15°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: happyBSC

Ludački sam svršio! Mislio sam samo kako joj ga nabija!

Evo da vam ispričam događaj koji nikom do sada nisam rekao. Sve se vrti oko moje mame i njene drugarice i mene koji se zovem Marko, tada sam imao 19 godina. Pa da ih opišem. 

Mama se zove Dragica, sad ima 44 godina, a događaj se zbio pre 6 godina, znači kad je imala 38.  Kratke crvene kose, nižeg rasta, odlične guze, mnoge bi joj žene zavidele i jedino što je imala osrednje sise ali to je moglo da prođe. Nije volela da se oblači preizazovno osim kada bi išli u neke svatove ili na neko veselje. Njena drugarica se zove Kata. Isto nižeg rasta, manjih sisa i nešto opuštenije guze, crne kose...

Da krenem...

Mama je bila član jednog udruženja koje je pravilo i prodavalo suvenire po sajmovima. I jedno jutro je mama dobila poziv od predsednice udruženja da bi trebalo da ide sa Katom u Sarajevo, odnosno neko selo pored, na poljoprivredni sajam, i na kraju svega prihvatila je poziv i odlučila da ode na ta tri dana. Sledeće jutro mi je sinulo u glavu da je pitam da idem s njom i ona je pristala, ali sam morao da nagovorim oca da mi da pare za smeštaj i to sam nekako izmudrovo. Otac je bio devet godina stariji od mame i dosta je pazio na nju. I eto došao je i taj dan, stvari sam spakovao i autobus je čekao. Pri ulasku u bus otac mi je prišao i rekao:

- Sine pazi na njih dve.

- Oče, nema potrebe da brineš.

Kad smo stigli u to selo imali smo neki porodični smeštaj. Njih dve zajedno a ja u sobi do njih. Prvi dan sam im pomogao da slože suvenire i bio sam sa njima dok ne izvide situaciju. Sajam je bio stvarno velik i bilo je tu svega i svačega, pa se našla tu i neka dobra riba. Drugi dan sam odlučio da odem do Sarajeva da vidim malo kakav je grad. Vraćajući se nazad odlučih da ne idem odmah u sobu već malo do njihovog štanda. Usput sam naišao na Katu koja je otišla da zapali cigaru i da popriča sa mužem u park koji je bio odmah pokraj sajma i štandova. Kad sam se približio štandu, na nekih 30 metara, videh nekog čoveka kako razgovara s majkom a ona se samo smejulji.

Bio je to neki tip u odelu, dosta dobro obučen, visok nekih 185 santimetara. Imao je brkove i bio je malo deblji, odnosno imao je veliki stomak. Odlučio sam da odem iza štanda na kojem su viseli suveniri da čujem o čemu pričaju.

- Koji su vaši suveniri? - upita.

- Evo ovi levo. Zašto pitate?

- Lepa damo, ja ću da kupim sve vaše suvenire, ali postoji jedan uslov!

- A koji je taj uslov ako se sme znati? - upita ga mama iznenađena, ali srećna.

- Dođite kod mene u kamp prikolicu u park pa da se dogovorimo - odgovori.

Sad je već i meni bilo sve sumnjivo. Majka je pristala, ali nije mogla odmah. Čekala je Katu da dođe pa da je zameni. Kad je došla Kata, kaže njoj mama da ide i ona da zapali cigaretu i da na nekih 15 minuta popriča s ćaletom. I mama je krenula za njim, a ja za njima s neke udaljenosti da me ne vide. Kada su došli do parka ušli su u neku malu kamp kućicu. Približio sam se i kako je zavesa od prozorčića bila malo odškrinuta video sam njih dvoje kako sede, piju koliko sma vidio po boci konjak i pričaju. Pošto je prozor bio malo otvoren mogao sam da čujem o čemu je reč.

- E ovako. Ja ću da kupim sve vaše suvenire i nije bitna cena, a vi ćete da mi učinite uslugu pošto sam ovde sam, bez žene, dece i briga!

- O čemu je reč?

Krenuo je lagano prema njoj rukom, dirajući joj kolena i idući sve prema međunožju. Ona, zaprepašćena mu uzme ruku i odmakne i kaže da to nikad više nije učinio i da  nema još puno vremena jer će se Kata zapitati gde je. Sedeći, muškarac skinu pantalone i ispade mu kurac koji je bio poludignut i kaže joj:

- Ajde damo da obaviš početak posla na brzinu i ideš nazad.

– Vi ste ludi, ne dolazi u obzir. Mislila sam da ste ozbiljan tip a ne nekakva debela seljačina.

- Onda ništa od suvenira i prodaje, a planirao sam da vam dam dosta novca za suvenire.

A pošto je mama imala nekih suvenira u vrednosti od 500 maraka, nije joj baš bilo svejedno i ustade onako malo čak i pripita i kaže mu:

- Može ali s tim da dobijem još 500 maraka bonusa.

I on pristade. Došla je do njega i klekla je i stavila ga usta. Kad sam to video zaprepastio sam se. Nisam znao šta da radim, na kraju sam odlučio da ću ipak videt šta će biti s nje i njega. Pušila mu ga je dosta dobro a on je samo dahtao i izvadio joj sise iz bluze i grudnjaka i mesio. Počeo je da joj nabija sve jače i jače dok joj nije svršio u usta. Proguta spermu i kaže:

- Daj sad pare.

- Stani malo! Kud si navalila - i izvadih iz zadnjeg džepa 500 maraka.

- A onih drugih 500? Šta s njima?

– Sutra ćemo se se dogovoriti.

- Nema sutra, sutra mi je već 3.dan i moram da pakujem stvari za kući.

- Ne brini ti ništa.

Kad je izašla iz kamp kućice malo je popravila friz i namestila grudnjake i otišla do štanda. Ja sam onako lud i izgubljen otišao u sobu da spavam. Kad sam se probudio 3 ujutro ceo dan sam bio s njima da mi mama ne pobegne iz vida.

I tako ja sam malo šetao, malo sedio i pio sok sve dok nisam zapazio opet onog istog tipa kako prilazi štandu i onako fin govori mami da će da kupi sve njene suvenire i pola od drugarice Kate. Daje joj novac i opet se obraća mojoj majci i govori joj:

- Ajde da mi pomogneš da prenesem suvenire u park do kamp kućice.

Ona pristade a meni kaže da pomognem Kati da spakuje ono što je ostalo a da nje neće biti pola sata (mislila je da ja ne znam gde bi trebalo da odnese stvari) jer je već bilo kasno oko 11 sati, a ujutro rano nas čeka bus za kući. I tako dok sam pakovao stvari odlučih da kažem Kati da idem do WC, a zapravo sam otišao do parka da vidiim šta se dešava tamo.

Kad sam se približio skroz blizu onog prozora, kad se nisam srušio na zemlju od onoga što sam imao da vidim. Ona je klečala i pušila mu kurac koji je bio skroz dignut s nekih otprilike 18 santimetara ali jako debeo s velikim glavićem. Ja sam se napalio skroz. On joj je zapovedio da se prodigne i legne preko stola i ona to učini. Prišao joj je s leđa i namesti vrh glavića na njenu picu i lagano ga je stavljao a ona je sve više i više dahtala i stiskala zube.

Počeo je da joj nabija sve jače, a ona je dahtala toliko glasno da sam mislio da će je neko čuti iako nije bilo baš blizu ljudi. Onda joj je rekao da legne na leđa i kad je to uradila on je počeo da joj liže pičku i s prstom joj lagano dirao čmar. Nakon nekog vremena opet namesti kurac na pičku, a ona mu kaže:

- Ajde zabij ga već jednom! Razvali me! Ajdee, ajdeee...

I on ga nabije naglo do kraja. I počne da je tuca a ona je krenula ne više da dahće već da jeca od zadovoljstva a i od bola jer je stvarno ovaj imao debelu kurčinu. Jebo ju je ludo i nenormalno a ona je uživala kao da ne zna gde je. I dok mu je kurac bio u njenoj pički on uzme neku kremu i namaže joj čmar.

- Ne dolazi u obzir. Jebi me u pičku i svrši mi usta da već napokon izađem. Pitaće se gde sam.

On joj, ipak, stavi na vrh čmara i lagano joj ga počne nabijati, sve dok nije glavić ušao. A ona je toliko stisla neku krpu kao da će je ovaj prepoloviti, a on je počeo sve više i više da ga stavlja. Nabijao joj ga je jedno 15 puta naglim pokretima a ona je uz jecaje govorila:

- Too... too... jebi me, još... jošš... ah... ah... ah.... Boli, bolii, lakše malo, ah...

On joj ga izvadi i naredi:

- Otvori usta brzo!

Ona to uradi i on joj napuni usta spermom. Sve je progutala i oblizala mu glavić.

- To svaka čast, dobar posao si napravila. Hahah... - pohvali je uz smeh.

- Ma daj odjebi, pocepao si mi guzicu. Nisi normalan a i pička mi nije ništa bolje. Šta će reći drugarica? Gde sam do sada.

Dok sam gledao kroz prozor kako se oblači, briše pičku od vlage, otrčah u sobu. Izvadih kitu i počeh jebački da ga drkam na scene koje sam video. Svršio sam ludački, neverovatno, i onako umoran sam zaspao.

 

 

 

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar