8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ŽELIŠ ME U SEBI, DA GA DO KRAJA ZARIJEM Potočić lije iz nje i onda ulazi ON

Ja sam u kancelariji, radim pišem nešto. Ti mi se javljaš izazivaš me na netu. Prestajem da radim, četujemo i palimo se. Pre toga se nikad nismo upoznali uživo. Nisam znao da mi ti pišeš sa lap-topa, da si tu blizu mene. Rekla si: 

– Sad ću ti doći.

Iznenadio sam se. Za desetak minuta ti si bila na vratima moje kancelarije. Toliko sam bio napaljen čim sam te pogledao, videvši da si to ti zaista tako lepa i izazovna, moja sagovornica, moja uspaljenica. Zagrlio sam te i poljubio za dobrodošlicu. Jedan pogled ispitivanja, klimanje glavama i moja ruka bez uvoda među tvojim nogama. Čak ti i farmerice mokre od vlažnosti. Brzopotezno ti skidam farmerice i gaćice i videvši koliko je vrela i nabrekla tvoja pičkica. Podižem te i stavljam na radnom stolu, sama širiš noge jer već znaš sa kakvim bezobraznikom imaš posao. Pogledam ti pičkicu.

Obrijana i oblikovana pičkicu oko ulaza u nju i u guzu je sve glatko, samo gore ostavljen čuperak da privuče pažnju. Koža joj izrazito bela, aristokratski izgleda. I na guzi je koza bela, blago rozikasta oko čmara. Usmine, blago crvenkaste u normalnim situacijama, malo više izražene, ali sada kad je jako napaljena pretvaraju se od krvavo crvene do bordo, skoro purpurne. Divno izgleda, sladostrasno miriše zbog puta i sokova koji su tekli iz nje. Omamljuje me. Odmerim je sa divljenjem i primetim da ti je jako uska, vrela. Gori od požude a služava i slinava od želje za dodirom i jebačinom.  Zaboravljam i ko sam i gde sam, vidim samo tvoju pičkicu, mali je raširim prstima i krenem.

NAJVAŽNIJE DANAS:

VUČIĆ DANAS U PANČEVU: Svečanost povodom početka rada postrojenja Rafinerije

UKIDA SE NOĆNI PREVOZ: Od večeras obustavljanje 24 noćne linije

STATUSNA KONFERENCIJA U HAGU: Proces protiv četvorice članova Glavnog štaba OVK

Ližem ti je nežno, osećajno i predano, uživam u svakoj porici tvoje svilenkaste kože, ližem mekano a toliko požudno, moj jezik sve dublje ulazi,ti mi se otvaraš spontano i podajes sasvim. I teku u moja usta, zaslađuju me i raspaljuju strasti. Moj jezik sve dublje ulazi i palacu u picinoj sluzokoži. Već si spremna da me primiš u svojim vrelinama da zadovoljiš svoje neobuzdane strasti i ogromnu želju. Želiš me što pre, ali želiš da me malo i izluđuješ. Ustaješ i okrećeš se licem prema meni. Ja sedim i čekam da vidim šta će biti dalje. Iako bih te najradije zaskočio istog trena i zabio ti moj kurac u već spremnoj pičkici.

Skidaš majicu, ispod koje nemaš brus. Ispadaju tvoje divne izazovne sise koje podrhtavaju od pohote. Ljubičasti kolutovi i nabrekle bradavice daju izazovni kontrast. Oduševljen sam tvojim sisama. Sočne i tvrde. Nabrekle. Pružam ruke da ih milujem, ali ti me udariš po rukama i kažes ne diraj ih rukama. Stavljaš mi ih u usta. Jednu, pa drugu. Mmmmmmmmm… Osećam kako su nežne, divno nežne. Ljubim ih, ližem polako i široko. Sisam ti bradavice, ljubim, ližem. Nežno grickam i opet jače sisammmmmmmmm… Poludećeš od uzbuđenja.

Saginješ glavu prema meni i ljubimo se sladostrasnim poljupcem, gornju usnu, donju usnu. Blago otvoram usta i ti uguraš svoj jezik unutra a ja ga uvučem i sisam. Gutam te usnama i jezikom ližem. Gorimo od požude, cure i teku sokovi iz mog kurca i tvoje pičkice, čak ti se i guza navlažila jako. čelo te vreme mazim po pičkici i anusu, mazim i pomalo prstima ulazim. Osećam kako si lepljiva, klizava. Vrela.

Ljubiš mi vrat. Grickaš i ližeš. Polako mi skidaš majicu. Ljubiš mi grudi. Grickaš, ujedaš i grebuckaš noktima. Poludeću od želje. Stenjem, a tebe to još više pali. Razdvajaš mi noge, klekneš, ljubiš mi stomak. Osećaš kako te moj kurac lupka po bradi dok mi ližeš pupak. Gorimmmmmmmmm… Ukrutio mi se, nabrekao u svoj svojoj veličini, tvrd, poželjan, sluzav, jak… Mmmmmmmm… aaaaaaahhhhhh…

Moj ti je kurac tako uzbudljiv. Ližeš mi glavić, lepo ga ližeš nežno blago sa osećajem za njegove reakcije. Zabacio sam glavu i stenjem. Govorim ti slatko bezobrazno, pretim kako ću ti razoriti sve rupice, kako ću te izjebati ko životinja, a ti uživaš ližući ga. Moje te reči dodatno stimulišu.

Ližeš mi poludeli kurac a rukom miluješ moju guzu. Palcem trljaš moj čmar, a meni divno i slatko iz glavića procuri u tvoja usta slatka besemena tečnost, jer mi jaja već nabrekla puna sperme. Voliš ti moja jaja, tako lepa, glatka bez dlaka, puna semene tečnosti koju bi tako rado osetila u svojim ustima. Želiš ga jako. Želiš ga progutati celog, da ga nikad iz usta ne vadiš. Želiš da te puni obilnom i gusto spermom.

Ali i pičkica ti ga želi, žudi za njim više i od tebe same. Aaaaaaaaaahhhhhhhhhh! Kurac mi je već tvrd spreman za jebačinu. Skroz je sluzav, cure sokovi. Teku! Tvoja pičkica vlažna, potočic teče iz nje. Pohotno želiš da ga osetiš. Ustaješ. Okrećeš mi leđa i sedaš pičkicom na glavić. Osećaš ga kako je tvrd i kako ti se pička širi i mada je uska, vrlo usko za njega ogromno nabreklog. Nasedaš, tvoj ulaz je klizav i mojj veliki glavić ti je već uklizao. Aaaaaaahhhhhh… Osećaš kako je vreo i debeo i kako te širi i probija tvoju sluzavu spiralu. Ali mnogo još treba dok ti se zabije svom svojom dužinom.

PROČITAJTE JOŠ OVO...

STIŽE NAM SNEG: Narednih dana biće sve hladnije

IZMENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA: Radovi na ovim deonicama u Srbiji

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć prevezla 60 pacijenata sa sumnjom na Kovid 19

A ti, tako si željna da ga primiš celog da poludiš od požude. I, kao poludela nasedaš žestoko na njega svom težinom. Nesedaš i osećaš kako se zabija skoro do pola. Od debljine osećaš malu slatku bol, a tako veliku strast da ga želiš celog u sebi. Tobom već da vlada slatki svrab i jaka želja da ti moj kurac uđe sasvim pa čak i da zaboli jače. Podižem se i ja i zapinjem da ti uđem sasvim. Osećaš seksualnu bol, sladostrasnu bol. Zato još žešće se pokreneš. Gore, dole i odjednom svom snagom i željom nasedneš.

Aaaaaaaaaahhhhhhhh i moj ti se kurac zabije u pičkici skoro do kraja, osetila si kako si slatko ispunjena, čini ti se da ti se zario do grla. A ja te tako prisno osećam a tako uzavrelo usko i klizavo da sam osetio svu slast spajanja. Ti se još malo promeškoljiš zavrtiš guzom i progutaš celu moju kurčinu u sebi i stegneš me, žvaćući ga. Osećam kako jašeš na mojim jajima kako ih masiraš guzama, jašeš i jezdiš kao da si uzjahala divljeg pastuva.

Jebemo se jebemoooooooo, ludo i neobuzdano… Aaaaaaaaahhhhhhhhhh! Želiš me imati u sebi. Dugoooooo… Želiš da njišeš guzom nad jajima dok te ja držim za kukove i nabijam sve jače. I jače, sve vrelije i klizavije. Rasklizala se tvoja pičkica od mojih sokova koji cure u njoj, počela je da žvaće i ona…steže ga i grči se oko njega, uvija i izvija. Jebemo se. Jeabemoooooooo… Blizu smo… Tako blizu tom sjajnom osećaju blaženstva. Desnom rukom ti dražim klitoris i žestoko zarivam kurac u raspaljenoj pički, dok ti se sokovi iz pice izlivaju uklizavaju u guzu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti