10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

KOLIKO TI JE, KAO U MAGARCA Mališa sada moraš da razbucas ovu mrcinu među mojim nogama

Baka Lili zadnjih nekoliko godina živela je prilično usamljeno. Muž je umro, deca su se razbežala i ništa joj nije ostalo osim Lucije koja je bila u još gorem stanju. Povremeno bi otišla do nje, jadala se i delila sa njom ono malo događaja koje je proživljavala. Često su pričale o seksu. Niti jednu nije prošla volja za kurcem. Lili je povremeno doživljavala prave napade strasti. Buljila je u mlade momke i zrele muškarce želeći da ih uvuče u sebe, proguta ih među svojim zrelim butinama.

- Sanjala sam sinoć onog malog Jovana što je voleo matorke. Joj boze kako je to bilo blesavo. Celog sam ga izjebala. Taj mali je imao tako velikog, da sam se probudila kad je raskopcao šlic  - prošaputala je nečujno Lili. 

Lucija se nasmejala.

- Pa znaš šta, nabavi jedan vibrator i to će rešiti tvoje probleme. O Bože kako si ti perverzna. Pa taj mali ima 20 godina, a ti stara fufica i njega bi jahala!

Lili se malo zamislila.

- Znaš šta, baš me briga, ceo život sam pazila da mi neko ne bi prigovorio, pa se nisam uopšte jebala. Dobro jesam, ali šta je to, nula, ceo život nula. Ti mladi se navleče po svakom ćošku i nikom ništa.

Lucija kojoj seks nije bio neka opsesija volela je da sluša njene fantazije i često je potpaljivala vatru.

- Ma kupi sebi jedan ogroman crni dildo. Možeš i poštom da naručiš ako te sramota da kupiš u radnji.

- Ma šta će mi to, pravog bi naručila. Čula sam da ima momaka koji dođu ako ih pozoveš i dobro te izjebu za 50 evra. Šta je to pola moje penzije da dam za mladog i tvrdog - šalila se na svoj račun Lili.

- Znaš šta, sutra će mi doći Darko, onaj mladić iz Bosilegrada da pogleda veš mašinu. Pokušaj s njim. Taj sigurno pičke nije video nikada. Mlad je i neiskusan - Lucija je zvučala prilično ozbiljno kad je ovo predložila baka Lili.

SAZNAJTE I OVO...

ODZVONILO MILOVOM DPS-u: Predložena zabrana stranke!

UPOZORENJE PREDRAGA KONA: Evo ko najbrže prenosi virus i ko su superprenosioci

BAJDEN ODBRUSIO TRAMPU: Hoćeš li više ućutati, čoveče? (VIDEO)

ARTILJERIJA ZASIPA GRANATAMA: I danas razmena vatre u Nagorno Karabahu

Takav ti treba, taj šta curu neće uloviti nikada. Mlad je, jak je, ali priglup. Nijedna ga neće. Žalila mi se njegova mati kako nije imao nijednu curu otkad je došao u Beograd. Taj bi i kera pojebao koliko je zagoreo. Ja ću ti pomoći da ga kresneš.

Darko je bio visok, jak, potpuno smotan, pričao je samo o poslu i tu je jedino povezivao koliko toliko smislene recenice. Za ostale teme je bio glup i nije imao o čemu da priča. Lili se učinilo da to uopšte nije losa ideja. Išla je logikom da nema šta izgubiti. Bar će joj se nešto dešavati dok se bude upucavala tom mladom majstoru. Provela je mirnu noć budući da je očekivala pravi jebeni košmar što joj se uvek dešavalo kad bi pre spavanja razmišljala o karanju.

Pažljivo se skockala pazeći na svaki detalj, male gaćice koje joj je poslala ćerka iz Berlina, samostojeće crne čarape i usku haljinu koja joj je pomalo smetala, jer joj je isticala stomačić. Dok je navlačila gaćice setila se da je proklinjala ćerku Dubravku koja je već duže živela sa mužem, starijim Nemcem, kojeg nije baš previše simpatizirala, ali sad su joj se te gaćice učinile baš super. Znala je da će danas teško biti u poziciji da ih svlači, ali ipak nikad se ne zna.

Lucija je već počela da ispituje Darka o ženama, tražeći potvrdu svoje pretpostavke da ovaj nikad nije jebo. Nije gubila vreme čekajući Lili. Užasno se napalila na pomisao da bi se njena prijateljica rado popela na njegov mladi kurac, pa je ne čekajući je počela s akcijom. Nakon nekog vremena začulo se zvono, a Lili je ušla. Uvek bi zazvonila čisto da da znak da je stigla.

- O gospođo izgledate vrlo atraktivno danas, šta se to desilo, da niste našli kakvog švalera - sa vrata je napala Lucija.

- Nema više švalera, žene su ih tako zavezale da ne mogu da mrdnu, a zašto bi i mene gledali?

- Daj molim te, pa pitaj Darka, baš si privlačna, zar ne Darkić? - upitala je Darka koji je zbunjeno klimnuo glavom.

- Darkić, znaš onu poslovicu o staroj koki?

- Znam teta Lucija, to svi znaju, stara koka dobra supa - stidljivo je promrmljo mladi potencijalni babojebac.

- To je tako. Ja ti kažem da je to tako, a šta ti misliš Darkić?

- Pa ako su tako stariji rekli onda je tako. Verovatno to nije bez razloga rečeno - iznenađujuće brzo se snašao Darko.

- Ma pusti deca, on ti gleda mlade curice, zar ne mali? Šta će tebi stara koka - umešala se Lili očekujući potvrdan odgovor.

- Meni je sve dobro, i mlade i stare, ali ja njima ne valjam - ispalio je navlačeći kretenski osmeh na lice.

Poprilično ih je zbunio odgovorom, Lili je ćak pomislila da mali uopšte nije tako glupav kao što su mislile, i da su ga previše podcenile.

- Kako to možeš da kažeš? Pa baš si zgodan dečko, visok, vitak, možda trebaš nešto da promeniš, malo više da pričaš sa devojkama, zar ne Lili?

- Daj molim te, sa ženama se priča tek kad ih pojebeš. Šta da pričam sa njima?

Raspravljale su tražeći prostor za utrapljivanje Lili na Darkovu mladu kurčinu.

- Ma šta ja znam, neke misle da sam peder jer me nikad nisu videle sa ženskom, kapirate, to mi ide na živce. Kažu da si peder, a uopšte nemaju pojma šta se meni sviđa.

- A šta se to tebi sviđa? Da Darkić stvarno, šta se to tebi sviđa, nama možeš da kažeš - znatiželjno su se nalaktile i gotovo mu se unele u lice.

- Sve me zanima, mislim, zanima me sve sa ženskama, kako da vam kažem. Ja bih morao da idem, pa ćemo se čuti, teta Lucija.

- Daj čekaj Darkić, morao bi gospođi Lili da pogledaš nešto u kupatilu. Mislim da joj vodokotlić ne radi. Kad bi mogao da dođeš? - Lucija je eksperimentisala da spasi situaciju.

- Joj da, zato sam i došla. Kad bi mogao da dođeš i da pogledaš?

- Danas ne mogu, sutra sam slobodan. Gde stanujete - odgovorio je Darko pakujući stvari.

- Ako si autom pokazaću ti. Odbaci me taman do kuće i videćeš gde živim. Nije daleko, par ulica odavde.

Darko je odgovorio potvrdno, sačekao je i pomogao joj da navuče kaput. Lili je zavrnula haljinu čim je sela u auto. Pokušavala je da uhvati njegov pogled na njenim butinama. Darko se bez imalo srama zagledao u prizor na sedištu do sebe i pukao.

- Imate dobre noge, baš dobre noge - reče Darko.

- Daj šta me zafrkavas, moram dignuti haljinu jer ne mogu da sednem ako je ne zadignem.

Lili se zbunila Darkovom direktnošću.

- Ne zafrkavam, stvarno mi je super to što ste zavrnuli haljinu. Super je što je morate zadignuti da bi seli - nastavio je Darkić.

- Onda OK, ako je tebi super, meni je isto super, samo što ja ipak mislim da me zafrkavaš. Evo sad vidite, svi misle da se zafrkavam, i zato sam ja pajser. Mlade se ljute, a vi mislite da se je nešto izmotavam sa vama.

- Joj oprosti srce, znaš šta, iskreno, baš mi je drago ako ti se sviđaju moje noge. Znaš, dugo nisam dobila kompliment pa sam nekako zbunjena. Inače, baš mi je drago ako ti se sviđaju - iskreno je odgovorila Lili.

- Stvarno Vam ne smeta to što buljim u vaše noge?

- Ma šta bi mi smetalo, samo pazi kako voziš. Drago mi je da su ti zanimljive.

Lili je došla do plena puno lakše nego što je mogla i da pomisli u najluđim snovima. Mali se zakačio, upecao se na prvu udicu, ali je ipak ostala zbunjena njegovom direktnošću. Znala je da joj ostaju još nijanse, i da ne sme zabrljati. Još u vožnji počela da razmišlja o sledećem koraku.

- Sve žene vole da dobiju kompliment Darkić, samo što to neće priznati. Sutra kad budeš došao kod mene, ja ću očekivati još komplimenta.

- Da, da, samo me morate ponovo iznenaditi. Daću Vam kompliment ako me iznenadite, ako bude opet razloga za kompliment.

Na trenutak se nije znalo ko koga ovde muva. Lili je bila sigurna da ona vodi igru, ali Darkovo ponašanje odavalo je njegovo potpaljivanje vatre.

- A šta bi to moglo da te baš iznenadi?

- Pa ako Vam kažem onda to ne bi bilo iznenađenje. To Vi morate da odlučite - opet ju je iznenadio.

Parkirani ispred Lilinog ulaza ostali su prilično dugo. Lili vise nije trebala da razmišlja o tome hoće li ga ćapiti ili ne. Klinac joj je uvalio drugu vrstu problema. Još u autu je počela da razmišlja šta da uradi da bi ga iznenadila. Dogovorili su se za 10 sati i napokom se razišli.

- Ne možeš da veruješ drugarice, taj klinac je pravi mufljuz. Tako mi se nabacivao da sam u ostala u šoku!

- Jebem ti, pa on je napaljeni mladi jarac.

- Ne znam šta da radim. Rekao mi je da ga moram sutra ponovo da ga iznenadim!

- Joj, vidiš ti, još ne mogu da poverujem da ti je tražio pičku.

- Nije direktno ali taj bi jebao. Baš imam sreće. Samo da sutra dođe.

- Doći će, ne brini. Pa šta ti je, ako je hvalio tvoje noge, znači doći će.

Nakon završenog telefonskog razgovora uhvatila ju je nevoza. Prevrtala je po fiokama i tražila nešto čime bi ga mogla iznenaditi. Sve joj se činilo glupo i demodirano. Sve su haljine bile predugačke, grudnjaci neerotični, gaćice prevelike. Sela je u fotelju, upalila TV i eksperimentala se opustiti. Bila je napeta, ipak se nije pojebala sedam godina. Ma kojih sedam, najmanje osam.

Jebač joj nije došao kući celu večnost, a ne zna šta da obuče. Mali možda nikad nije jebao i očekuje od nje bog zna šta. Sve joj se to motalo po glavi

Zaspala je kasno, a ujutro se nije sećala da li je i šta sanjala. Opet je čačkala po fiokama i ormarima, palo joj je napamet da ga možda dočeka gola. To bi ga sigurno iznenadilo. Odmah je odustala jer je bila uverena da ne izgleda dobro i da bi ga tako samo odbila. Našla je majicu koju je Dubravka zaboravila prošlo leto i učinila joj se zanimljiva. Ustvari to i nije bila majica nego topić, mali topić bez grudnjaka. Činio se prihvatljiv. Kad ga je obukla smetalo joj je što izgleda ko trudnica, taj stomačić, kako ga je zvala, ustvari je bio veliki okrugli balon i to joj je smetalo.

Kopala je dalje po fiokama podižući povremeno sise, ovako utegnute i nisu joj se činile loše. Činile su se čvršće i zanimljivije. Kad je naišla na još jednu Dubravkinu sitnicu, setila se koliko se nervirala što je ova zaboravila gomilu stvari, što svojih, što od dece. Suknjica na koju je bila skroz zaboravila i koja joj se jedno vreme stalno vrtila po rukama, koju je premeštale iz fioke u fioku navukla joj je osmeh na lice.

Kratka suknjica sa dva dugačka proreza, pričvršćena na samom vrhu laganom trakicom koju je Dubravka nosila samo po kući, jer joj je muž branio da u tome izlazi u grad, bila je BINGO. Uspela je nekako da se uvuče u nju, guzovi su joj bili poveliki i to je bio jedini problem, uvaliti nekako guzove.

Kad je napokon uspela pogledala se u ogledalo. Činilo joj se da gleda neku staru kurvetinu. Uhvatio ju je lagani stid. Ipak je ona majka i baka. Ko zna šta bi rekla Dubravka da je vidi. Unuke bi u zemlju propale od stida kad bi znale da im baka glumi kurvu. Skapirala je da je takvo razmišljanje neće nigde odvesti pa se naglo trgla. Na kraju krajeva, gde su svi oni kad joj je teško. Ne javljaju se po dva meseca i baš ih je briga za nju. Odlučila je da radi šta joj je volja.

Dok se tako vrzmala razmišljajući o svemu i svačemu začulo se zvono. Skamenila se. Tek je pola deset i to sigurno ne može biti Darko. Privukla se do špijunke i provirila. Pred vratima je stajao Darko sa alatom. Osvrnula se oko sebe i odlučila da otvori, ako ga bude držala ispred vrata bojala se da ne ode, a ipak nije bila zadovoljna onim čime je odlučila da ga iznenadi.

- Odmah, evo - govorila je dok je otključavala.

Noge su joj počele da klecaju i uhvatila je panika. Kad je Darko ušao u prvi mah nije se zagledao, nego je čistio cipele o tepih kojeg je ona držala u unutrašnjosti stana jer je komšijin pas često znao ispišati po njemu, pa ga je zato povremeno ubacivala u stan.

- U jebem ti, ovo je ludo, ovo je stvarno ludo! - spontano je procedio Darko, očigledno nije uspeo da se uzdrži.

- Šta je ludo, mališa? Ma sve je ludo! Jebem ti, ovo je stvarno iznenđenje. Ko će sad popravljati kotlić? Hoćeš, ne moraš sad da me prevariš. Ja sam svoje uradila, sad moraš i ti.

- Lili, vi ste komad za bogove, jebem ti, kakve dude imaš. Joj tako ste me iznenadili. Ja sad stvarno ne mogu ništa da uradim.

OVO MORATE ZNATI

UČITELJ IZ PAKLA Deca odahnula, konačno je dobio otkaz! (FOTO, VIDEO)

ZAVIRITE U NEOBIČNI DOM Ova kuća je jedinstvena, a košta samo 86.000 evra (GALERIJA)

FINIŠ NA NOVOM ZELANDU Stiže "Avatar 2" a odmah i treći deo (VIDEO)

- A šta bi ti sad, šta ti se mota po glavi?

- A šta ja znam, ne znam, al jebao bih Vas Lili. Tako bi Vas rado jebao!

Lili se pravila malo uvređena terminologijom.

- Voditi ljubav možemo. I onako ne moram da ti platim, ali kako se to izražavaš. Jel si ikad vodio ljubav?

- Nisam da budem iskren. Vi ste prva koja mi se kako da kažem, nabacivala.

Uvredila se, ali je ukapirala. Nabacivala mu se svim bićem i bilo bi glupo da se pravi da nije. Ovo je ono što je tražila, i sve je učinila da do toga dođe.

- Dobro, dođi mali. Idemo u sobu. Tebi treba vremena. Ako ti je prvi put, treba ti pažnja. Ne bih te malteretirala.

Ušli su u sobu. Darko je počeo odmah da se svlači, povremeno je hvatajući za sise. Lili je osetila da joj zastaje dah. Bila je pred ostvarenjem cilja. Napokon će opet osetiti kurac. Gledala ga je kako se svlači uživajući u čvrstoći njegovog tela. Činio joj se jak i moćan. Znala je da mora uzeti stvar u svoje ruke.

- Ajde mišiću, uhvati me za sise. Bravo, ne tako čvrsto. E tako. Ma vidi ti njega kako bi sisao bradavice. Aaaaaa, ma ko to mene sisa. Mali mišić napada. Joj miško, daj mi uhvati i drugu sisu. Hoćeš i drugu da sisaš?

Darko je zario glavu u njeno poprsje dudlajući jednu pa drugu sisu. Bio je go do pojasa i previjen ispred njenih grudi. Skroz u transu uvlacio je sise u usta.

- U jebem ti, kakve dude, kakve dude - uzdisao je.

Lili je pružila ruku prema njegovom šlicu želeći da mu oslobodi kurac iz gaća i ispipa ga rukama. Osetila je čim ga je prvi put dirnula da mu je maksimalno nabrekao.

Lagano je otvorila šlic a ogromna gromada tvrdog mesa sama je iskočila iz pantalona, nikad nije videla takav kurac

Neverovatno, Darko je imao najmanje dvadeset centimetara kurčetine. Uhvatila ga je u ruku i napunila šaku mladom tvrdom kitom.

- Pa šta je to. Šta ti je to? Pa to je granata. Imaš kurac kao magarac. Sve ti jebem.

Spustila se na kolena želeći da ga strpa u usta. Odmah joj je bilo jasno da je u pitanju kurac kapitalac i da nema šanse da ga celog strpa u usta. Počela je da ga oblizuje od korena prema glaviću osećajući kako drhti. Znala je da bi mogao da eksplodira i da bi je svaki tren mogao zaliti spermom. Pokušala je da ga primiri, ali bilo je kasno. Oblio ju je topli mlaz lepljive mase sumporastog mirisa. Darko joj je svršio po licu i stropoštao se na krevet. Neiskustvo je učinilo svoje. Ležao je na leđima, a kurčina mu je još pulsirala. Pridigla se i legla kraj njega.

- Šta je bilo mali, zašto si me odmah poprskao?

- Izvini, puk’o sam. Jebo te, puko sam kad si mi ga popušila.

- Nemaš ti pojma šta je pušenje. Tek ću da ti ga popušim dečko, a ti ćeš da mi ga staviš u mačkicu. Važi?

- Važi, hoću.

Milovala ga je po glavi čekajući da bar malo dođe k sebi. Znala je da mu neće trebati puno i da mladom jebaču sa ogromnom kurčinom ne treba puno vremena da se ponovo napali. Ponovo ga je zgrabila za kitu i počela da mu drka.

- Sad ćeš videti šta je pušenje - obraćala se rastućoj kurčini.- E tako, sad ću da ti pušim.

Uvukla ga je u usta. Osećala je kako joj kurčina raste u ustima. Sve ga je teže uvlačila. Uhvatila je malog za ruku i namestila je među noge. Najpre ga je navodila, a onda ga pustila da sam istražuje zanimljivosti njene sedodlake kurca željne mačkice. Opet je osetila da je prolazi trnci. Kurac vise nije uvlačila ceo, svom dužinom, nabreklog podivljalog monstruma lizala je na pola.

Pušila je nekoliko kuraca, nekih desetak u životu, ali ovako nešto ne da nije pušila, tako nešto videla je samo jednom, i to na nekom filmu kojeg joj je puštao Nikica, pokojni magacioner koji je želeo da je jebe

Darko se sve bolje snalazio. Poželela je da oseti kurac. Činilo joj se da je vreme da mu skine nevinost. Osećaj da je Darko sigurno nikad neće zaboraviti još ju je više palilo.

- Mali, vreme je da ga umočiš. Hoću da me jebeš. Daj mi ga, stavi ga.

Legla je na leđa, podigla noge i raširila ih što je više mogla. Pička joj se rastvorila. Zadrhtala je očekujući kurac u svojoj vagini. Namestila ga je iznad sebe, uhvatila ga za ogromnu kurčinu i sama ga ugurala u pičketinu.

- Oh mali, vidiš ti, vidiš da je to dobro, zar ne?

Darko se skroz zaneo, veslao je ko lud žestoko ga uvaljujući.

- Lakše mali, razbio si me, lakše, preveliki ti je, ne tak jako! - osetila je kako joj razbija utrobu.

Nikad nije primila takvu kurčinu a mali ga je još i žestoko nabijao. Zabijao ga je ko da ima pneumatski čekić a ne kurac.

- Evo ti kurac, evo ti kurac!

- Joj, ubićeš me. Daj lakše, ljubavi, lakše, molim te!

Krevet, koji je i onako škripao, i kojeg je nameravala podmazati, cvilio je u ritmu ludačkih uboda klinca poludelog od pičke. Njegovi uleti bivali su joj sve manje bolni. Primala ga je sa sve više užitka. Nije mogla zaustaviti njegove napade mada je želela da promeni pozu. Želela je da je pojebe od pozadi. To je uvek najviše volela.

Najviše je volela da joj kurac uleti odpozadi i da joj se guzovi rastvore. Uživala je kad oseti jake muške dlanove na guzovima i kad joj ti jaki dlanovi šire guzne polovine

- Aaaaaaaaaa, svršiću. Svršiću!

- Svrši mali, svrši. Nemoj ga vaditi!

Uhvatila je njegov ritam i počela da jurim za onim čarobnim osećajem kojeg je gotovo zaboravila. Počelo je da je radi. Tresla se zajedno s njim. Zamračilo joj se pred očima. Darko je i dalje veslao i vikao da će da svrši. Jebao je kao da mu je ovo stoti a ne prvi put. Osetila je trzanje po celom telu. Jeza pomešana sa toplinom i naglom hladnoćom, a mali je i dalje prskao po njenoj ocvaloj pički vičući da će svršiti. Bar još dva puta osetila je isti osećaj. Svršavala je kao luda, a Darko je i dalje gurao svog mladog, tek proradilog, kapitalca u staru, kurca željnu pičku, pomičući joj guzove na sve strane sveta.

- Aaaa, aaa, gotovo, gotov sam!!!

Odjednom je sve utihnulo. Celom težinom tela svalio se na nju. Prijao joj je taj teret. Mlado muško telo prevaljeno preko nje, dahtanje mladog pastuva na njenom vratu, ispromešani guzovi, isisane sisetine. Ko zna koliko decilitara sperme u pički. Pulsirajući isceđeni kurac među butinama. Bol u vilici zbog sisanja ogromne mlade kurčine. Sve to činilo ju je neopisivo srećnom. Opet je bila u prometu, oldimer, ali u prometu. Znala je da ima mladih vozača koje treba podučiti i da je jednog upravo osposobila za vožnju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti