8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MASERKA JE ISCEDILA SVU NAPETOST Samo sam se skinuo a ona se bacila na posao

Taj dan sam se osjećao užasno. Sav sam bio napet od posla i pod stresom. Pod hitno sam trebao nešto da me opusti. Izašao sam napolje s društvom, ali to nije pomoglo, samo sam se osećao još napetije. Tada mi je prijatelj sugerisao da posetim maserku.

- Maserku, da baš - pomislio sam si, ali onda mi je objasnio kako je bio kod jedne predivne maserke koja ga je dobro izmasirala. 

Dao mi je njezin kontakt i rekao da ne oklevam i dogovorim susret. Nakon našeg druženja došao sam kući i dalje sav napet, tada sam si rekao: 

- Možda je u pravu. Nazovi maserku može ti samo goditi. 

To sam i napravio, ustao sam se i otišao do telefona. Nazvao sam broj koji mi je prijatelj dao. Odzvonilo je nekoliko puta, a onda se javio ženski glas s druge strane: 

O OVOME SE PRIČA

MOMAK (26) IZ ARANĐELOVCA SE UBIO: Bio u samoizolaciji zbog korone!

Pronađeno telo žene kod Jagodine!

OVO JE VAŽNO DA GRAĐANI ZNAJU: Ministar Mali u "Dobro jutro Srbijo"

DANAS STUPAJU NA SNAGU NOVE MERE: Lokali se zatvaraju tačno u 21 sat!

- Sara, kako Vam mogu pomoći?

- Dobar dan Saro, ovde Darko. Prijetelj mi je dao ovaj broj jer je navodno bio na masaži kod vas.

- Znači zanima Vas masaža?

- Da, tako je.

- A kakvu bi masažu hteli?

- Pa kakve nudite?

- Imamo opuštajuće, erotične, body2body i razne druge.

- Body2body, mislim da bih voleo.

- U redu, kad bi hteli da dođete.

- Pa da li ste slobodni danas?

- Jesam, da li vam 16 sati odgovara?

- Odgovara.

- Izvrsno, onda se vidimo. 

- Hvala, doviđenja.

Poklopio sam slušalicu i razmišljao što sve trebam da uradim.

- Sad je 14.30, trebam da se istuširam i spremim. Do nje mi treba 30 minuta zbog gužve na putu znači imam sat vremena da se sredim.

U tih sat vremena sam se otuširao i obukao neku udobnu odeću. Ionako neće dugo biti na meni pa bolje da mi je udobno u njoj. Otišao sam na adresu koju mi je dala i nazvao ju još jednom.

- Dobar dan Sara. Evo ja sam ispred zgrade, što sad?

- Sad ću se ja spustiti, pričekaj ispred.

Nakon minute Sara se spustila dole, pozdravili smo se i odvela me gore do svog stana. Kada sam ušao unutra stan joj je bio predivan. Imala je sto za masažu i sve potrebno za masiranje, a uz to i sve potrebno za lagodan život. Videlo se da joj idu masaže i da lepo živi od tog. Pokazala mi je gde da legnem i rekla da se skinem.

Skinuo sam odmah sve sa sebe i legao kako je rekla. Počela je rukama prelaziti preko mog tela. Prelazila mi je po leđima i masirala me celoga. Stvarno mi je pasala masaža, masirala mi je noge, ruke, ramena. Čak mi je masirala i guzicu i za divno čudo i to mi je pasalo. Pošto sam bio nauljen ceo prešla je prstom i preko mog anusa.

Čudan osećaj je prošao kroz mene, ali svidjelo mi se. Videla je da se ne bunim pa je ponovila opet, a onda, pri jednom prelazu, gurnula je prst unutra. Nisam znao što očekivati, ali svidelo mi se, isprva sam se uplašio, jesam peder? Ali odlučio sam se prepustiti osećaju. Par puta je još gurnula prst duboko unutra, a onda mi rekla da se okrenem, to sam i napravio.

PROČITAJTE JOŠ...

SINIŠA MALI NA HAPPY TV: Dobri rezultati nisu slučajni

VUČIĆ KOD MARIĆA U "ĆIRILICI"! Predsednik obradovao građane povišicama, poklon za penzionere! (FOTO)

SITUACIJA U BEOGRADU KRITIČNA: Imaćemo i više od 4.000 zaraženih!

Počela me masirati po prsima, prednjim delovima tela, a onda i po kurcu. Trljala ga je rukama i drkala polako. Zatim je skinula majicu i grudnjak i vidio sam njene bujne grudi. Počela ih je trljati o moj kurac i godilo mi je. Zatim ga je stavila među sise i drkala ga tako. Imala je tolike grudi da se moj kurac izgubio u njima. Nakon nekog vremena ustala se i polako skinula i pantalone.

Ostala je samo u tangama i bila je prelepa, ali ubrzo je skinula i njih. Opkoračila me i sela na mene. Počela je da trlja svoju pičkicu o moj kurac. Bila je tako vešta, trljala se o mene svojom vlažnom pičkicom i bio sam spreman da uđem u nju, ali nisam smio. Bio sam na masaži i ne bi bilo u redu. Polako mi je počela i masirati jaja i to me izluđivalo. Sad sam već bio blizu vrhunca i ona je osjetila to. Ustala se s mene i počela mi drkati kurac. Ubrzo sam svršio po njenim grudima. Ostao sam sav zadihan nakon toga, ali osećao sam se i srećno i opušteno, kao da sam izbacio demona iz sebe zbog kojeg sam bio pod stresom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti