0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

VLAŽNA BAJKA SA OBILNIM PRSKANJEM Momci, sada imamo, domaćicu! Navalite

Nekada davno, živela je kraljica jedne male države. Bila je veoma moćna iako je njeno kraljevstvo bilo malo. Svi su je se plašili, ali su često i maštali o njoj s obzirom da je bila izuzetna riba. Posebno što je imala zaista ogromne sise i lepu guzu, odlično telo, iako je bila već dama u godinama.

Imala je čarobno ogledalo koje je uvek pitala: Ogledalce, ogledalce ko je najlepši na svetu? i ono joj je odgovaralo: Vi, zla gospodarice. Da bi ogledalo bilo maksimalno objektivno, uvek bi pred njega stala gola. Radila je to svaki dan i jednom kada je postavila uobičajno pitanje svom ogledalu, iz prikrajka ju je posmatrao mladi dvorski konjušar. Onako mlad, a željan dobre pičke, odmah se uzbudio i to se na njegovim ritama i te kako primećivalo. Kada je postavila pitanje, ogledalo joj je reklo:

- Ne mogu da Vam odgovorim, zla gospodarice, nismo sami!

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV: Ovo su istinite priče sa Košara!

PALI SRBIN I BOSANAC U ITALIJI: Ukrali robu vrednu 200.000 evra, a sad ih čeka ROBIJA

U EKONOMSKOJ ŠKOLI SRUŠEN PLAFON: Povređena devojčica!

UBISTVO U JABUKOVCU: Apelacioni sud ukinuo rešenje za Maju, POJAVIO SE NEPOZNATI DETALJ!

Osvrnula se po sobi i videla preplašenog mladića.

- Aha, uzviknula je, ti mali voajeru! Voliš da gledaš gole žene, ha? Mladić je bio tako preplašen da nije mogao ni reč da izusti.

- Dodji ovamo, hajde, brže! Skidaj se, hoću i ja da gledam!

Nemajući kud, mladić se skinuo i pustio na slobodu svoj mlad, tvrd kurac. Kraljica je bila oduševljena, njene oči su zasijale. 

-Lep ti je momče, moram da ga probam, ali ću prvo da te kaznim što si me uhodio! Liži mi čizme! 

Mladić, nemajući kud, sagnu se i poče da ljubi i liže kožne čizme svoje zle gospodarice. Videvši ga onako savijenog kako grli, liže i ljubi njene čizme, zla gospodarica se baš uzbudila. Dohvatila je njegov konjušarski bič i počela da ga bičuje po leđima i dupetu. Mladić poče da kuka, cvili i moli da ga poštedi, ali uzalud. Tek ju je to raspomamilo, te ga poče udarati još žešće.

- Moram te kazniti, jako, da me zapamtiš! 

Udarala ga je tako terajući ga da joj i dalje liže čizme, a onda je bacila bič i počela da mazi svoju potpuno ovlaženu pičku. 

- Poliži mi i nju! - naredila je. 

Mladić poče da joj liže pičku celim jezikom, halapljivo gutajući njene sokove. Jednu nogu mu je prebacila preko ramena, tako da je morala da se osloni na zid. Rukama je mesila svoje sisetine. Stenjala je od zadovoljstva, ali je ipak htela nešto više.

- Ti si konjušar, je li tako?- upitala ga je. 

- Da - odgovori joj on potvrdno. 

- Onda me zajaši kao kobilu - bila je njena sledeća naredba.

Naglo joj je zabio svoju kurčinu željan pičke, a ona je bukvalno vrisnula od zadovoljstva

Postavila se četvoronoške, i on ju je opkoračio. Mladić ju je zaista zajahao, držeći je za ramena i silovito joj ga nabijao. Uskoro je osetila nalete tople sperme u svojoj utrobi. Zla gospodarica se onda sredila i otišla da se posveti državničkim poslovima. Prošla je pored sobe svoje pastorke Snežane i čula neke jecaje. Kada je provirila imala je šta da vidi. Mlada Snežana je ležala skroz gola na svom krevetu, raširenih nogu i u svoju tesnu picu nabijala skiptar svog pokojnog oca. Kraljica je zainteresovano gledala u nju i shvatila da je Snežana neobično lepa, crne duge kose, sa plavim okicama, sisićima koji su bili kao loptice, sasvim čvrste i uspravne.

Ova mala ce mi preoteti sve dvorske frajere, pomislila je u sebi znajući da će svako od njih želeti da pojebe mlado meso. Zato je skovala zao plan. Pozvala je jednog kršnog drvoseču i naredila mu je da malu odvede u šumu i da je ubije. On ju je zaista odveo u šumu i Snežana je pošla sa njim ne sluteći ništa. Ali kada joj je postalo jasno da će je on ubiti počela je da ga preklinje da joj poštedi život.

- Poštedeću ti život mala, ako se spustiš na kolena i popušiš mi kurac! 

Nije bas shvatila šta traži od nje, ali se spustila na kolena i on joj je naredio da otvori usta. Ona je tako uradila, a on se raskopčao i stavio joj ga u usta. 

- Sada ga sisaj - rekao joj je uzbuđenim glasom. 

Ona je to i počela da radi, trudeći se da mu što više ugodi. Prijao joj je drvosečin poveliki komad u ustima. Prvi put je tada osetila miris i ukus muške kare.

Dok je fafala drvoseči gledala ga je onim njenim divnim plavim očima. To ga je i te kako napalilo

Uhvatio ju je za glavu sa obe ruke i počeo bržim tempom da joj ga nabija, bukvalno ju je tucao u usta. Ona je sa svoje strane šarala jezikom po povelikom glaviću i sisala ga celog koliko god je to bilo moguće. Na kraju je on stao, i nabio ga jednom skroz do grla, štrcajući spermu u mlazevima. Ispunio joj je cela usta.

- Gutaj mala, to je sve za tebe...

Poslušno je progutala, shvatajući da joj se i te kako sviđa taj slatko-slani ukus. Drvoseča je ispunio svoje obećanje i nije je ubio. Ali ona natrag u dvorac nije mogla. Tumarala je po šumi dok nije stigla do jedne kuće sasvim usamljene. Pokucala je, ali nije dobila odgovor. Ušla je u kuću, koja je bila otključana i doživala ukućane, ali nije bilo nikog. Videla je ručak na stolu, klopala je i legla u jedan od sedam kreveta da se odmori i tako zaspala.

U neko doba, pristigli su i vlasnici kuće. To su bili divni momci, rudari, sedmorica njih. Začudili su se kada su videli da im nema ručka, a onda je najmlađi prijavio da u njegovom krevetu spava jedna mlada i lepa devojka. Silno su se obradovali. 

- Momci, više nećemo morati da drkamo, imamo domaćicu koja ce da nam ga puši i koju ćemo da karamo! -uzviknuo je najstariji.

PROČITAJTE JOŠ

NEMA DRUGE! Uveden policijski čas, pogledajte gde sve važi i koliko traje!

SVUGDE OTPUŠTAJU, A ONI TRAŽE RADNIKE Pogledajte gde je korona otvorila radna mesta i ko može da se zaposli

SRBIJA JE U CRVENOJ KORONA ZONI! Imamo više od 30 zaraženih na 100.000 ljudi, evo šta to znači!

KORONA NE JENJAVA! UMRLA NAJMLAĐA PACIJENTKINJA U HRVATSKOJ: Kilometarski redovi za testiranje

Tako je i bilo. Svakodnevno, su priređivali redaljke. Ili bi Snežana njima popušila pred polazak na posao ili bi je oni jedan po jedan jebali uveče pred spavanje. Nekad bi je jebali i po dvojica ili čak trojica njih u isto vreme. Jedan bi je naguzio smestivši karu u njen čmar, drugi bi je nasadio na svoj kurac, a trećem bi vešto sisala. Stvarno, Snežana je vrlo brzo postala vrlo spretna u zadovoljavanju svojih muškaraca. Pa ipak, ona sama bi ostajala nezadovoljena.

- Želela bih svu sedmoricu odjednom! 

Njih sedmorica su je puno voleli i želeli su da i to priušte svojoj ljubimici. Zato su se svi skinuli potpuno goli. Jedan je legao na krevet sa uzdignutim kopljem. Snežana ga je opkoračila, okrenuvši mu leđa i nasadila se primivši ga u analni otvor. Drugi se smestio između njenih raskrečenih nogu i nabio joj ga je u picu, treći je opkoračio oko grudi i užljebio ga između njenih sisa, četvrti joj ga je ponudio na sisanje, dok je dvojici koji su stajali sa njene leve i desne strane drkala.

Izgledalo je da će najmlađi ipak izvisiti, ali doseti se i on. Uzeo je njene tabane i njima trljao svoj ud. Tako su je jebali sva sedmorica! Takva jebačina ih je sve uzbudila i počeli su da svršavaju svi kao jedan, svuda po njoj i u njoj. Bila je puna sperme u sve tri rupe, ali joj je sperma bila i na licu, grudima, rukama, stomaku, nogama! Svršavala je i ona kao luda. A u dvorcu, zla gospodarca je ustala sa kare mladog barona koji ju je ispunio svojom spermom i otišla pred ogledalo.

- Ogledalce, ogledalce, ko je najveća jebačica na svetu? - pitala je. 

- Snežana! - odgovorilo je ogledalo kao iz topa.

- Kako? - prenerazila se ona.

- Pa, mala je mrtva! 

- Nije, zla gospodarice. Živa je i u kući je sedam rudara i jebu je sva sedmorica odjednom! 

Kraljica je želela da pukne od muke. Pa zar da je prešiša jedna balavica? Zato je skovala nov zao plan. Maskirala se u prodavačicu vibratora i jedan, najveci od svih prelila otrovom. Brzo je pronašla kuću sedmorice mladića gledajući da se pojavi baš u vreme kada su oni u rudniku. Snežana je bila sama i prodavačica joj je ponudila svoje proizvode. Znala je da Snežana voli da se samozadovoljava, jer ju je na početku priče tako i zatekla, znala je da će Snežana kupiti onaj najveći. Čim je maskirana kraljica otišla, Snežana se odmah skinula, srećna što će imati zabavu i kada momci nisu kući.

Prvo ga je liznula, ne znajući da je otrovan te ga je postavila između nogu, naciljavši ga na svoju rupu i nabila ga sebi jako. Beskrajno je uživala i vrlo brzo svršila. Bila je presrećna, ali ta sreća je bila kratkog veka. Osetila je kako joj se mnogo spava i zaspala. Kada su momci uveče došli zatekli su svoju ljubimicu mrtvu! Njihovoj tugi nije bilo kraja. Odlučili su da je sahrane u staklenom kovčegu na proplanku u šumi. Klekli su oko kovčega i plakali. U tom momentu kroz šumu je prolazio princ iz susednog kraljevstva. Sjahao je sa konja videvši neobičnu scenu i kada je video Snežanu smrtno se zaljubio. To je bilo prosto jače od njega.

SAZNAJTE I OVO

STARTUJE ELITA Ovo je detaljan raspored Srba u Ligi šampiona!

STEFAN ČERNETIĆ ZA HAPPY TV: Princ Balkana pravi od Srbije monarhiju

Skinuo se potpuno go i rudari su morali da mu odaju priznanje. Jer, na njegovom nabildovanom telu isticao se nesvakidašnji ukras: kurac koji je bio dugačak 27 santimetra! Bio mu je maksimalno nabreknut u svoj svojoj lepoti. Otvorio je stakleni sanduk, zadigao Snežaninu haljinu i legao preko nje. Nabio ga je sve do svojih ogromnih jaja. Mladići su uzbuđeno gledali kako se njegova čvrsta guzica ugiba dok joj ga snažno zabija, a onda su začuli stenjanje. To je bila Snežana! Prinčev ogromni penis ju je vratio u život. Uhvatila ga je za guzove terajući ga da joj nabije kurac, želela je i brže. On ju je kurcem prelazio po licu, vratu, grudima. Na kraju je ispustio životinjski krik i nabio ga do samog korena. Njegovo jako telo se zgrčio, a ona je zajecala i zadrhtala od nadolažeceg orgazma. Vrištala je od sreće dok se gomila tople sperme razlivala po njenoj utrobi.

- Budi moja žena, Snežana -  zaprosio ju je princ.

- Ali ne mogu da ostavim moje rudare - tužno je rekla.- Oni me tako dobro zadovolje, jednom su me jebali sva sedmorica odjednom.

- To moram da vidim! - uskliknu princ i odluči da ih sve zajedno povede na svoj dvor.

Uskoro je bio svedok te nesvakidašnje jebačine. Ali i učesnik, jer gde ima mesta za sedmoricu, ima i za osmog! I tako su živeli srećno i zadovoljno do kraja života.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti