da ih napunim! - na šta je preko kurca otvorila usta.

Gledala me mrko, a ja sam joj prišao sa strane i stavio samo glavić unutra i rekao joj: 

- Ovo ti je za kaznu! 

Zagonetno me je pogledala, a ja sam je rukama čvrsto uhvatio za glavu i počeo da ga nabijam duboko u njeno grlo! Gledala me je ljutito dok sam se nabijao u njena usta do korena, a pljuvačka joj je curela niz bradu i kapljala po majici. Čak su joj i suze krenule. Posle dva minuta počeo sam da se praznim u njenom grlu i još jače sam se nabio do korena dok nije i zadnja kap sperme napustila moja muda. Odgurnula me je od nje i rekla ljutito:

- Ti si lud, zamalo da se ugušim, koji ti je kurac? Nisi normalan! 

Odgovorio sam da joj je to kazna za takvo ponašanje i zato što neće da mi da guzu. Ustala je iz kreveta i otišla da se tušira, a ja sam zapalio cigaru i ležao u krevet slušajući rok muziku. Spremali smo se da izađemo u grad uveče.

Otišli smo u jedan klub gde je bila uživo muzika. Posle izlaska, otpratio sam je njenoj kući i otišao mojoj kući da spavam. Poljubili smo se na rastanku i poželeli laku noć jedno drugom. Sutra dan me je probudio mobilni telefon. Bila je to moja devojka, rekla mi je da se spremim i da dođem kod nje kući, njeni roditelji su me zvali na ručak. Posle buđenja uz kafu i cigaru, lepo sam se doterao i krenuo kod nje. 

Pozvonio sam na vrata i ubrzo ih je otvorila njena mlađa sestra, Milica. Ušao sam i pozdravio se sa svima. Seli smo, pili kafu i razgovarali. Ručak je bio spreman i Karolinina majka ga je postavila. Dok smo jeli, primetio sam kako me njena mlađa sestra stidljivo gleda. Oduvek je bila stidljiva. Potajno sam i ja nju uvek gledao, zato jer je neopisivo slatka i mila. Imao sam i šta da vidim na njoj.

Iako je imala samo 18 godina, bila je razvijenija od Karoline. Bila je niža od nje, ali imala je izbačenu okruglu guzu, krupne butine, uzak struk i velike okrugle, savršene sise, kakve sam retko viđao kod devojaka njenih godina, okruglo lice sa slatkim obrazima, male ali prodorne okice i talasasta smeđa kosa. 

Često sam drkao na nju dok sam maštao u svojoj sobi. Nikada nisam prevario Karolinu, šta više bila mi je i prva devojka sa kojom sam spavao, ali kada bih bio u situaciji da spavam sa nekom drugom devojkom, to bi bila njena mlađa sestrica. Posle ručka, rešili smo da gledamo neki akcioni film a potom smo razgovarali o Karolininom studiranju i o tome što je šteta što tako malo vremena provodi sa nama. 

Pao je mrak, već je bilo kasno, a ja i Karolina smo otišli u njenu sobu da joj pomognem oko pakovanja za Beograd i da se pojebemo još jednom pošto sutra ujutru rano kreće nazad na fakultet. Posle petnaestak minuta jebanja, legla mi je na grudi i pričali smo dok se nismo uspavali. Ujutru sam počeo da se budim i čim sam se pomerio osetio sam da je Karolina još uvek pored mene. 

- Sranje, uspavala se! – pomislio sam.– Šta sad, da li da je budim ? Hm... Probudiću je itekako. 

Ležala je na stomaku, a ja sam primetio da ima helanke na sebi. Verovatno je počela da se oblači kada je odlučila da legne još neki minut pa se tako uspavala. Spustio sam joj polako helanke i gaćice do butina kad sam primetio nešto što me je šokiralo! Dok sam joj pipao guzu i butine, osetio sam da su mnogo veće od Karolininih! Šta koji kurac? Šta je ovo? Milica? Njena mlađa sestra leži pored mene? Ali kako? Sigurno sanjam! Ovo je zaista čudno!

Mnogo sam se napalio! Razmišljao sam tako 5 minuta i odlučio da se pravim lud. Pa ipak su roletne spuštene i u sobi je totalni mrak, a roditelji su im otišli na posao još u 6 ujutru. Krenuću sa mojim ludilom, pa šta bude. Opkoračio sam njenu guzu polako, pazeći da se njena sestra ne probudi. Guza joj je tako topla, mekana, glatka i okrugla, slatka kao med, lepi se za prste što bi stariji ljudi rekli.

Raširio sam joj guzove kako bi oslobodio put do njene male pičkice. Uh, kakvo meso, pomislio sam. Kurac mi se ukrutio kao čelična cevka, a glavić je počeo da luči obilan sekret od uzbuđenosti. Povukao sam kožicu na dole, namestio glavić na ulaz njene male vaginice i počeo da guram napred, kad sam primetio još nešto čudno. Nije hteo da uđe! 

Još je nevina! Vau! Šta da radim sad? Ovo što radim nije normalno, bolje da prestanem, reče mi zdrav razum, ali kurac je mislio drugačije. Šta da radim sada ovako napaljen? Ko zna da li će mi se ikada u životu pružiti ovakva fantastična prilika ako prekinem sada? Posle kraćeg razmišljanja i malo griže savesti, odlučio sam da nastavim i počeo sam da guram glavić napred, na šta se Milica trznula i jauknula! 

Presekao sam se! Šta sada da radim? Najebao sam! Stajao sam nepomično minut i kada sam video da ništa ne govori, nastavio sam da prodirem. Droljica mala, rekoh u sebi. Želi da proba kurac, e pa daću joj ga, pa šta bude! Dok sam pokušavao da uđem u nju i da je deflorišem, Milica se pomerala na gore i jaukala. Tako nije išlo, tako da sam celim telom legao preko njenih leđa kako bi onemogućio da se pomera, uhvatio je rukama za kukove i počeo polako ali snažno da ulazim u nju. Jaukala je i jecala a ja sam konačno osetio kako moj glavić cepa njen cvet nevinosti i kako počinje da teče njena devojačka krv.

Misam stajao, već sam nastavio da ulazim dublje, dok je ona pokušavala da se izvuče iz mojih kandži. Svo vreme ni reč nije rekla! Samo je jecala i tresla se. Bila je toliko uska, topla i vlažna da sam od uzbuđenosti žmurio jako i zagrizao donju usnu kako bi se kontrolisao da ne svršim prerano! Toliko se zadihala i jecala da sam pomislio da joj nije dobro, ali moj kurac nije znao za bol i nije znao da stane.

Postao sam pravi egoista koji neočekivano iskorišćava nevinost mlađe sestre svoje devojke. Svest je počela da mi se pomraćuje i uzaludno sam se kontrolisao da što duže traje moje prodiranje u Milicu ali moj kurac nije mogao više da izdrži slast njene uske pičkice i osetio sam kako mi se more sperme sakupilo u jajima i kako želi da što pre prokulja u njenu, mojom krivicom iskvarenu unutrašnjost. 

Nisam imao više kondoma kod sebe a ne bi se usudio da joj stavim u usta sluzavi i krvavi kurac, tako da sam odlučio da rizikujem i da se ispraznim u njoj. Ubrzao sam naglo najvećom brzinom gurajući ga unutra do korena ne obraćajući pažnju na njene jecaje i trzaje i posle par sekundi počeo sam da svršavam u nju, najlepše i najduže svršavanje u životu, barem desetak mlaza je prokuljalo iz glavića u njenu utrobu dok sam i ja počeo da jecam, ali od zadovoljstva!

Toliko sam je napunio da je sperma počela da curi iz njenog pičića dok mi je kurac još bio u njoj! Smirio sam se nekako i počeo lagano da ga izvlačim iz nje, pa sam ga opet uvlačio unutra i izvlačio, tako još nekoliko puta, želeo sam da što duže traje ovaj neopisivo redak i prelep magičan događaj!

Legao sam pored nje, sav zadihan i poluonesvešćen od najjačeg orgazma koji sam doživeo, a i ona se okrenula i legla na leđa, još uvek jecajuci. Ćutali smo nekoliko minuta u mraku i onda sam čuo kako mi kaže: 

- Hvala ti. Volim te! 

Čuvši te reči u početku sam se zbunio, ali mi je kasnije bilo jasno o čemu se radi i zašto me oduvek onako stidljivo i milo gleda.

- Objasni mi ovo, malo sam zbunjen - rekao sam joj praveći se lud. 

- Oduvek si mi se sviđao i već neko vreme sam zaljubljena u tebe, nisam htela sestri da kvarim sreću, a bilo me je sramota da ikada pokušam nešto, sve do danas, kada sam jutros srela sestru kada je krenula za Beograd i rekla da budem tiha kako te ne bi probudila zato jer si se uspavao, a njoj je bilo žao da te budi. Onda sam se vratila u moj krevet i razmišljala o tebi, pa mi je sinula ova ideja, da uđem u sekinu sobu i da legnem pored tebe u mraku i da se pravim da spavam kako bi videla šta bi moglo da se desi među nama. Srećna sam što si mi prvi muškarac i želela bi da budeš i moj, da te delim sa sestrom, iako me već grize savest. Jednostavno, to je jače od mene. Oprosti mi ako sam negde pogrešila.

- Ne, stvarno nemam reči. Ovo mi je najlepši dan u životu i ne kajem se ni malo, i ja sam tebe oduvek gledao na takav način i želeo sam te - odgovorih joj. 

Ustali smo a ja sam spakovao krvav čaršav u jednu kesu kako bi je bacio usput u neki kontejner. Potom smo otišli u kupatilo i zajedno se istuširali i doručkovali, a oko podneva je krenula u školu a ja mojoj kući. Pozvala me je Karolina da mi javi da je stigla u BG i da je sve OK i pitala me kako sam spavao i da li me nije njena sestra probudila. Rekao sam joj da sam dugo spavao i da sam se naspavao kao nikad, kao i da smo zajedno doručkovali i da je posle otišla u školu. Sutradan sam ujutru tajno došao kod Milice kući, znajući da su joj matorci od ranog jutra na poslu. 

Jedva sam čekao da je vidim i osetim. Hteo sam i da je iznenadim mojim nenajavljenim dolaskom. Vrata na kući su bila otključana i ja sam tiho ušao. Čuo sam kako iz Miličine sobe dopiru glasovi i približio sam se sobi. Polako sam odškrinuo vrata i video kako sedi za kompjuterom i priča na mobilni telefon sa nekim. Uplašila se i iznenadila mojim dolaskom zastavši na čas da razgovara na telefon, a potom se nasmejala i nastavila da priča. 

Ja sam ušao i poljubio je tiho u vrat, a zatim sam zavukao ruke u njenu majicu i počeo da joj mazim sise. Začuđeno me je pogledala a ja sam joj namignuo i podigao joj majicu sve do vrata. Savio sam se i počeo da joj ljubim velike nabrekle bradavice, pa sam zatim krenuo da joj ližem sise. Najlepše i najveće sise koje sam imao i koje ću ikada imati. Mlečno bele boje, okrugle i podignute, a opet meke, sa savršenim bradavicama braonkaste boje. 

Otkopčao sam farmerice i spustio ih dole, kao i gaće koje su mi već bile navlažene sekretom koji je kurac počeo da luči i namestio sam ga između njene dve mesnate bombice i počeo da ga trljam o njenu kožu između grudi. Zapanjeno me je gledala dok je pričala telefonom i nije mogla verovati šta radim. 

Potom sam joj uzeo obe dojke i spojio ih jednu uz drugu napravivši sendvič od moga kurca i njenih sisa. Počeo sam polako da idem gore-dole, da je jebem među sise i ujedno da doživim po prvi put jedno takvo iskustvo. Do sada sam to viđao samo u filmovima a moja Karolina nije imala dovoljno velike sise kako bih je jebao između njih. 

Još jedna želja mi se ispunjava. Setio sam se jedne scene iz filma i tiho sam ispustio mlaz pljuvačke između njene sise, kako bi ih još više navlažio. Osećaj je postao još lepši a kurac mi je još više sluzi lučio.

Ne znam da li je lepše jebati je u pičkicu ili među sise. Posle par minuta počeo sam da štrcam mlazove sperme koji su se razlivali između njene mesnate loptice, a po koji mlaz joj je pogodio bradu i usne, čak je malo i mobilni telefon bio uflekan spermom! Milica je široko otvorila oči i zaprepašćeno me gledala. Nije mogla da veruje šta sam uradio upravo. Glavićem sam razmazivao spermu između po sisama i bradavicama dok mi se nije spustio. Napokon kada je završila razgovor rekla mi je: 

- Pričala sam sa sestrom budalo jedna, ti nisi normalan! 

Osetio sam malo grizu savesti, ali sam takođe osetio još jedan nezaboravan orgazam. Obrisala je telefon od majicu i skinula je i rekla da ide da se istušira, a ja sam je bacio na krevet i rekao da želim da ležim sa njom. Pričali smo tako o seksu i njenoj sestri i napomenuo sam da mi je jedino krivo što mi nikada nije dala guzu na šta me je upitala da li to mnogo boli, a ja sam joj rekao da ako se lepo podmaže, analni seks moze biti vrlo prijatan i opustajući. 

Kada sam osetio da mi se opet diže gledajući njene sise na kojima se sušila moja sperma, upitao sam je da li želi da proba nešto, a ona me je upitala šta. Rekao sam joj da je to iznenađenje i da treba da klekne na tepih, da mi izbaci guzu i da se rukama osloni na krevet, što je poslušno ali malo uplašeno uradila. 

Klekao sam iza nje, razmakao njene poveće mesnate guzne polutke i počeo da joj ližem guznu rupicu. Nabio sam joj i srednji prst kako bi je pripremio za jebanje, kako se opuštala nabio sam joj i kažiprst na šta je jauknula i rekla da pazim i da budem nežan, na šta sam se još više napalio jedva čekajući da probam analni seks i nestrpljivo sam namestio nabrekli glavić na njen čmarić.

Rekao sam joj da opusti guzu i da zna da me čini najsrećnijim dečkom na svetu, na šta mi je uzvratila da me voli i sklonivši moje ruke sa njene guze, sama svojim rukama raširila guzne polutke najviše što je mogla.

- Spremna sam, uradi samnom šta želiš i uživaj - uplašeno ali iskreno mi je rekla. 

Počeo sam sa nabijanjem glavića i osetio još veću uskost nego dok sam joj oduzimao nevinost. Nisam verovao da tolikio prija taj osećaj! Izvlačio sam ga, pa uvlačio i napokon sam ušao do pola kurca, kada me je zamolila da ne idem dublje, što sam je i poslušao. Nagnuo sam se preko nje i desnom rukom joj masirao klitoris a levom rukom sam joj dao da mi sisa srednji prst što me je totalno uzbudilo. 

Posle pet, mozda tri minuta, sam se polako odmakao malo od nje i gledao kako kurac ulazi i izlazi iz njene upravo deflorisane guzne rupice i jedva sam čekao da napunim tu rupicu znajući da mi nije potrebna zaštita kako ne bi zatrudnela, pomislio sam kako bi bilo super da joj uvek pre svršavanja nabijam kurac u guzu kako bi se opušteno praznio u njeno mlado meso! 

Na tu pomisao sam osetio da ne mogu više da se kontrolišem, te sam je uhvatio snažno na bokove i počeo da je nabijam na kurac i posle desetak pokreta sam počeo da se praznim duboko u njenoj guzi dok je jaukala i vukla čaršav prema sebi. Dok sam je punio spermom, ujedno sam joj podmazao debelo crevo te sam mogao konačno da ga nabijem do korena unutra, što je bio maksimum orgazma, te sam čini mi se i zadnju kap sperme izbacio iz jaja! 

Srce mi je toliko snažno kucalo da sam pomislio da ću dobiti infarkt! Polako sam počeo da ga izvlačim gledajući taj božanstveni prizor kako obilna sperma izlazi iz njene unutrašnjosti i curi među njenim krupnim čvrstim butinama kao i kako se skuplja između pičke!

Ne postoji erotičniji i živopisniji prizor! Sledećeg dana sam bio pozvan u goste na večeru kod nje i njenih i poneo sam flašu jeftinog vina kako ne bi svaki put došao praznih ruku i dok smo večerali i pričali, razmenjivali smo poglede a ja sam u sebi mastao kako je nabijam u kurac i svršavam u nju. Kurac samo što mi nije iskočio iz farmerica, te sam rekao da moram do WC-a i otišao sam kako bi ga na brzaka izdrkao u WC šolju. Baš pred svršavanje sam začuo kucanje vrata, što me je preseklo i začuo Miličin glas: 

- Moram u vc , piski mi se. 

Rekao sam joj da uđe i kada je ušla namestio sam je na WC šolju. 

- Šta to radiš, roditelji me čekaju, a i tebe, nemamo vremena za to! 

Kako sam bio pred svršavanje, rekao sam joj da otvori usta i na brzinu sam joj ga nabio unutra do pola, na šta se zagrcnula i rekao sam joj da ću biti brz, samo neka me pusti da radim šta sam zamislio. Uhvatio sam je za glavu i počeo da je nabijam na kurac i posle svega petnaestak sekundi sam počeo da joj punim usta spermom, i odmah nakon toga sam ga još uvek onako ukrućenog vratio u farmerice i jedva ih zakopčao! 

Brzo sam sisao dole i rekao da me malo boli stomak, te sam se zadržao. Miličina majka mi je dala tabletu koju sam popio kako bi bio uverljiv i kada se vratila Milica nastavili smo razgovor. Bilo je vreme za spavanje, te smo se pozdravili i otišao sam kući da se slatko ispavam, totalno opušten i ispražnjen, misleći koliko sam srećan čovek i koliko smo ja i Milica stvoreni jedno za drugo. Iako mi je sa Karolinom super išla veza, barem na emotivnom planu, shvatio sam da i Milicu volim kao i nju, možda čak i za nijansu više!

Od tada se vikendom nisam odvajao od devojke, a radnim danima bi se viđao sa Milicom, ne svakoga dana, ali čim bi se ukazala prilika. Čuvamo našu vezu kao najstrožu tajnu i svaki put uživamo kao nikad pre.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar