13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

STARA KOKA DOBRA JUHA! Komšinica u godinama ga ISCEDILA!

Skinula je gaćice i ostala raširenih nogu u iščekivanju. Stajao sam iznad nje i zbacio sa sebe svu odeću. Zagledala se u moj kurac i odjednom sela. Njene ruke su ga obuhvatiler i počela je da ga požudno uvlači u usta. Stajao sam kao ukopan i gledao njenu raspuštenu kosu, koja je bila tako meka i lepa da sam se čudio kako nikada to nisam primetio. Rukama mi je stiskala jaja, a ja sam se sve više nabijao u njena usta.

Nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana spavati s njom. Ne zbog njene neprivlačnosti, jer ona uistinu nije bila zgodna žena, već zato što me nikada nisu privlačile starije gospođe, a posebno ne moja komšinica koju sam svakodnevno gledao uprljanu iraščupanu kako kopa po svom dvorištu.

Kad se pridigla nad gredice, njene velike grudi klaparale su i njihale se u pokretima ruku, a pička se nabrekla u starom šorcu koje su uzgred rečeno imale veliku rupu među nogama. Kroz nju su se primećivale bele gaće, za koje se nikada nisam ni usudio da zamišljam kako izgledaju. Već pomalo sedu kosu, iako nije imala puno preko pedeset godina, vezala je u visoki rep.

Delila nas je samo ograda od zelene mreže, a još od nekada na njoj su bila vrata kojima smo prelazili jedni k drugima. Nije imala muža, a nisam nikada ni viđao neke muškarce u njenoj blizini. Za razliku od nje, ja sam bio srećno oženjen, još nisam imao dece, a žena mi je bila jedna od boljih pičkica u gradu. Ponosio sam se time, iako me izjedala ljubomora. Često je bila odsutna zbog svog posla, a ja sam je zamišljao u naručju drugog i ludeo sam do gotovo besvesti.

Ali, da krenem s pričom. Tog sam subotnjeg jutra prao auto u dvorištu, a žena se nalazila već po ne znam koji vikend na službenom putu. Do nosa mi se prikrao miris roštilja i osvrnuo sam se tražeći od kuda dolazi. Pod spuštenim krovom moja komšinica okretala je sočne odreske. Čuo sam poznate zvukove iz želuca i molio Boga da me pozove. Tako je i bilo.

– Jeste za kotlet? – pozvala me i ja sam, malo se nećkajući radi pristojnosti rado prihvatio poziv.

– Sednite dragi, evo hladnog pivca – uz kotlete i nevezani razgovor popio sam ja i četiri piva i ustanovio kako me ona sve više privlači. 

Peškirom je brisala znoj između velikih dojki čije bradavice su svaki čas ispadale iz prevelikog dekoltea nekakve haljine na kopčanje. Kad je prebacila nogu preko noge, pokazala mi je nabreklu pičku stegnutu u ružičastim gaćicama. Popila je i ona, što je bio rezultat njenog otvorenog ponašanja.

– Onda komšija, kako seksualni život? Da li je suvo kao i kod mene? – takav muškarac kao Vi trebao bi da jebe svaki dan.

Raskopčala je dva dugmeta i oslobodila svoje velike, ali čvrste grudi.

– Pa ne mogu da se požalim, ali dobre jebačine nikad dosta – rekao sam ispijajući zadnje kapi već mlakog piva.

– Ah, dobra klopa, piće i jebanje, izmore čoveka. Prvo dvoje imam, a kako od jebanja ništa, mogu Vam ponuditi finu kaficu – rastegnula se i uhvatila se rukama za dojke, lagano ih gnječeći.

– Da, mogao bih, svakako – mrmljao sam ne skidajući pogled s njenih ruku. 

Ona je to primetila i raširila noge, te ih podigla na moju stolicu.

– Odmah dragi, samo da si malo oduvam. Jel’ ti smetam? – jedva sam je slušao jer sam se zapiljio u gaćice koje su ocrtavale tačno spajanje usmina u debelu zemičku. 

Noge su joj bile sveže izbrijane i potamnele od sunca. Nikada do tada nisam je proučavao, ali sada me uzbudila.

Počeo sam da je milujem po nogama, pa sve više, dok nisam uvukao prste u gaćice i počeo da se igram njenim dlakama. Nije rekla ništa, ali je sve više širila noge, raskopčavši haljinu do kraja. Nije imala grudnjaka, a bele dojke su se rasipale poput lubenica. Imala je ravan stomak, potamneo, što je bio očigledni dokaz da se sunčala u dvodelnom bade-kostimu. Strovalio sam se u stolicu i skinuo papuče. Tada sam noge podigao do njenih grudi i stopalima počeo da mazim bradavice. Oblizivala je usne i odjednom jednostavno rekla:

–  Uđimo.

Podigla se munjevito i uhvatila me za ruku, uvukla me u malu radionicu punu alata, creva za zalivanje i posuda za cveće. Bez reči je legla na džalpve sa zemljom koje su ležale u uglu. Skinula je gaćice i ostala raširenih nogu u iščekivanju. Stajao sam iznad nje i zbacio sa sebe svu odeću.

Zagledala se u moj kurac i odjednom sela, njene ruke su ga obuhvatile i počela je požudno da ga uvlači u usta. Stajao sam kao ukopan i gledao njenu raspuštenu kosu, koja je bila tako meka i lepa da sam se čudio kako nikada to nisam primetio. Rukama mi je stiskala jaja, a ja sam se sve više nabijao u njena usta.

Osetila je približavanje mog vrhunca, jer se odjednom podigla i ruke mi obavila oko vrata, a noge oko struka. Bila je lagana i kad sam se zapičio u njenu žilavu pičku obuhvatio sam je ispod guzice podižući je u ritmu. Jebali smo se dugo i nisam mogao da verujem kako to da ne svršavam. Bio sam uzbuđen i osećao približavanje špricanja, ali me obuzela nekakva luda snaga i ja sam je i dalje nabijao. 

Odjednom je pustila ruke i digla se sa mog tvrdog kurca, klekla je na zemlju i ponudila mi svoju guzicu. Bila je napeta i lepa, što me nanovo začudilo, ali nisam imao vremena za razmišljanje. Spustio sam se dole i lagano uvukao kurac u njen čmar. Moja žena je pristajala na svašta, ali na takav seks nikada. Polagano sam ga uvlačio, dok je ona svoje prste uvukla u otvor pičke, a zatim je počela ludački da se trlja po Venerinom brežuljčiću, po izbočini svoje strasti. 

Nakon nekog vremena, sama je izvukla kurac iz čmara i uvukla ga u pičku stiščući mi jaja. Nabijala se sama udarajući guzicom, dok su joj se grudi potezale po prašnjavom podu. Svršio sam eksplozivno, a ona se brzo izmigoljila i pritisnula ga između svojih dojki i dalje ga potežući. Jebao sam njenu rupicu, a ona me oblizivala gutajući gustu tečnost. Tada me poljubila u glavić, lupila po guzici i promrmljala:

– Briši! Bilo je super!

– Ne, meni je bilo super, nisam te zamišljao takvu.

Prekinula me i dodala mi košulju. Obukao sam se bez reči, a kad sam hteo da je na rastanku poljubim, okrenula je glavu.

– To ne bi bilo dobro. Ovako smo sebi priuštili trenutak zadovoljstva i tako neka ostane. Uživala sam ja, a nadam se i ti.

Izletela je napolje, u hodu zakopčavajući haljinu. Kad sam izašao, nije je bilo. Otvorio sam vrata i vratio se u dvorište. Nastavio sam da perem auto gledajući stalno prema njenoj kući, ali tog dana se više nije pojavila.

Razmišljao sam o njoj i nije mi bilo jasno kako se to dogodilo nakon našeg dugogodišnjeg poznanstva. Bilo je situacija kad smo se mogli pojebati, ali nikada to ni jedno od nas nije poželelo. Kako smo danas osetili takvu privlačnost? Pivo? Videćemo.

Nakon par sati sna i tuša, zavalio sam se pred televizor i stigla je moja supruga. S vrata se bacila na mene ljubeći me, a ja sam sve vreme pred sobom video prašnjavi pod i komšinicu kako sisa moj kurac. Pokušao sam da se opustim, ali nisam mogao doći do erekcije.

– Maco, pa zar me ne želiš? – mazila me moja draga i ljubila me po vratu, a ja sam u sećanje sve više prizivao jebanje u radionici i kad sam se napokon nabio u suprugu, zamišljao sam debelu komšinicu. 

Svršio sam brzo, ali ona je bila zadovoljna i samo se pokrila haljinom, i zadremala od umora. Sledećeg jutra jedva sam dočekao da komšinica izađe u dvorište. Tiho sam sišao stepenicama dok je supruga još spavala. Otvorio sam vrata ograde i ušuljao se u njeno dvorište. Upravo mi je zamakla iza garaže i ja sam je pratio.

– Dobro jutro! – procedio sam.– Čitavu noć mislim na tebe i želim da te pojebem.

– Moraš to da zaboraviš. Ti imaš ženu, uskoro ćeš dobiti i decu, a suživot bi bio nemoguć kad bismo se jebali svaki dan. Bićemo jednom zajedno, obećavam ti. Ali sad zaboravi i živi svoj život kao i do sada.

– Znam da je nezgodno, preblizu smo, ali daj da te poševim još jednom, molim te, bar da te poližem, da te osetim, da imam o čemu da sanjam. Molim te – bio sam lud od želje i znao sam to, ali više mi ništa drugo nije bilo važno. 

Mogao bih da je jebem da baš i moja supruga stoji kraj nas.

– Ne, ne bi bilo u redu. Idi, ne smem da popustim – tiho je rekla i otišla u kuću zatvarajući vrata.

Od tada su prošle nedelje, a ja je i dalje jednako želim. Sve manje uživam u seksu sa suprugom, i iako znam da nas dele godine, moja komšinica je jedina koju stvarno želim.

– Molim te, ako ovo pročitaš, javi mi se. Neću ugroziti brak, već ću ga jedino tako spasiti. Želim da te ližem, ljubim, tucam, ali paziću da niko nikada ne sazna, da to ostane tajna samo za nas dvoje. Pozovi me molim te, moja supruga odlazi na nedelju dana. Budimo zajedno bar onda kad je nema. Želim te, želim te...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti