2°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: happyBSC

UVALIO MI JE JEZIK DO GRLA! Odmah sam se napalila!

Imam dečka dve godine i počela je veza po malo da me guši. Imali smo super seksualna iskustva ali se na kraju sve svelo na dve poze i žuljanje kondoma. Muka mi je bilo od toga. Predlagala sam mu neku trojku ili bilo šta novo.

Ali nije imalo nikakog poboljšanja. Odlučila sam da se opustim malo i bez njega odem na žurku kod sestrine drugarice na kojoj jako malo ljudi poznajem.

Na početku sam bila stalno uz sestru i kao u nekom blamu od nepoznatih ljudi. Ali kada je počelo da se pije - vodka za vodkom. Do ludila. Sestru mi je pokupio neki tip i ja sam ostala sama da pijem. Prišao mi je neki dečko koji me je smarao pričom. Očigledno nije bio popio kao ja. Pitao me da me vozi kući jer sam pijana a iz mene se samo otrgnulo:

- Neću kući, hoću da me jebeš!

Ni sama ne znam kako sam to izgovorila. On se samo nasmešio i uhvatio me za ruku. Izveo me napolje, naslonio na auto i počeo da me ljubi. Uvalio mi je jezik do grla i ja sam se odmah napalila, počela sam da vlažim od samog poljupca. Kada sam počela strasno da se žvalavim i po malo stenjem gurnuo me u auto.

Odvezao nas je negde van grada. Dok je vozio spustila sam sedište i legla. Jednom rukom je vozio a drugom me mazio po butinama, dok nije dosao do pičke. Zavukao ruku ispod kratke suknje i kada je dohvatio samo čipkane tangice nasmešio se i odmah zavukao ruku u moju natopljenu pičkicu.

- Uhhh... jbt kako je vlažna, hoćeš da te razvalim od kurca? - pitao je kroz osmeh.

Ja sam naravno tada potpuno poludela i počela da mu otkopčavam farmerke. Parkirao se. Spustio i svoje sedište, pojačao muziku i zapalio cigaru. Nabijao mi je glavu na tvrdu kurčinu i stenjao kao životinja. Pušila sam mu kao kurva a on je ponavljao:

- Ajdeee kučko puši ga!

Kada se približio svršavanju gurnuo me na moje sedište i skinuo sa mene svu robu. Ostala sam gola, raširenih nogu i pičke željne jebanja. Stenjala sam.

- Dođi! Jebi meee...

Bilo je jače od mene. Htela sam kurac u sebi. Ni on nije mogao da se suzdržava. Odmah mi ga je nabio do jaja. Vrištala sam, jebao me kao životinja. Gledala sam kako mu kurčina ulazi u pičku i smeškao se. Držao me za kukove i nabijao me bez milosti. Stiskao mi je sise, ljubio ih, jebao me... On nije znao šta će pre. Ja nisam mogla ništa osim da stenjem, vrštim i ponavljam mu:

- Jebi meeeee... Razvaliii meee kurčinooo.

Okrenuo me na stomak i jebao u guzu. Aaaaa bol ali slatki bol. Nabijao se na mene dok su mu jaja udarala o moje dupe. Auto nam je postao uzak pa smo izašli i počeli da se valjamo po travi. Lizao mi je pičku kao najslađi sladoled. Vrištala sam, tresla sam a on je samo jezikom pravio pokrete koji me izluđuju. Uvukao mi je dva prsta u pičku a lizao mi klitoris. Mislila sam da ću da poludim od zadovoljstva.

Okrenuo se na 69 i lizao me a ja mu pušila kao kurva. Želela sam da budem njegova kurva. Nismo dozvoljavali da svršimo prerano. Jebao me kao da je samo moju pičku čekao čitav zivot. Vrištali smo u prirodi. Opet se okrenuo prema meni i jebao me u pičku a rukom dirao klitoris.

- Aaaa... - tesla sam se i vrištala.

Nisam znala sta da radim sa sobom. I on je vrištao:

- Svrši kurvo, svrši

- Jebiii me kurčinooo!

Jebao me dok nisam svršila, malaksala sam. Malo se kao smirio i sa kurcem u meni legao na mene i kad su nam se spojila znojava tela opet je počeo da me ljubi. Nastavio je sa laganim pokretima kurca dok me ponovo nije doveo do agresivnosti. Počela sam sama da mu se nabijam na kurac kao drolja. Jebao me opet a samo sam želela da on svrši. Jebao me, nije me ni gledao, samo u kurac koji razvaljuje moju vrelu i mokru pičku. 

Vrištala sam ali mi nije dozvolio da svršim dok on nije ispraznio kurčinu u moju pičku. Napunio me u mlazovima. Stenjala sam od užitka koji je pričinjavala toplina sperme u mojoj pički. Kada je završio izmakao se i samo me rukom zadovoljavao. Dirao mi je pičku iz koje je curila sperma. I gledao me u slatkim mukama sve dok ponovo nisam svršila

- Uhhhh...

Legao je pored mene prislonivši mi kurčinu na dupe i tako smo zaspali. Ujutro sam se probudila mokra još uvek. Pa smo mogli samo da nastavimo...

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar