0°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

VOLELA JE BATINU, ALI TUĐU Kada sam ugledao obrijanu brazdu znao sam da će ga proždrati

Svi muškarci su svinje. To tvrdim iako sam muško. Imamo svoje partnerke, devojke, supruge, ali svakom se digne na zgodnu tetu iz prodavnice ili seksi koleginicu s posla. Tip sam osobe koja ne razmišlja puno kad vidi dobru priliku. A ova prilika nudila se sama od sebe...

Dakle, Tanja je žena mog prijatelja Igora, i da - oduvek me palila. Ispočetka sam se prekoravao zbog toga jer mi je Igor stvarno dobar drug, ali je svako naše druženje postajalo nova prilika da uživam u pogledu na Tanju. Vanserijski par cica, obla guza, noga da popizdiš... Igor je imao ukusa, zapravo bih pre rekao da mu je upala sekira u med.

Tanja je uvek vesela i pristupačna, pa smo vrlo brzo počeli koketiramo, a Igor u tome naravno nije video ništa loše, smatrajući da se svi zajedno samo dobro zabavljamo, što je i bila istina. NoAli, duboko u sebi osećao sam da je Tanja moja sorta. Glumila je tobož vernu, sveže udatu suprugu, tepala mu "moj mužiću", a u očima sam joj video jedan veliki, tvrdi kurac! U početku sam mislio da ta alatka pripada njenom zakonitom, ali sam se vrlo brzo razuverio...

Pre nekog vremena naletio sam na Tanju u gradu, bila je solo u šopingu. Poziv na kaficu nije odbila - naprotiv, silno se razveselila što smo se slučajno sreli. To je bila jedna od retkih prilika kad smo nas dvoje bili sami, bez Igora.

Pričali smo o svemu i svačemu, a ja sam pohlepnim pogledom skenirao njen razgolićeni dekolte. Reagova sam tipično muški - instant erekcijom. K’o da je to osetila, Tanjica je ubacila u petu brzinu, počastivši me s nekoliko takvih pogleda da bi samo mrtvac ostao hladan... 

Ali, sve što je lepo kratko traje, pa je Tanja skupila stvari i rekla da mora kući, jer će se Igor uskoro vratiti s posla, a ona još nije ništa skuvala. "Srećni gad, ima takvu ženku kod kuće, još mu i kuva", pomislih. Iste sekunde u glavi mi se upali lampica! Razmišljajući samo onom glavom dole, velikodušno se ponudih:

- Treba li ti pomoć sa stvarima?!

Nisam ni mislio da će odbiti... Spremno sam dohvatio kese i pošao s Tanjom prema njihovom stanu u blizini. Nekoliko puta propustio sam je ispred sebe i uživao u tom seksi dupetu, koje se izazovno presavijalo u ritmu njenog zavodljivog hoda. Pobogu, kako je uopšte uspela da navuče te farmerke na sebe?!

- Hoćeš gore na kafu - upitala me kad smo stigli do haustora.

- Pa neću te valjda pustiti da sama vučeš te stvari po stepenicama - izigravao sam džentlmena, iako su mi namire bile sve, samo ne džentlmenske. 

Znala je to i ona, zato me i pozvala... Spustio sam kese na pod u kuhinji, a Tanja je počela da stavlja kupljene stvari u frižider, izbacivši svoju guzu prema meni. Kurac mi je bio tvrd k’o kamen! Da, bila je to sad ili nikad prilika. Nisam imao puno vremena na raspolaganju.

- Evo, sad će kavifa, samo da pospremim ovo - reče Tanja ne vadeći glavu iza vrata frižidera. 

Snažna nagonska sila mužjaka u punoj snazi povukla me prema Tanjinom izbačenom dupetu.

- Ma pusti sad kafu - odvratio sam, plasiravši dlan pravo na njen guz. 

Iznenađena, Tanja trzne telom prema napred, ali je negativna reakcija za divno čudo izostala! Čak štoviše, mazno je uzdahnula, ne menjajući pozu. S još više vetra u leđima, pomilovah joj guza s obe ruke. Pogledala me preko ramena sa smeškom na usnama.

- Dečko bi se malo igrao, ha - upita, ali umesto odgovora privukoh je snažno k sebi, namestivši uzdignutu karu u pantalonama pravo među njene guzove. 

Ona se uspravila i zatvorila vrata frižidera. Držeći je za kukove, trljao sam krilo o njenu čvrstu, utegnutu guzu, a ona se, uzdišući i stenjući, mazno uvijala. Osećao sam sveži miris njene kose koju je skupila u rep. Nisam mogao odoleti da je lagano ne ugrizem za tanki, mirišljavi vrat. Poluglasno je prostenjala i propela se, potraživši rukom moj kurac iza svojih leđa. Nije joj tebalo puno... 

Zgrabila me među noge i počela snažno da ga pritiska kroz pantalone. Uhvatio sam je za sise i stao ih stiskati jednu uz drugu kroz vestu i grudnjak. Grčevito je pritiskala moju batinu. 

- Tanjice draga, prodaj ti nekom drugom priču o vernoj ženici - pomislih u tom trenutku, i kao nekom telepatijom, začula se melodijica njenog mobilnog.

- Oh, Igor - prošaputa Tanja negodujući i odvoji se od mene, pogledavši me ispod obrva. 

Nasmešio sam se i naslonio na šank. Zanimalo me što li će izmisliti svom mužiću.

- E, ćao... jesam... da... aha... dobro... i ja tebe, ćao, vidimo se!

Prava mala kučkica!

- Užas, stiže za pola sata - reče i počne užurbano da stavlja šerpe na šporet.

Samo je nekoliko tankih pramenova koji su ispali iz urednog konjskog repića naznačavalo što se ovde maločas dogodilo. Ona se pokušala preobraziti u tobož brižnu ženicu. A tako me samo još više palila! Zato sam joj ponovo prišao s leđa i ulovio je za sisu. K’o opaljena strujom, ona se naglo okrene prema meni.

- Nee... ne smemo - pokušala je da se odupreti strasti koju smo pobudili jedno u drugom. 

Gledajući je pravo u velike, raširene oči, uhvatio sam je za guzove i privukao k sebi. Miris njenog parfema dražio mi je nosnice. Snažno sam je poljubio i uvalio joj jezik među usne. Ona je pokušala da se odmakne, pa sam je podigao u vazduh i ponovo je poljubio. To je srušilo njen otpor. Naskočila je na mene, obuhvatila me nogama oko kukova. Uzvratila mi je strasne poljupce. Jezik joj je bio topao i mek.

Sad je definitivno pala zadnja granica među nama. Naslonio sam je na šank, postavio je na njega. Ljubili smo se divljački, ona me grebala noktima po vratu, a ja sam preko odeće trljao uzdignutu batinu o njeno međunožje.

U toj buri rasplamsalih strasti nekako smo dospeli do troseda u dnevnoj. Grčevito smo stali da svlačimo odeću jedan s drugog. Tanja me gurne u naslonjač, opkoračivši me. Vrtela je snažno jezikom po mojim ustima, a ja sam joj vadio sise iz grudnjaka. Pred mojim očima su se zatresle dve velike, mirišljave sise. Igor je bio srećnik! 

Uzbuđene bradavice okružene velikim, smeđim kolobarima izgledale su se kao oči koje me posmatraju, čekajući moj sledeći potez. A ja sam ih obuhvatio s oba dlana i stao pohotno sisati, dok se Tanja borila s šlicom na mojim pantalonama. Obuhvativši ustima celu bradavicu, grickao sam je i vrteo jezikom oko nje. Tanja se uvijala na meni i stenjala poluglasno. Nekako je uspela da uvuče ruku u moje bokserice i uhvatiti me za kurac. 

Zatim se povukla snažno nadole, među moje noge i otkopčala pantalone do kraja, izvukavši kurac. Gledao sam je dok je vrhom jezika dotaknula odebljali vrh, a zatim stala da kruži jezikom oko njega. Oči su joj bile vodenaste, gotovo staklene. Volela je kurac, pogotovo tuđi, to sam oduvek znao...

Pušila je mahnito, brzo, držeći se za koren mog kurca kao da bi joj mogao pobeći iz ruke. Raspamećivao me pogled na pijateljevu ženu koja mi puši dok on negde psuje sporog vozača ispred sebe, vraćajući se kući s posla. Konjski repić skakutao je nestašno u ritmu njenog pušenja. Mljackala je pohotno, a kurac joj je par puta izletio iz usta, ostavljajući slinavi trag na obrazima. Više nisam mogao da izdržim! Uspravio sam se naglo i oteo joj igračku, uvalivši joj jezik u topla usta. Imala je ukus i miris po njemu, što me još više palilo.

- Mhmm, daaajj... daaaj mi ga - promumljala je dok smo se ljubili, hvatajući me za karu. 

Stvarno ne bi bilo sportski da joj ne ispunim tu želju... Polegao sam je na trosed i stao otkopčavati pantalone. Svukao sam joj čizmice, prvo jednu, a kad je ona lupnula o parket, i drugu. Malene, pamučne gaćice sam takođe već sledeće sekunde odbacio na pod. Ružičastu, obrijanu brazdu krasio je maleni svetlosmeđi čuperak. Kakva pičkica!

- Jebi... jebi meee - vapila je dok sam svlačio pantalone sa sebe.

Jedva sam uspeo da ih povučem do kolena, i već me obuhvatila nogama oko struka, proždirući me kao pauk svoju žrtvu. Pohotno smo se ljubili dok sam joj smeštao kitu među noge. Prostenjala je kad sam vrhom pogodio rupicu, a uz jedan dugački...

- Aaahhhhhhhh...

Dočekala ga je kad je prodro u nju skoro celom dužinom. Uska i vlažna pičkica bila je jedina prava za Tanjin kalibar. Nisam puno okolišao, već sam, uprkos njenim poluglasnim krikovima i uzdasima, nabijao karu brzim ritmom. Želeo sam da je razebem tu, na trosedu gde svako veče glumi savršenu suprugu i gde su se ona i Igor ko zna koliko puta karali... Jaja su mi pljeskala po njenom dupetu, a ona je, gotovo cvileći od bola, prolazila žustro prstima kroz moju kosu. Trosed se tresao pod nama, lupkajući o zid. 

Oslonio sam se na ruke i kolena i još brže stao daa ubadam. Osetio sam snažno bubnjanje u glavi, a iz jaja mi je već sledećeg trenutka poletela vruća sperma. U zadnji trenutak izvukao sam kurac iz njene pičke i opkoračio je. Uz dva-tri kratka poteza šake iz vrha je štrcnuo prvi, a zatim još nekoliko mlazova, koji su je pošpricali po kosi, licu, sisama, razjapljenim ustima...

Svršio sam stvarno obilno, puno se toga nakupilo u meni otkad je počela da me pali, a zatim se strovalio na trosed pored nje, pokušavajući da povratim normalni ritam disanja. Ona je već navlačila delove odeće na sebe.

- Ajde, obuci se, on samo što nije - požurivala me, žureći u kupatilo da ukloni tragove moje sperme sa sebe. 

Samozadovoljno sam se osmehnuo i počeo da se oblačim. Ipak si nisam mogao dozvoliti da me Igor zatekne spuštenih pantalona na svom trosedu, na kojem sam mu upravo pojebao ženicu. Koja sam ja pičketina! Al’ ne veća od nje...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti