6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: erotskeprice

RADODAJKA SA BURMOM Mahnito sam ga stavljao i vadio, dok se ona nameštala da joj što lepše uđe

Laganim kretnjama skidala je crne, mrežaste, samodržeće čarape. Prvo onu sa desne noge, a dok je svlačila drugu, s leve, malčice je zadigla tamno plavu suknju, tek toliko da uspem da vidim samo ivicu njenih bordo gaćica.

– Sada ga izvadi i izdrkaj preda mnom – naredila mi je.- Želim da te gledam kako drkaš. Samo se nadam da ćeš posle moći da jebeš.

Poslušno sam sledio njena uputstva, znajući da mi je ta bespogovornost najlakši put do njene pice. Znajući da je hirovita, pomalo eksentrična, nisam hteo ni sa čim da upropastim naum o mom konačnom zavlačenju u njene gaćice, pa ga bez imalo dvoumljenja i premišljanja izvukoh iz gaća i stadoh natezati u dlanu. Narastao je već na sam pogled na polugolo telo, te tridesetdvogodišnjakinje, koja ne samo da je dala da se nasluti da će uskoro biti potpuno gola, već i to da će mi, nakon višemesečnih pokušaja dozvoliti da se osladim njenim oblinama poput najboljeg slatkiša.

Dok je skidala košulju, pa odmah potom i grudnjak, isto bordo boje kao i gaćice, koji je do tada čvrsto sputavao njene poveće sise (petice? možda ) ja sam već istrajno klatio svoj klip zamišljajući ga u njenim rupicama. Kada se oslobodila košulje i grudnjaka, prišla mi je bliže i stopalom počela da mazi po mudima, pojačavajući užitak mastrubiranja. A zatim je, nožnim prstima počela da klizi duž nabreklog uda, došavši do vrha, do glavića, koga je sa posebnom pažnjom pomilovala, izazivajući dodatni paket ugođaja.

NAJVAŽNIJE DANAS

U SRBIJI UKRADENO 684 BEBA Gotovo je, počela saslušanja roditelja

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON Zdravstveni sistem na ivici opstanka

CRNA PROGNOZA PREMIJERKE: Danas očekujem i više od 5.000 novozaraženih

UKIDA SE NOĆNI PREVOZ: Od večeras obustavljanje 24 noćne linije

- Svršićeš brzo. Vidim to. Eksplodiraćeš. Nisi izdržljiv - mlela je bez prestanka.- Pali te moje seksi telo. Pališ se na mene, zar ne? Na moju ribicu? Na ribicu koja je sada toliko mokra.

Dok je pričala, podjednako me paleći i zadirkujući, i dalje mi je trljala klip koji je nestrpljivo iščekivao da se nađe u njenim pukotinama. U svim šupljinama tog tela.

– Sviđa li ti se moje telo? Moja seksi mačkica? Moja guza, to slatko dupence? Je li? A sise? Sviđa, znam ja, zar ne, aaa? Hajde reci, nemoj da se stidiš - trabunjala je i dalje, odnoseći se prema meni kao prema nekom dečkiću, što mi je bilo svejedno, sve dok sam na putu u njeno međunožje.- Znam da te izluđuje moje telo. Aaaa, frajeru?

Povremeno bi joj se, dok je sada sve snažnije gladila stopalom moju kitu, zadizala suknjica, tako da sam usled oskudnosti i kratkoće gaćica, mogao da vidim i dobar deo njene guze a i to da je u stidnom području izbrijana. Pokušao sam par puta da dohvatim njeno međunožje, ali mi još uvek nije dopuštala da je diram.

– Želiš svoga mačora da zabiješ u mene? Oooo, vidim ja to napaljenko mali. Ummm. Ali to mi se sviđa. Imaš lepog mačora, znaš? - sad je počela da mi se šlihta. 

I što mi je bilo prijatnije i važnije, usmerila je, a potom i pojačala pritisak nožnih prtiju na vrh glavića, čija je boja varirala između ljubičaste, crvene i tamno plave. A vrućina, između one što stvaraju visoke peći neke železare i šumskog požara leti. Svršio sam, naravno, a to bi se desilo i bez njene svesrdne pomoći. Ona je to samo pospešila i ubrzala. A ona je Nataša, tridesetdvogodišnja, udata, bivša kolegica sa zajedničkog posla. Čim sam jr upoznao, naslutio sam, a ubrzo i čuo razna naklapanja da je sklona upuštati se u vanbračne avanture.

Bolje rečeno da je, i u braku, a i pre bila osoba koja se olako i često upušta u seksualne odnose. Radodajka, reklo bi se nekada. Na moja uporna nastojanja reagovala je najpre blagim odbijanjem, da bi konačno popustila i pristala. Pretpostavljam što zbog moje dosadne upornosti, što zbog toga što joj je pažnja koju sam joj posvećivao zasigurno morala imponovati i prijati. Ni njeni nevešti alibiji i izgovori tipa imam muža, ili šta ću ti ja ja sam udata, nisu me pokolebali u pokušajima da povalim tu vitku crnku. Njene raskošne obline, velike sise i poveća čak i krupna guza, kao da nisu bile u skladu sa njenim vitkim, pomalo krhkim telom. Ali su joj, u svakom slučaju, davale znatnu dozu seksipilnosti.

PROČITAJTE JOŠ OVO...

ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Gasni sektor mora da se menja

NESREĆA U PROKUPLJU: Dvoje tinejdžera teško povređeno, HITNO prebačeni u KC Niš

STIŽE NAM SNEG: Narednih dana biće sve hladnije

– A sada ćeš mi polizati da i ja svršim - zatražila je Nataša odlučnim tonom, koji nije ostavljao mesta za polemiku ili prigovor. 

A onda, kao da želi da ublaži čvrstoću ove izjave doda pomirljivije: 

– Dotle će ti se ponovo dići pa ćeš me moći da me jebeš.

Rečeno-učinjeno. Svukli smo ostatak odeće, pa sam se klečeči zavukao između njenih nogu. Ona mi je, stojeći, stiskala glavu butinama, i veštim, izvežbanim pokretima se nameštala kako bi lakše došao do njene pizdice. S jednom rukom sam širio usmine, dok sam je drugom milovao po guzi. Spretno sam jezikom bušio pičić, pomalo narošen i značajno vruć, a nakon nekog vremena Nataša je uzdasima koje je pokušavala obuzdati i prigušiti pokazivala da joj se to sviđa.

Strpljivo sam i temeljno, dajući podjednako pažnje i klitorisu i usminama, a i dubljim predelima, nalazio puteve i načine da je činim zadovoljnom, čekajući obnavljanje tvrdoće uda. Njen pičić je svakim trenom lučio nove doze tečnosti, pa me je sve češće stiskala za pramenove kose. Ja bi je s vremena na vreme pljusnuo po dupetu, a najviše sam se trudio, da koristeći palčeve, njenu picu držim rastvorenu, kako bi mogao što dublje prodreti u nju.

Kada je bila već prilično napaljena, umesto jezika počeo sam koristim prste. Nekoliko minuta sam neobuzdano, nekontrolisano, primitivno zabadao prste u nju sa samo jednom namerom da to činim što brže i što dublje. Pod takvom navalom i najezdom prstiju, kao logična posledica stiglo je njeno uzbuđenje, a kada je bilo na vrhuncu ugurao sam u Natašu, centimetar po centimetar ceo svoj kurac.

Ona je spremno i spretno zauzela pozu u kojoj se naguzila prema meni, s dlanovima na kolenima, a ja sam ju priljubio uz sebe držeći je za kukove. Mada sam i sam bio strahovito uzbuđen, trudio sam se da se obuzdam i kontrolišem, pa intenzitet svojih uboda svoditi na lagane ulaske i izlaske. Ako sam, služeći se prstima, to činio što je moguće brže, snažnije i jače, sada sam hteo što sporiji tempo, a sve u nadi da ću produžiti vreme odnosa.

SAZNAJTE JOŠ

IZBOR MAGAZINA "PIPL" Glumac najseksi muškarac sveta u 2020.

MEČ ZA OPSTANAK Orlovi večeras protiv Rusije (VIDEO)

CRNA NOĆ NEMAČKOG FUDBALA Selektor razbijen posle španskih 6:0 (FOTO, VIDEO)

KVALIFIKACIJE U JUŽNOJ AMERICI Brazil žestoko do pobeda, Argenticima nova tri boda

Naravno da nisam mogao dugo da izdržim. Uostalom to ni Nataša nije dozvoljavala, kako joj je mačkica postajala sve vruća, počela je preuzimati kontrolu želeći brži ritam i nije mi ništa drugo preostalo već da je u sledim u tome. Ubrzo se seks pretvorio u suludo mahnitanje moga kurca po bespućima njene vlažne zone. Samo sam ga zabadao, pokušavajući da ga uguram još i onda kada je bilo jasno da dalje ne ide. Ona se takođe trćila, upirući se k meni da joj što više toga uđe. Usled tog sirovog tempa guzovi su joj poskakivali, užurbano lupkajući po mom telu.

Da nije, valjda instiktivno, osetila da sam došao do kraja, i na vreme ga izvadila, svršio bi u nju. Prosto bih se istresao u njenu udanu pizdu, napunio bi je supermom, i ko zna kako bi to na kraju završilo. Ovako, izvukla ga je u pravi čas, pa je salva umesto u rupi završila, uglavnom po guzici i negde na podu, pored nas. Klonulo smo se izvalili na leđa, oboje oznojani, zadihani, još uvek teško dišući, podrhtavajućih tela. Malo smo se još mazili, uglavnom sam joj milovao guzu, povremeno je ljubeći, sve dok nije rekla, usput ustajući i istovremeno se oblačeći kako mora ići, jer joj se muž vraća sa posla.

Oprostili smo se uzajamnim poljupcima, prvo u obraze pa onda i u usta. Ja sam se vratio svojim rutinskim, svakodnevnim obavezama, ona svom suprugu. Bordo gaćice koje je taj dan nosila, a koje mi je sutradan poklonila za uspomenu, s njenim mirisom, koji se još zadržao na njima, bile su sve što sam, što se tiče seksa, od nje više dobio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti