6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

NEMILOSRDNO PUNJENJE JE BILO JEDINO REŠENJE Malo po malo, svih 23 santimetra, ušlo je usku rupicu!

Imam 23 godine i 23 centimetra u gaćama. Problem sa kojim se susrećem već neko vreme je preuska pička moje nove ribe. Ribe koja mi se zaista mnogo sviđa i s kojom uživam u seksu. Mlađa je od mene godnu dana, a šo je najbitnije, bila je nevina pre mene. Nakon što sam je uspešno probio, seks je bio super, ali je često krvarila i nije mogla da ima seks par dana da se “dole smiri”. Zato sam morao da je varam sa drugim devojkama. Lep sam, visok, zgodan, crnokos, umereno maljav, a uz to i fubaler. Upravo treba da potpišem jedan prilično unosan ugovor. Ali da se vratim na problem sa mojom Mašom, ribom o kojoj pišem.

Seks je vrh. Ona svrši nakon par uboda, ali čim počnem da je jebem onako muški, znam da idućih dana nema seksa, bar ne sa njom. Zato sam odlučio da problem poverim jednom ginekologu s kojim rekreativno igram fudbal na lokalnom igralištu svake dve nedelje. Igrom slučaja, bilo je to u svlačionici. Uvek sam voleo da privlačim poglede na svoju muškost i da dokazujem superiornost. Kurac mi čak ima nadimak Crveni revolver, zbog svih nevinih pičaka koje su probodene na njemu. Pričali smo prvo tako nešto, ginekolog Dejan i ja, i pita on mene:

- Da li si koristio skoro Crvenog revolvera?

Nasmejem se ja.

NAJVAŽNIJE DANAS

U SRBIJI UKRADENO 684 BEBA Gotovo je, počela saslušanja roditelja

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON Zdravstveni sistem na ivici opstanka

CRNA PROGNOZA PREMIJERKE: Danas očekujem i više od 5.000 novozaraženih

UKIDA SE NOĆNI PREVOZ: Od večeras obustavljanje 24 noćne linije

- Nisam otkako sam likvidirao Mašin himen, ali moram da priznam da je svaki seks sa njom kao da joj je prvi put. Mnogo je uska. Nije da se žalim, ali postaje već naporno, imamo seks možda dva puta sedmično. Imaš neki savet, pičkotehničar (tako smo ga zvali, a on je to voleo)? 

- Imam. Ubaci joj bebu u stomak. Kad rodi, biće joj lakše da te prima - reče Dejan. 

- Auu, pičkotehničar, pa mlad sam da postanem ćale - rekoh mu iako me iskreno palila pomisao na Mašin trudni stomak. 

- Imaš 23 godine, završavaš faks i zarađuješ svoju lovu. Šta ima da se čeka? Osim toga, bilo bi lepo da razbiješ niz abortusa. Skoro pa svaka druga trudnoća koju prekinem dolazi od neke od tvojih riba.

- Ajde, ajde sad, nemoj da preteruješ pičkotehničar, počeo sam da vadim!

Odem tako u stan, kad ono Maša mi spremila večericu, sva se skockala u nekoj haljinici. Ima predobre sise, dobre kukove, dobro dupe, a tek što je lepa u faci. A skockala se jer se nismo jebali 7 dana. Prošle nedelje sam se napio pa sam je pošteno izjahao. Ostavila je mokar čaršav koliko je svršavala, ali ju je bolelo sve do danas. Gledam je tako, pa bacim svoju torbu na pod. 

- E a Mašo, šta misliš da se jebemo prvo?

PROČITAJTE JOŠ OVO...

ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Gasni sektor mora da se menja

NESREĆA U PROKUPLJU: Dvoje tinejdžera teško povređeno, HITNO prebačeni u KC Niš

STIŽE NAM SNEG: Narednih dana biće sve hladnije

Hoće Maša, ne moram dvaput da pitam. Par sekudni kasnije oboje smo goli golcati, Maša mi cucla pitona. Prvo ga je dobro pljunila, pa je onda to sve polizala. Ali ne može ni trećina da joj uđe. Držim je za glavu, pa je bacim na krevet.

- Hoću ja da budem gore, previše me bolelo prošle sedmice - kaže ona. 

- Ne, moraćeš da istrpiš, jer večeras ti pravim bebu! - rekoh joj odlučno. 

Red je da joj kažem, a mogao sam da je iznenadim. Razgoračila je oči, a pre nego što je imala vremena da odreaguje, ja sam već bio na njoj, ljubeći je strastveno, i polako prodirući u njenu usku pičku sa svojim kurcom od 23 cm. Stenjala je gledajući me u oči i rukama me držeći za kukove, instinktivno me odgurujući jer se patila da me primi. Nisam se na to osvrtao, već sam joj korak po korak uterao sva 23 centimetra. Dao sam joj malo vremena a onda sam počeo sa pokretima.

Morao sam da je navikem na moju muškost, a onda sam se setio dobrog starog saveta – ako hoćeš muško da bude, moraš dobro da je izdominiraš. Tako sam počeo da je nemilosrdno pumpam. Ona je vrištala od užitka, a pička joj je bila sve vrelija i vlažnija. Održavao sam tako žestoki ritam, a ona je počela prevrtati očima i otimati se pod naletima višestrukih orgazama. 

- To Ivane, to, to mi radi…

Kad sam osetio da sam ja blizu orgazma, pritisnuo sam joj rukom ispod pupka da joj se spusti maternica. To ju je još više naložilo pa se počela ponovo tresti. Napuno sam je spermom, što se kaže “do vrha”.

Tako sam ostao u njoj još par minuta, ljubeći joj velike sise. Dve sedmice kasnije, nema menstruacije. Još sedmicu posle, pozitivan test za trudnoću. Odem tako sav srećan na trening, u svlačionici se uhvatim za kurac i povičem:

- Alo miševi, napravio sam dete!

SAZNAJTE JOŠ

IZBOR MAGAZINA "PIPL" Glumac najseksi muškarac sveta u 2020.

MEČ ZA OPSTANAK Orlovi večeras protiv Rusije (VIDEO)

CRNA NOĆ NEMAČKOG FUDBALA Selektor razbijen posle španskih 6:0 (FOTO, VIDEO)

KVALIFIKACIJE U JUŽNOJ AMERICI Brazil žestoko do pobeda, Argenticima nova tri boda

Smeju se momci, pitaju koju ribu je sad udesio Ivanov piton. 

- Maši bre! Ovaj stomak ima da raste!. 

Čestitaju mi svi, a posebnu butelju vina ima da dam pičkotehničaru kad ga vidim za najbolji savet koji mi je dao. Gledam sad Mašu, u četvrtom mesecu trudnoće, sise još veće, stomak se malo zaoblio, a upravo smo saznali da nosi muško. Što je najbolje od svega, napaljenija je nego ikad, i sad je jebem svaki dan. Još pet meseci do njenog poroda, a toliko mi se omililo da mislim da ću da je napumpam ponovo čim mi rodi ovog sina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti