18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

IGRA ISTINE U KOJOJ SAM POSTAO ROGONJA Moja žena je priznala: Cepali su, razbijali, razvlačili...

Ta čudna igra istine počela je jedne mirne večeri na ostrvu Ios gde su, kuma moje supruge Ivana i njen suprug Igor, posedovali kuću. Svakog leta smo se sastajli tamo, četiri para plus klinci. U stvari sastajali smo se tamo zahvaljujući druženju naših supruga još iz studentskih dana.

Moja žena Maja, Ivana, Milijana i Sandra su ostale prijateljice do današnjih dana, što je uslovilo da se muški deo prilično dobro međusobno složi.

Pomenute večeri dame, koje su bile u drugoj polovini tridesetih, odlučile su da ostanu na terasi, igraju malo lore i popiju bocu crnog vina. Klinci su spavali a nas četvorica smo izašli do jednog kafića. Niko ne bi znao o čemu su pričale naše lepše polovine da mene nije zabolela glava i da nisam odlučio da se vratim. Ušao sam na glavni ulaz kuće i nisam palio svetlo. Samo sam legao na krevet i čuo Ivanin glas odozdo, kroz otvoren prozor.

- Igramo onda. Koja izvuče najmanju kartu priča nam svoj najperverzniji doživljaj. Muževi se naravno ne računaju.

Sve su se kikotale i odobravale a ja sam se najtiše moguće smestio u fotelju kraj prozora. Noć je bila tiha i čuo sam šuštanje karata dok ih je jedna od njih mešala. Nekoliko sekundi kasnije Ivana je rekla:

- Koja sam srećnica. Dvojka.

Ostale su se ponovo zakikotale i tada je moja Maja upala.

- Pa tvoja je ideja. Red bi bio da budeš prva.

Ivana je te godine napunila četerdeset. Bez obzira na to uveravam vas da se radi o izuzetno lepoj i zgodnoj ženi. Imala je lepe plave oči, lepo lice, smeđa kosa padala joj je na ramena.

Njene sise bile su nešto sa čega nisam mogao da sklonim pogled. Velike, okrugle, a krupne bradavice oukružene širokim braon aerolima su često pretile da probiju tanku tkaninu njenih poluprovidinih bikinija

Bile krupna, ali ne debela. Dupe joj je bilo čvrsto a noge izuzetne. Bila je arhitekta, vrlo cenjena u svom poslu i sjajno je zarađivala.  Njen suprug je bio trener nekog vaterpolo kluba u Italiji gde je završio svoju karijeru vaterpoliste. Živeli su u Milanu i dobro im je išlo. Ivana je bila ponosna majka dečaka i devojčice i uvek je delovala elegantno i ozbiljno, čak uzdržano. Nisam mogao da je zamislim u nekoj perverziji.

- Igor je bio na putu sa ekipom, a meni je crkao bojler u kupatilu. Dogovorila sam sa majstorom da se pojavi tog dana u vreme moje pauze i tada sam stigla kući. Već odavno sam merkala tog tipa. Snažan, potpuno ćelav, negde pri kraju dvadesetih, ma ogroman. Obično je dolazio da nam popravi neki od uređaja koji su odbijali da rade. Igor ga je dobro poznavao i koliko sam shvatila on je radio na održavanju bazena gde je Igorov klup igrao utakmice. Tip da se upiškiš kad ga vidiš.

Klinci su bili u školi i bila sam sama sa njim u kući. Nazvala sam Igora da vidim kada se vraća i pričala sa njim na italijanskom, dovoljno glasno da me Bruno čuje kako konstatujem da stiže tek kasno te večeri. Da, inače majstor se tako zove. Bilo je to negde krajem marta meseca i još je bilo hladno. Bez obzira na to obukla sam tange i crne čarape sa halterima. Crne čizme na visokim štiklama koje su prosto vrištale “jebi me”. 

Crveni kostim koji mi je prijanjao uz telo i bila sam spremna da ga potucam kako niko nije. Bruno se vratio iz kupatila sa pričom kako je u žurbi i kako mora da ide. Nisam smela da ga pustim ni po koju cenu. Počela sam da ga zapitkujem gluposti oko bojlera o kojem nisam imala pojma, ali on jednostavno nije grizao.  Objasnio mi je nešto ukratko i rekao da popravka košta trideset eura. Za to sam se uhvatila i zatražila popust na cenu. Zamolila sam ga da ostane na kafi i on je nevoljno pristao. Seo je za sto u trpezariji, dok sam ja brbljala iz kuhinje zagovarajući ga. Otkopčala sam kostim taman toliko da nagovesti i došla sa kafom. Mislim da mu je već tada bilo jasno šta u stvari hoću. Spustila sam kafu pred njega i on se nasmeši.

- Vrlo ste ljubazni - rekao je.

- Iskreno, volim da pričam sa vama - rekla sam.- Naročito kada je tako visoka cena u pitanju.

Zadigla sam suknju dok sam sedala na stolicu do njegove i raširila malo noge. Krajevi mojih čarapa su se jasno videli i ja sprustim ruku na njegovo koleno.

- Pitala sam se stoga, kako bi bilo kada bi mi ipak dali mali popust.

Gledao me je pravo u oči i rekao:

- Predpostavljam da bi mogli nešto da smislimo.

Pogled mu se spustio na moje noge i tu ostao. Raskopčala sam kostim potpuno i milovala ga po butini.

- U čemu je u stvari bio problem kada je tako skupa opravka?

Videla sam kako mu se farmerice napinju i ono ispod njih je bilo ogromno. Mucao je nešto o rezervnim delovima i nije skidao pogled sa mog međunožja, koje se polako otkrivalo pred njim.

- Spremna sam da platim delove. A za ostalo se možemo drugačije dogovoriti.

Spustila sam ruku na izbočinu ispod njegovih pantalona i prešla dlanom preko nje.

- Pa… - promucao je.- Gospođo, ja sam otvoren za sve predloge.

Kleknula sam pred njega i počela da mu otkopčavam pantalone.

- Ako si tako otvoren ja mogu da budem vrlo nevaljala devojka.

- To vidim.

- Mislim da ovde imaš alat kojim možeš mnogo toga da popraviš.

Jedva sam ga izvadila iz njegovih gaća. Velik, debeo, optočen žilama, sa velikim glavićem i malo povijen nagore. Liznula sam tu batinu i on se gotovo istog trenutka uspravi. Spustio je gaće i pantalone rekavši:

- Primetio sam ja kako me ti gledaš još prvi put kada sam došao. Sad ću ti pokazati šta znači biti nevaljao.

Lizala sam mu ga od jaja do glavića. Celom dužinom. Bila sam uspaljena kao tinejdžerka pred tom moćnom kurčinom

- O kako ti je velik - rekla sam gledajući ga odozdo.

- Zaveži više i sisaj ga.

Uhvatio mi je glavu obema rukama, smestio mi ga u usta i navukao ka sebi. Zagrcnula sam se potpuno ispunjenih usta, dok mi je njegov glavić dodirivao krajnike. Sisala sam ga i radila jezikom koliko god sam mogla. Izvadila sam ga i olizala mu glavić.

- Mogla bih ga pojesti kako je sladak.

- Ne brini poješćeš ga. Hajde - rekao je i ponovo me obema rukama uhvatio za kosu. 

Sjurio bi mi ga do jaja da ga nisam držala u korenu. Napravio je nekoliko pokreta kukovima i ja ga izvadim. 

- Sviđa li ti se kako rukujem tvojim alatom? - upitala sam.

- Nisi loša. Ali možeš ti i bolje. Ajde sisaj ga. Odavno zamišljam svoj kurac u tim tvojim ustima. Posle ću ti pokazati kako to može bolje.

Sisala sam ga još malo i on me uhvati za nadlaktice i uspravi me. Skinuo mi je gornji deo kostima i izvadio mi sise iz čipkastog grudnjaka. Počeo je da mi sisa bradavice i govorio:

- I o ovome odavno sanjam. Da zagnjurim lice u te tvoje sise.

Poljubio me je, zadigao mi suknju i počeo rukama da me istražuje dole. Savila sam malo kolena i smestila njegov palamar među moje sise, ljubeći ga. Nakon nekoliko sekundi me je okrenuo i naguzio preko stola. prošao je jezikom između mojih guzova i pljesno me. 

Svukao mi je tange, tek nešto malo, razmaknuo mi guzove i liznuo mi anus. Uspravio se i natempirao mi glavić na ulaz u pičku. Bila sam gola voda dole. Sjurio mi ga je do jaja, dok sam nas posmatrala u ogledalu ispred nas.

Ispunio me je celu tom kurčinom. Uhvatio me je rukama za ramena i počeo da me tuca u brzim, krakim trzajima. Vrisnula sam, pa odmah zatim još jače. Njegove ruke su spustile na moje sise i stisnule ih, dok je ubrzavao tempo. Vrištala sam sve glasnije i bodrila ga da me tuca još jače.

- Voliš kurac kobilo? Znao sam ja to. Je li kobilo? Čuješ li šta te pitam? Jel voliš kurac?

- I ti si nastavila da se tucaš sa njim i pored toga što te je tako nazivao? - upitala je Maja iznenađeno.

- Veruj mi da je mogao da me zove kako je hteo. Zašto pitaš?

- Ne liči mi to ne tebe. Mora da te je dobro razvalio.

- Ne prekidaj je Majo - upala je Sandra.

- Uhvatio me je levom rukom oko vrata i privukao me sebi. Desnom je čvrsto uhvatio moju sisu i gnječio je. Ubrzao je tempo i svršavala sam slušajući ga kako mi govori:

- Fina gospođa… A jebe se ko kurvetina za trideset… Jebenih eura… Sad ću te jebati kao kurvetinu… Onako kako zaslužuješ…

Počeo je da me pljeska po guzi. Svaki udarac je bio jači od predhodnog. A ja sam samo vikala, bodreći ga da bude još grublji. Kada sam rekla:

- O da, jebi me!

Potpuno je poludeo. Uhvatio me je za kosu na temenu i povukao me sebi. Izvila sam se u leđima i čekala novi orgazam. Kao retardirana sam ponavljala to “o da jebi me”, dok me je on razbijao.

Nekoliko minuta kasnije ponovo sam svršila dok me je obema rukama pljeskao po guzovima da je kuća odzvanjala

Zabio se u mene još nekoliko puta i izašao. Uhvatio me je ponovo za kosu na temenu i okrenuo ka sebi. Povukao me je na dole i ja kleknem trpajući mu kurac u svoja usta. Uhvatlia sam ga rukama u korenu a on ih grubo skloni.

- Ne tako - rekao je i čvršće me uhvatio za kosu. 

Zabio mi ga je skoro do jaja i zagrcnula sam se osećajući kako mu glavić prolazi kroz moje krajnike. Bukvalno me je tucao u usta, a ja sam toliko uživala da sam mogla ponovo da svršim. Dopustio mi je da napravim kraku pauzu i nastavio još jače. Grcala sam, pljuvačka mi se slivala iz usta, ali nisam odustajala. Da sam mogla celog bi ga progutala. 

U jednom trenutku me je uhvatio čvrsto i nabio se najdublje do tada. Potoci sperme su mi se slivali niz grlo. Jedva sam progutala tu lavinu iako mi nije bilo prvi put da mi neko svršava u usta. Izvadio ga je, ostavljajući mi glavić u ustima i ja mu isisam sve do zadnje kapi. Pokušala sam da se uspravim, misleći da je gotovo ali me on uhvatio rukom za vrat i rekao:

- Nismo još gotovi. Imam ja još toga za tebe.

- Ali moram da se vratim na posao.

- Jebe mi se gde moraš da se vratiš - odvratio je i naguzio me preko stola.

- Daj mi bar da im se javim.

Dobacio mi je telefon i sagnuo se iza mene. Pljesnuo me je po guzi dva puta dok sam birala broj i skinuo mi tange. Zadigao mi je nogu na stolicu počeo da me miluje po međunožju, dok sam ja na jedvite jade razgovarala sa svojom sekretaricom. Tako sam zastenjala kada je smestio svoj jezik u moj anus, da me je Izabela pitala da li mi je dobro. Odgovorila sam joj da mi je sjajno i prekinula vezu. Njegov palac se našao u mojoj razvaljenoj mačkici, a jezik je sve dublje prodirao u anus. 

NAJVAŽNIJE DANAS

U SRBIJI UKRADENO 684 BEBA Gotovo je, počela saslušanja roditelja

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON Zdravstveni sistem na ivici opstanka

CRNA PROGNOZA PREMIJERKE: Danas očekujem i više od 5.000 novozaraženih

UKIDA SE NOĆNI PREVOZ: Od večeras obustavljanje 24 noćne linije

Dvoumila sam se tada da li da mu uopšte dozvolim da me tuca u guzu. Odavno nisam nevina po tom pitanju ali nikada nisam tako nešto primila. Skoro sam ponovo svršila kada me je okrenuo ka sebi i spustio na najbližu stolicu. Raširio mi je noge i gurnuo mi tri prsta u pičku. Radio je njima brzo i sve grublje kako sam se približavala orgazmu.

Svršila sam tako silovito da sam se u grču osovila na noge i potpuno zalila ivicu stolice svojim sokovima. Vratio me je na stolicu i svoju mokru ruku obrisao po mojim sisama i licu, gurajući mi prste u usta. Sisala sam ih potpuno izbezumljena, dok su me tresli poslednji trzaji orgazma. Pljesnuo me je po razvaljenoj pički i rekao:

- Lezi dole.

Povalio me je na hladne pločice trpezarije i raširio mi noge. Stenjala sam još uvek sluđena malopređašnjim orgazmom a on vrati svoja tri prsta u moju picu. Ponovo je počeo brzo da radi njima i počela sam da se uvijam po podu ponavljajući “o bože, o bože”. Pritisno me je rukom preko stomaka kako se ne bih više uvijala i usporio rad prstima. Kružio je njima nakoliko sekundi i dodao im četvrti. Ne dugo zatim cela šaka mu je bila u mojoj uzavreloj utrobi. Vrištala sam kao poremećena, osećajući kako skuplja prste u meni i gura ruku dublje.

- Takav tebi treba - govorio je.

Uvijala sam se koliko sam mogla na njegovoj ruci osećajući nadolazak najjačeg orgazma. Tresla sam se kao priključena na struju dok je on pojačavao užitak masirajući mi prstima druge ruke klitoris. Vrištala sam, stenjala i svršila tako da je prsnulo iz mene kao iz vodoskoka kada je izvadio ruku. Pljesnuo me je po levoj sisi i ponovo razmazao moje sokove po mom licu. Uspravio se i rekao:

- Ajde sisaj mi. Da te još jednom razvalim od kurca.

Sedela sam pred njim i on mi privuče glavu svojim jajima. Lizala sam ih i sisala najbolje i najžešće što sam mogla. Skočila bih sa krova na glavu da je tada to tražio od mene. Klečala sam u svojim sokovima razlivenim po podu i lizala ga potpuno van sebe.

- Sad mi liži dupe. Ajde.

Okrenuo se i ja mu razmaknem guzove. Nikada do tada to nisam radila. Osetila sam opor miris i na trenutak zastala, a onda ga liznula celom dužinom između guzova. Smestila sam vrh jezika na njegov anus i gurnula ga unutra.

- To. Dublje - govorio je drkajući.

Uspela sam da gurnem gotovo polovinu svog jezika u njegovo dupe. Izvadila sam ga i lizala ga od jaja preko celog procepa između guzova. Vratila sam jezik u anus i gurnula ga najdublje što sam mogla, radeći njime gore – dole. Posle toga sam ga bukvalno tucala jezikom, sve više uživajući u tome. Nekoliko sekundi kasnije zamenila sam jezik svojim srednjakom, ali je uzmakao kada sam pokušala da mu ga uvalim. To mu se očigledno nije svidelo, pošto se hitro okrenuo ka meni.

- To ću ja tebi dati. Samo nešto malo veće.

Podigao me je i okrenuo ka stolu. Oslonila sam se rukama i osetila njegov veliki glavić na svom anusu. Posle nekoliko pokušaja smestio mi ga je otprilike do polovine svom silinom. Vrisnula sam i nastavila da se dernjam dok je hvatao ritam i tucao me sve brže.

- Ta ti je rupa tesnija od pičke. Ali dobro si i ovde razrađena - rekao je.

Kroz krike sam mu govorila da ga volim, prizivala boga i tražila da me jače jebe iako me je bolelo. Pljeskao me je po guzi poput divljaka dok sam ja bila na pragu novog orgazma. Toliko mi je razvalio guzu tom kurčinom da ga je vadio celog i nabijao iz kratkog zaleta kukovima držeći ga u korenu, odlažući tako moj orgazam. Smestio mi ga je opet i počeo ponovo da me tuca u žestokom tempu, držeći me čvrsto za kukove. 

Izvadio ga je i okrenuo me ka sebi. Kleknula sam hvatajući ga za kurac i pomislila na klistir koji nisam tog jutra obavila

Osetila sam smrad i zažmurila smeštajući ga u usta, misleći na činjenicu da mi je jezik pre samo nekoliko minuta bio u njegovom dupetu.

- Tako je! Oliži ga celog - govorio je.

I lizala sam ga ne obazirući se na njegove reči, iščekivajući novi orgazam. Htela sam da svršim dok me tuca u dupe i bila sam spremna na sve da to dobijem. Govorila sam mu da ne svrši i tražila od njega da me ponovo tuca u dupe. Ma nisam tražila. Preklinjala sam. Vratio mi ga je u usta i gurnuo mi ga ponovo kroz krajnike. Izvadio ga je i postavio me u kučeći položaj. 

Smestio mi ga je sa lakoćom u anus i nastavio da me tuca. Žestoko i brzo dok sam ja ponovo vrištala. Imala sam utisak da će me ta ogromna kurčina raspolutiti, ali ispostavilo se da me pravo tucanje tek čeka. Pomerio je moje ruke u stranu i ja spustim glavu na pod. Potom je isto uradio sa mojim nogama i ja se nađem na podu ležeći potrbuške. 

Sve to vreme nije ga ni jednom izvadio. Ležala sam između njegovih nogu i osećala kako dublje prodire. Tucao me je nesmanjenom žestinom i u jednom trenutku mi ga je smestio do jaja i ostao tako. Urlala sam iz sveg grla, a on me ščepao rukama za ramena i nastavio da me jebe u suludom tempu. 

Zabio se potom svom silinom ponovo do jaja i počeo da kruži kukovima. Urlala sam i izvikivala nebuloze osećajući novi orgazam. Ta mešavina slatkog bola i zadovoljstva je prosto neopisiva. U tom trenutku me je podigao ka sebi i ja se oslonim rukama o pod. Jednu svoju šaku je držao ispod moje brade a drugom mi stiskao sisu.

- Sad ću te razjebati kako zaslužuješ - šapnuo je dahćući i nastavio da me tuca u krakim trzajima.

Zaurlala sam ali mi on pusti sisu i prekrije mi šakom usta, ne usporavajući tempo.

- Ne dernjaj se. Neko će zvati karabinjere.

Nekoliko sekundi kasnije skinuo mi je ruku sa usta i povukao mi glavu koliko god je mogao onom kojom me je držao ispod brade prema sebi, dok se drugom oslonio na pod iza svojih leđa. Tada se zabio najdublje do tada i svršavala sam ispuštajući krike kao da sam u agoniji. Tresla sam se celim telom, dok su mi noge klizile po pločicama u potpuno nekontrolisannim trzajima.

Sve to vreme bio je zabijen do jaja i kružio je kukovima. Orgazam mi je tresao celo telo kao strujni udar. Izašao je i uspravio se. Okrenula sam se na leđa potpuno razbijena. Nisam mogla ni da kleknem a ne da se uspravim. Kako sam još uvek bila između njegovih nogu uspela samo da sednem oslanjajući se rukom o pod. Nisam mogla da dosegnem do kurca kojeg je drkao, pa sam spustila usne ne njegova velika jaja. Lizala sam ih i pokušavala da i ih strpam u usta, dok je drkao iznad moje glave. Nekako sam uspela da kleknem i on me uhvatio za kosu na temenu i nakrenuo mi glavu unazad. Sperma je prsnula nekoliko sekundi kasnije, zalivajući mi kosu, lice i širom otvorena usta. 

Uhvatila sam ga obema rukama i razmazivala je po licu. Nisam prestajala da mu ljubim taj ogromni kurac i na kraju sam ga isisala do poslednje kapi. Nastavila sam da ga ližem i posle toga. Jednostavno nisam htela da ga pustim iako sam spermu razmazala po sebi do poslednje kapi.  Odgurnuo me je od sebe i ja razočarano legnem na pod. Dahtala sam sva ulepljena spermom i svojim sokovima nemoćna da se pomerim. Davno pre toga me niko nije tako razbio. Slušala sam kako se oblači i okrenula se ka njemu. Obukao je majicu i farmerice i prišao mi raskopčanog šlica.

- Kako ti se svidelo? - upitao me je uz osmeh, znajući da me je sludeo.

- Bilo je divno - prošaptala sam.

- Ponovićemo ovo ako hoćeš. Imaš moj telefon.

Zakopčao se i otišao ostavljajući me na podu. Ustala sam, skinula sve sa sebe i istuširala se. Cela trpezarija je mirisala na seks kada sam se vratila. Otvorila sam sve prozore i otišla u spavaću sobu. Nisam bila u stanju da je spremim. Pozvala sam ženu koja mi sprema kuću i rekla joj da odmah dođe i postara se za to. Platila sam joj duplo.

- Morate biti oprezniji gospođo - rekla mi je na odlasku.

- Ne razumem -  uzvratila sam.

- Pa nema tu šta da se ne razume. Svako ko bi ušao u tu trpezariju bi znao šta se tamo odigralo. Sasvim slučajno sam primetila trag vašeg kavaljera na stolici. Ali ne brinite. Uklonila sam ga.

- Ja naravno od vas očekujem punu diskreciju u vezi ovoga.

- Razume se. Možete se osloniti na mene. Kako sad tako i ubuduće.

- I? - upitala je Maja.- Jeste li ti i taj Bruno ponovili to?

- Još tri puta. Taj prvi put mi je bio najbolji.

Razmišljao sam o Ivani, toj prefinjenoj dami, intelektualki, supruzi i majci. Kurac mi je bio čvrst kao stena dok sam je slušao i dao bih sve da sam bio na mestu tog Bruna. Nikada ne bih ni pomislio da je u stanju da zabije svoj jezik nekome u dupe ili da sisa kurac koji je tek izašao iz njenog dupeta. Glasovi sa terase su mi ponovo privukli pažnju. Preostale tri su izvlačile karte. Moja supruga Maja je izvukla najmanju. Naježio sam se od pomisli da ću uskoro saznati kakav sam rogonja ispao.

Zapalio sam cigaretu i napregao sluh da čujem početak Majine priče. Bili smo u braku tada dvanaest godina. Upoznali smo se kada je bila na zadnjoj godina fakulteta i brak nam je bio savršen. Bar sam tako mislio do te večeri. Maja je završila pravni fakultet i postala advokat. Karijera joj je bila sjajna, kao i moja uostalom, i dobro nam je išlo. Imali smo dvoje klinaca, a Maja je i pored dva porođaja zadržala vitku figuru, održavajući je u kućnoj mini teretani. 

Vitka i visoka, sa crnom, ravnom kosom, koja joj je padala na ramena i lepim braon očima, privlačila je poglede muškaraca. Kako sam se te večeri uverio nije ostajalo samo na tome. Maja je imala sjajnu, čvrstu guzu, a sise taman da stanu u ruku. Uvek elegantno odevena, visoke štikle su bile obavezan deo garderobe, pičić gotovo uvek izbrijan, ili sa tek malim žbunićem crnih dlačica iznad procepa. U seksu smo pomalo eksperimentisali ali nikada nismo zalazili na ekstreman teren.

- Bilo je to polovinom aprila meseca ove godine - počela je Maja...

Bila sam u Parizu na nekim pregovorima gde sam zastupala interese jedne firme. Sa mnom je išao neki matori, iz kompanije koju sam zastupala. U stvari nije bio toliko mator ali tako je izgledao. Proćelav, gotovo sed i mršav i stalno me je nešto odmeravao. Pokušavao je nekim jadnim pokušajima da me muva, ali sam mu jasno stavila do znanja da od toga nema ništa. Našli smo se sa njihovim advokatima pre podne tog dana. Dva tipa, jedan stariji, oko četerdeset možda, ali je izgledao kao milion dolara. Ime mu je Marsel, dok se mlađi zove Nikolas.

Marsel mi je i pored izuzetno teških pregovora slao uredne signale da bi me rado povalio. Nikolas je bio uzdržan ali sam primetila kako me povremeno odmerava. Uglavnom, ugovor je na kraju potpisan na zadovoljstvo obe strane. Marsel nas je pozvao na večeru, pošto je bio zauzet za ručak i zombi je to ekspresno odbio, rekavši da će u to vreme verovatno već spavati. Ja sam, naravano, prihvatila poziv. Marsel je rekao da će poslati vozača po mene u sedam te večeri i stvar je bila dogovorena.

Celo popodne sam provela u šopingu i kupila sam nešto garderobe i gomilu donjeg veša. Čudan je april u Parizu moje dame. Prosto te mami nekom ludom atmosferom da budeš sa nekim. Bar sam ja stekla taj utisak. Obavila sam klistir i dugo se tušrala, spremajući se za veče sa Marselom. Obukla sam za to veče tada novi, crni, victoria secret donji veš. Znaš koji Ivana. Onaj za kojim si odlepila kako je dobar.

- Stvarno je predivan. I stoji ti fantastično.

PROČITAJTE JOŠ OVO...

ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Gasni sektor mora da se menja

NESREĆA U PROKUPLJU: Dvoje tinejdžera teško povređeno, HITNO prebačeni u KC Niš

STIŽE NAM SNEG: Narednih dana biće sve hladnije

- Hvala lepo. tome sam crne čarape, sa šavom pozadi. Crnu, suknju do kolena, sa nešto dubljim izrezom iza nogu i cipele na visokim štiklama. Obukla sam belu košulju i sako i pojavila se u restoranu gde su me, ne moje razočarenje, čekali Marsel i Nikolas. Očekivala sam da Marsel bude sam. Međutim, ispostavilo se da je to bilo prijatno veče. Njih dvojica su bili šarmantni i veoma pričljivi. Opustila sam se potpuno u njihovom društvu i učinila ono što zaista retko činim, a sve znate zašto. Popila sam jednu čašu vina uz večeru i dozvolila Marselu da mi natoči drugu.

Najgore od svega bile je činjenica da sam i ja znao o čemu moja supruga govori. Maja nije pila gotovo nikada. Alkohol je slabo podnosila i brzo ju je hvatao. Jedno piće bilo je dovoljno da me spopadne bilo gde, a sa svakim sledećim postajala je sve pohotnija i slobodnija. Zbog toga je izbegavala alkohol kao kugu. Jednostavno nije mogla da se kontroliše.

Ta druga čaša vina bila je dovoljna da ih na kraju večeri pozovem u svoju sobu hotelu, na još jedno piće. Prihvatili su iste sekunde, što i nije neko čudo jer sam još na polovini druge čaše otvoreno koketirala sa obojicom. U sobi sam skinula sako i otišla da im natočim piće. Vratila sam se sa dve čaše i zatekla ih kako sede na sofi, svaki na jednom kraju, ostavljajući prostor između njih. Videvši da nosim samo dve čaše Marsel je insistirao da sipam i sebi barem polovinu. Posle kraćeg ubeđivanja sam pristala. Vratila se sa punom čašom i sela između njih. Nazdravili smo i otpili malo. Već tada sam bila spremna da dam obojici.

- Nikolas i ja smo raspravljali o jednoj stvari večeras, u momentima kada niste bili prisutni Majo. Možda biste nam pomogli u tome ukoliko nismo suviše indiskretni?

- O čemu se radi? - upitala sam uz osmeh tipa: “otvorena sam za sve”.

- Nikolas tvrdi da večeras ne nosite donji veš, a ja tvrdim suprotno. U pitanju je simbilčna opklada između nas dvojice, pa bi samo to želeli da znamo.

- Moram vas razočarati Nikolase. Marsel je u pravu.

Odmerio me je i hladno rekao:

- Ne verujem vam.

Nasmešila sam se i ustala. Okrenula sam se ka njima i skinula suknju. Odmah za suknjom skinula sam i košulju i stala pred njih.

- Šta sad kažete? - upitala sam.

- Kažem da bih vam rado skinuo i to malo krpica koje imate na sebi, iako u njima fantastično izgledate - odgovorio je.

- To može da se razmotri samo u slučaju da se i vas dvojica malo raskomotite.

- Prepustio bih vama brigu o našoj garderobi Majo - ubacio se Marsel.

Slegnula sam ramenima i kleknula pred njih, milujući im izbočine na pantalonama. Nikolas mi je pomogao oko svojih i za dve sekunde njegova nabrekla kurčina mi je bila u ustima. Marsel je izvukao svog i ja ga prihvatim rukom. Počela sam da ih sisam naizmenično i mogu vam reći da se radilo o dva predivna primerka. Ne preterano veliki, ni mali, taman po meri. Baš onakvi kakve posisala sam dva kurca u isto vreme volim.

- Šta sam ti rekao? - upitao je Marsel Nikolasa dok sam ga obrađivala.- Perverzna dama, zar ne?

- Videćemo šta zna.

Nikolas je već počeo da mi pomalo ide na nerve, pa sam odlučila da im pokažem šta znam. Rekla sam im da se primaknu jedno drugom i strpala oba u usta odjednom. To je izazvalo reakciju kod obojice. Stenjala sam i mumlala uz zvuke njihovih uzdaha i odobravanja, usta punih kurčetine, dok mi je iz mačkice već pristojno lilo. Nikolas me je naguzio na sofi i smestio mi ga od nazad, ne smarajući se da mi skine tange. 

Samo je smaknuo gaćice i počeo da me tuca, pljesnuvši me po guzi. Za to vreme sam  sisala Marselu i potpuno im se prepustila

Nikolas je ubrzavao tempo i sve strastvenije i glasnije sam stenjala, ne puštajući  Marselov iz usta. Svršila sam i bila spremna na još. Ma bila sam spremna na sve u tim trenucima. Nikolas je izašao iz mene i ja opkoračim Marsela okrenuvši mu leđa. Počela sam da ga jašem kao sumanuta i prihvatila sam Nikolasov ustima kada se popeo na sofu. 

Te noći sam prvi put imala dva kurca u sebi u isto vreme i nisam mogla da ih se zasitim. Nisam ni sanjala da me još mnogo toga očekuje. Lizala sam Nikolasu jaja i trpala njegov kurac tako duboko sebi u usta kako nikada nisam. Svo to vreme sam se nabijala na Marselovu batinu i stenjala kao izbezumljena. Svršila sam ponovo ne ispuštajući Nikolasovu kurčinu iz usta. Nisu mi dali ni trenutka predaha. Nikolas mi je dohvatio sise i pljesnuo me po bradavicama. Vrisnula sam ispuštajući njegov kurac iz usta i još jače se nabila na Marselov. Nikolas je sišao sa sofe i stao ispred nas.

- Povuci je malo unazad da vidimo može li da dobije još negde dva odjednom - rekao je Marselu.

Marsel me je uhvatio za kosu na potiljku i privukao me sebi. Osetila sam, na vlastito zaprepašćenje, kako pokušava da mi smesti svoj pored Marselovog.

- Oba u pičić? - upitala je Milijana šapatom i začuđeno.

- Da. Oba u pičić, koji mi je tada bio potuno razvaljen. Nije bilo jednostavno ali je posle nekoliko pokušaja uspeo je u tome. Uskladili su ritam i svršavala sam u serijama vrišteći kao u agoniji. Ne mogu vam opisati koliko sam uživala. Ako niste to probale savetujem vam da ne gubite vreme. Osećaj je fenomenalan. Razbijali su me tako sve dok Marselu nije ispao.

Mislila sam da ću poremetiti pameću dok je trajalo. Nikolas je svršio i skinuo svoj kondom. Prineo mi ga je ustima i ja ga prihvatim, progutavši svaku kap koju je iscedio. Vratio je svoju mlohavu batinu u moja usta i ja počnem da ga silovito sisam u nameri da ga što pre vratim u život. Uskoro je svršio i Marsel. Skinuo me sa sebe i istresao sadržinu svog kondoma na staklenu površinu malog stola. Kao pomahnitala sam kleknula na pod i polizala je do poslednje kapi. Njih dvojica su sedeli na sofi i drkali gledajući me kako to radim. Okrenula sam se ka njima ponovo ih obrađivala ustima. Uskoro su opet bili spremni i ja uzjašim Nikolasa. Marsel mi je prišao sa leđa i smestio mi ga u guzu. Zavrištala sam kao na kolac da me nabija i okrenula se ka njemu u pokušaju da mu skrenem pažnju da bude obziran.

Nije mi guza nevina, daleko od toga, ali nisam imala analni seks pre toga duže vreme. Nisam stigla ni usta da otvorim kada mi ga je sjurio do jaja i počeo da ubrzava tempo. Zabolelo je u početku, ali sam se brzo adaptirala. Jebali su me kao kobilu i postajali sve grublji. Urlala sam, vrištala, vikala i tražila još. Razbijali su me kurčevima kao mašine. A svršavala sam kako nikada nisam. Tresla sam se celim telom nabijena na ta dva palamara i želela da nikada ne prestanu. Marsel je svršio prvi.

Samo je izašao iz mene i poprskao me po licu, zabivši mi ga na kraju u usta. Isisala sam ga do poslednje kapi, svo to vreme jašući na kurcu onog drugog. Nikolas me je skinuo sa sebe i spustio jedan od jastuka sa sofe na pod. Postavila sam jastuk ispod kukova i raširila noge. Podigao mi je noge još malo u vis, držeći me za gležnjeve i počeo da me tuca u guzu. Vrištala sam ponovo iščekujući novi orgazam, koji sam dočekala urlanjem koliko me grlo nosi. Uhvatio me je šakom ispod brade i stisnuo  mi obraze, pljunuvši mi u usta. I dalje me je tucao nesmanjenim  tempom, da bi nekoliko sekundi kasnije svršio po mom licu.

Ležala sam tako ulepljena spermom nekoliko minuta potpuno razvaljena. Uspravila sam se i i dovršila svoje vino. Njih dvojica su se pozdravili sa mnom, obukli se i otišli. Skinula sam sve sa sebe i pošla u kupatilo kada sam čula kucanje na vratima. Pomislila sam da je neko od njih nešto zaboravio pa sam izašla i otključala, ne oblačeći se. Vrata su se žustro otvorila i ja na njima ugledam matorog.

Stajao je u pidžami dve sekunde preda mnom i zatvorio vrata za sobom. Na donjem delu mu se jasno ocrtavala izbočina

- Pa dobro kurvetino jel moraš toliko da sa dernjaš dok te jebu? Oka nisam sklopio od tvoje vriske kučko.

Gledala sam ga preneraženo i nisam mogla do reči da dođem. Matori je to iskoristio i ščepao me rukama. Okrenuo me je licem ka zidu i prislonio me na šireći mi noge. Zavrnuo mi je ruku iza leđa u potpuno neprirodan položaj. Osetila sam da me može ozbiljno povrediti, ukoliko pokušam da se opirem. Svakako nisam očekivala da će nešto uraditi pa sam se prepustila. Htela sam da ga ponizim do te mere da mi se više nikada ne obrati.

Osetila sam kako mi glavićem pritiska anus i bila iznenanđena njegovom veličinom. Stisnula sam se malo očekivajući da će mu uskoro pasti, spremna da mu se nasmejem u lice. Međutim, ništa nije moglo da me pripremi na ono što je usledilo. Na moje iznenađenje nije gubio ni malo na snazi. Smestio mi je glavić u guzu posle par pokušaja i polako počeo sve dublje da prodire.

Stenjala sam glasno i bivala sve glasnija sa svakim novim centimetrom. Bio mu je ogroman i debeo. Tvrdim vam da ništa tako veliko nisam imala u sebi. Počeo je da me tuca u krakim, snažnim trzajima i svaki taj trzaj sam ispratila vrištanjem. Pravo iznenađenje usledilo nekoliko sekundi kasnije, kada sam shvatila da je tek odprilike polovina te kurčine u mom dupetu. Polako mi ga je smestio do jaja. Mislila sam da nikada neće stati da prodire.

- Sad se deri kujo - procedio je kroz zube.- Ima da te odvalim ovom kurčinom.

Zabio se u mene još nekoliko puta i izvadio ga. Dahtala sam pokušavajući da dođem do daha. Uhvatio me je za kosu na temenu i odvukao do sofe. Bukvalno me je bacio na nju, postavljajući me tako da su mi noge bile na naslonu a glava visila sa sedišta. Brzo je obrisao je kurac mojom košuljom, ščepao mi je glavu obema rukama i smestio mi ga u usta. Tek tada sam videla tu batinu u punoj veličini. Imao je dobrih dvadesetak, možda nešto više, debele i na moje iznenađenje moćne kurčine, koja se nalazila u mojim ustima. Veliki glavić je krčio put između mojih krajnika i grcala sam gušeći se njime. Pokušavala sam da se skinem sa njega, da ga ispljunem nekako, ali nije mi dozvolio.

SAZNAJTE JOŠ

IZBOR MAGAZINA "PIPL" Glumac najseksi muškarac sveta u 2020.

MEČ ZA OPSTANAK Orlovi večeras protiv Rusije (VIDEO)

CRNA NOĆ NEMAČKOG FUDBALA Selektor razbijen posle španskih 6:0 (FOTO, VIDEO)

KVALIFIKACIJE U JUŽNOJ AMERICI Brazil žestoko do pobeda, Argenticima nova tri boda

- Ajde, gutaj… Ima da te jebem u usta kurvetino kako niko nije. Da se nisi usudila da se povučeš - govorio je između uzdaha.- Ima da ga zgutaš celog. Ako osetim zube razbiću te.

- Meni ovo liči na silovanje - ubacila se Ivana.

- Ma kakvo silovanje kada mi je pičić lio potoke od samog pogleda na tu kurčinu. Bila sam na ivici da povratim kada sam vrhom nosa dodirnula njegova jaja. Glavić mi je bio u grlu i kada ga je izvadio lavina pljuvačke mi se slila preko lica. Hvatala sam vazduh i brisala lice širom otvorenih usta, što je iskoristo i smestio mi ga ponovo. Gurnuo mi ga je ponovo do jaja i ja se zakašljem, ponovo na ivici povraćanja. Izvukao ga je malo, sačekao dve do tri sekunde i ponovo mi ga sjurio. 

Tada je počeo ozbiljno da me tuca u usta. Nikada mi to nijedan nije radio ali jednostavno nisam mogla da se oduprem, a iskreno nisam ni htela, iako sam trzala nogama grcajući i izvijala se kao zmija sa svakim njegovim naletom. Lice mi je nekoliko sekundi kasnije bilo prekriveno pljuvačkom koja je lila iz mojih usta. Desilo se da umesto da ja ponizim njega kako sam planirala, kontrola pređe potpuno u njegove ruke. Koristio je znalački moju prepuštenost i zabijao mi ga je u usta sve silovitije. Izvadio je ga je nekoliko minuta kasnije, dok sam ja glasno dahtala, hvatajući vazduh.

- Kako ti se ovo svidelo kujo? - upitao me je smešeći se,- Kladim se da ona dvojica svilenih nisu bili ni blizu ovoga.

Bacio se na mene i raširio mi noge. Osetila sam kako ga tempira na ulaz u moj pičić i sledećeg sekuda ga je zabio do jaja.

Tucao me je kao da ima dvadeset i nisam mogla da verujem da ima toliko energije. Uznemireni želudac me je još uvek terao na povraćanje, ali sam uspela da to potisnem i počnem da uživam u stvarno sjajnom tucanju. Svršila sam kao izbezumljena na tom palamaru koji me je razbijao. Nekoliko sekundi kasnije se ispraznio puneći me spermom. Skinuo se sa mene, brzo navukao donji deo pidžame i nestao brzo kao što se i pojavio. Gledala sam kao hipnotisana u vrata koja je zatvorio za sobom i pokušavala da se saberem. I nije mi to baš polazilo za rukom. Mislim da je bio pod vijagrom ili tako nečim. Mada sam kasnije saznala da nije mnogo stariji od mene. Dvanaest ili petnaest godina, tako nešto. Samo izgleda kao matorac. Nisam danima mogla da sedim kako treba. Toliko me je anus boleo. Ali vredelo je. Hajde vas dve. Izvlačite karte da vidimo koja je sledeća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti